View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Boris911 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 3:15 pm Post subject: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
Aplikoval jsem patch pro presmerovani SIS souboru pro odinstalaci z C:\System\Instal na E:\System\Install. Prekopiroval jsem ji na pametovku. Kdyz instaluji programy, tak se mi tam sice ukladaji SIS soubory. Ale u velkych souboru mi to nahlasi, ze neni dostatek mista!!!! Co je to za blbost, protoze na pametovce mam 850MB volneho a na Ccko, kde jsou volne 3MB by to nemelo vubec pri instalaci hrabat.
Jedna se o aplikace ScummVM a Office.
Predem moc diky za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:06 pm Post subject: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
Jo jo,mam uplne stejny problem.  _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
Rady začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:21 pm Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
alternativ wrote: | Jo jo,mam uplne stejny problem.  |
A v čem to tam instaluješ?Musíš používat interního správce souborů. |
|
Back to top |
|
 |
darth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:43 pm Post subject: |
|
|
tohle se mi objevilo dnes u hry (cca 2.8mb .sis) >>> Nitrofamily.The.WWII.West.Line viz. post o objeveni teto supr hry na sx. Jinak scumm jsem nainstalovan uz mel a to bez problemu, ze by to zpusoboval nejaky taktovacich patchu, nic jineho sem totiz nemenil? udelam par testu....
Zkousel jsem pres instalator v SDS pres pc, fexplorerem a i internim spravcem souboru a pokazde vyskocila ta sama chyba 
Last edited by darth on Sun Jan 22, 2006 4:51 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:43 pm Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
Rady wrote: | alternativ wrote: | Jo jo,mam uplne stejny problem.  |
A v čem to tam instaluješ?Musíš používat interního správce souborů. |
A safra, ja to jedu pres FExplorer  _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 12:51 am Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
v tom patchu je chyba.nefunguje to nikomu.tu hru je teda potreba zase rozbalit v PC a prekopcit na MMC. _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 6:47 am Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
rcbandit wrote: | v tom patchu je chyba.nefunguje to nikomu.tu hru je teda potreba zase rozbalit v PC a prekopcit na MMC. |
No me to funguje, kdyz pouziju interniho spravce souboru a to dokonce bez problemu Zalezi jaky mas patch. Treba ten z SMO neni dobry... _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 7:24 am Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
alternativ wrote: | rcbandit wrote: | v tom patchu je chyba.nefunguje to nikomu.tu hru je teda potreba zase rozbalit v PC a prekopcit na MMC. |
No me to funguje, kdyz pouziju interniho spravce souboru a to dokonce bez problemu Zalezi jaky mas patch. Treba ten z SMO neni dobry... |
sakris.tady se resi patch na presunuti sis. na odinstalovani. E:/system/install ten me samozrejme slape.
Ja psal,ze nefunguje presmerovani instalatoru sis. E:/NOKIA/INSTALLS
At nematu.  _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 7:39 am Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
alternativ wrote: | rcbandit wrote: | v tom patchu je chyba.nefunguje to nikomu.tu hru je teda potreba zase rozbalit v PC a prekopcit na MMC. |
No me to funguje, kdyz pouziju interniho spravce souboru a to dokonce bez problemu Zalezi jaky mas patch. Treba ten z SMO neni dobry... |
nemohl bys prosimte ten patch hodit v textaku sem?
ten na presmerovani instalatoru. Ne sis na odinstalovani.abysme si rozumeli. _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 12:52 am Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
rcbandit wrote: | Ja psal,ze nefunguje presmerovani instalatoru sis. E:/NOKIA/INSTALLS | Já bych jen nesměle podotkl, že přesunout .sisko do té složky jde i ručně A pokud každý den neinstaluju soubory větší než je místo na Céčku, tak ten patch bych i oželel
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 2:52 pm Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
W.I.KING wrote: | rcbandit wrote: | Ja psal,ze nefunguje presmerovani instalatoru sis. E:/NOKIA/INSTALLS | Já bych jen nesměle podotkl, že přesunout .sisko do té složky jde i ručně A pokud každý den neinstaluju soubory větší než je místo na Céčku, tak ten patch bych i oželel
W.I.KING |
Obnovim tuhle diskuzi.
Problem je v tom ze tu hlasku "Nedostatek paměti. Prosím smažte některé programy." do hazi i kdyz to je v /nokia/installs _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 3:07 pm Post subject: Re: Nefunguje mi korektne patch na přesunuti složky install |
|
|
miosmobile wrote: | Obnovim tuhle diskuzi.
Problem je v tom ze tu hlasku "Nedostatek paměti. Prosím smažte některé programy." do hazi i kdyz to je v /nokia/installs | ...a instaluješ to přes interního správce? To je mi nějaké pofiderné
Jen abych si byl stopro jistý, že mluvíme o tom samém. .sisko třeba 5 MB, kopnu ho na kartu do Nokia/installs, přes interního správce kliknu na to .sisko a instalace by se měla bez problému povést (na kartu). A ono to hodí hlášku o nedostatku místa. A v tom je ten problém, jo?
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 7:22 pm Post subject: |
|
|
Ja pouzivam patch na presunuti SIS behem instalace do RAMKy D:\Nokia\Installs a funguje dobre (vetsi SIS nez 8MB jsem zatim asi nezkousel IMHO by v nem stacilo zmenit jedno pismenko z D na E.
Pri instalaci postupuju tak, ze si SIS nahraju (napr.) nekam na kartu a odklepnu ho v FExploreru (spravce souboru na to imho nema vliv), ono se to samo zkopiruje na D: a pak samo vymaze. Nahrat primo do toho Nokia\Install jsem nezkousel.
Je treba nezamenovat to s patchem na presunuti informaci o nainstalovanych programech, to je v ?:\System\Install a neni to nijak moc velky
Patch 15 vs 16: viz http://www.siemensmania.cz/patche.php?view_all=true&phone=SX1&c=s
---
EDIT: mio: takze mas patch na presunuti na e:\nokia\installs a stejne to hazi chybu? |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 1:54 pm Post subject: |
|
|
Prave ze jsem vyzkousel uplne vsechny dostupne patche jak ze SMO tak z Oslik.ru na presmerovani slozky C:/Nokia/Installs na E, nebo do RAM (D). Zaroven mam patch i na presunuti adresare Install na E.
Interni i externi spravce souboru.
Hlavne je mi divne ze predtim jsem ten Quick Office normalne nainstaloval, ale ted mi to nejde.
Sis ma 2MB, na C: mam volne 3MB, na E: 510MB v pameti vzdy uvolnim na 8MB+ volne.
Stale ta debilni hlaska "Nedostatek paměti. Smažte některé soubory.". S patchi i bez nich. Zduraznuju to ze i bez nich a to mam na C volne maximum mista. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|