View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TypOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 5:28 pm Post subject: Problém se soubory u AX75 |
|
|
koupil jsem si mobilní telefon AX75. okamžitě jsem nažhavil infraport a začal posílat melodie, obrázky a java aplikace. melodie a obrázky jsem bez problémů uložil do příslušnych složek, ale když jsem se pokusil uložit aplikaci, tak soubor prostě zmizel ale přesto zabíral místo v telefonu. zkoušel jsem tedy najít složku kde by ony aplikace a hry měly být uloženy ale nakonec bezvýsledně. chtěl bych se zeptat jestli měl někdo podobný problém popřípadě jak tento problém vyřešil. díky |
|
Back to top |
|
 |
dawyd kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
Stejný problém mám i já, ale nakonec jsem zjistil, že se soubory javy ukládají do adresáře Java/, ale ten nejde mobilem prohlížet. Takže jediné co já dělám je, že pomocí programu "VNavigator Siemens Flex Explorer" vytvořím v Java/jam/ složku, která nese název aplikace, a do ní zkopíruju javu z adresáře Java/. Není to nejlepší, ale na nic jiného jsem nepřišel. |
|
Back to top |
|
 |
TypOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 3:57 pm Post subject: |
|
|
diky za pomoc, ale muj problem to stejne uplne nevyresilo. navic program VNavigator Siemens Flex Explorer pracuje jenom s datovym kabelem, kteryzto nevlastnim. mozna se zkusim obratit primo na servis Siemensu nebo zkusim telefon reklamovat. |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Wed May 17, 2006 4:09 pm Post subject: |
|
|
Reklamovat? Nejsem si jistý, jestli je to závada. Ty ano? Je to přímo napsáno v návodu, že to má něco dělat a dělá to něco jiného???
Jinak pracovat s telefonem snad nemusíš pouze přes VNavigator. (nefunguje přes infraport? Myslel jsem, že ano)
Můžeš použít třeba plugin do TotalCommanderu, ten přes infraport funguje určitě. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
TypOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 4:10 pm Post subject: |
|
|
OPRAVA: program VNavigator Siemens Flex Explorer, PODPORUJE infraport. |
|
Back to top |
|
 |
TypOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
tak uz jsem svuj problem castecne vyresil. jedina chyba je totiz v tom, ze telefon nahrava aplikace primo do slozky JAVA a ne do JAVA/JAM/. pokud neobjevim nejakou jinou, zavaznejsi chybu, myslim ze od reklamace upustim. |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:43 pm Post subject: |
|
|
Kámoš měl stejný problém a asi to zkusí udělat podle téhle rady...Martin 8) _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|