View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sucharz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:14 pm Post subject: Kontakty v adresáři jsou FUČ ;( |
|
|
Stala se mi dost nemila věc, po zapnutí telelefonu Siemens CF62, mi zmizely kontakty v adresáři telefonu. Jsou fuč a problém je, že je nemám nikde zálohováné. Na SIMce zůstaly, ale bohužel jen těch několik málo, co jsem tam měl uložené. Většinu jsem měl uložené jen v paměti telefonu.
Ptám se zdejších guru, je nějak možné ztracené kontakty obnovit? Např. pomocí nějakého spec. softwaru ???
Díky moc za rady
Zdenek |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:46 pm Post subject: |
|
|
heh, to jako samy od sebe se smazaly? Nechce se mi věřit... 8) Ale nechci být moc podezřívavý, soucítím s Vámi. Na 101% není žádná možnost záchrany. Leda že byste měl zálohu paměti telefonu, nebo alespoň všechny kontakty zálohované někde na bezpečném místě na PC, jako všichni, kterým na svých osobních věcech aspoň trochu záleží... (u digtálních fotoaparátů existuje soft na obnovu smazaných souborů, ale to je spíš záležitost nějaké nedokonalosti paměťové karty, že se na ní občas ještě něco najde; u telefonu je tohle - znovu opakuji - na 102% nepoužitelné). _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
sucharz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
díky za odpověď, i když mě moc netěší, ale co se dá dělat.
Ano smazaly se samy od sebe, ráno jsem jako vždy zapnul telefon (podezřelé bylo, že spuštění telefonu trvalo ještě déle než obvykle), ale vzhledem kvalitě telefonu jsem tomu nevěnoval pozornost, až do chvíle, kdy jsem si všimnul, že jsou kontakty z adresáže pryč ;( |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
Bohuzial,je to problem Siemensov x55, x60 a x62. Ak nemas nic z toho telefonu zalohovane,tak bohuzial..adresar je nenavratne prec.Stacila by aspon zaloha fullflash. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 1:55 pm Post subject: |
|
|
Je to smutné ale je to tak, tato řada telefonl na to trpí, ale je to částěčně uživatelská chyba a částečně chyba programátorů.
Ve chvíli kdy má telefon nedostatek volné paměti na dočasné soubory které se vytvářejí za chodu telefonu /nejhorší je ukončování java apliakcé červeným tlačítkem/ tak si chce uvolnit pamět sám a vymaže indexový soubor adresáře a ten je v tu chvíli nepoužitelný.
Je potřeba občas telefon restartovat a udržovat minimálně 500kB volné paměti v telefonu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
janhercik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 21, 2006 1:23 pm Post subject: |
|
|
Mě se seznam vymazal po té, co jsem půjčil telefon známému, ten si tam přehodil simku na jiného operátora. Nic tam neinstaloval, pouze si zavolal. Týden na to se mi vypnul telefon (vybití baterie), při opětovném zapnutí byl seznam pryč, dokonce i některá nastavení. Někde jsem se dočetl, že to je u některých telefonů (nejen Siemens) ochrana při krádeži. Tak to tedy výrobci pěkně děkuji....
Telefon minimálně 3x do měsíce vypínám, paměť nezatěžuji (žádné MMS, java...)
Zálohovat, zálohovat, zálohovat |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|