View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue May 16, 2006 9:00 pm Post subject: |
|
|
Jo presne tak to servisni menu se aktivuje zavedenim SKEY.
Myslim ze tenhle foun ma dost velkou pamet i na par WAVek ktery maj rozhodne rychlejsi nastup nez ekvivalentni vzvyneni v MP3 a navic ten telefon kdyz mate jako vyzvaneni WAVky nedela problemy coz uz jsem psal nekolikrat, mp3 je pro Siemens zrejme "mrtvej format"  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
evina36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:33 am Post subject: S-key |
|
|
moze mi niekto vysvetlit k comu je dobre zavedenie S-key, je to kvoli patchom alebo k niecomu inemu?  |
|
Back to top |
|
 |
evina36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:37 am Post subject: S-key |
|
|
az teraz som si vsimla,ze Yurii pise,ze sa nim aktivuje servisne menu, je to len kvoli tomu?  |
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:38 am Post subject: Re: S-key |
|
|
evina36 wrote: | moze mi niekto vysvetlit k comu je dobre zavedenie S-key, je to kvoli patchom alebo k niecomu inemu?  |
Patche taky,ale hlavne pristup k diskum "cache" a "config", ktere jsou normalne skryte a obsahuji nastaveni a dalsi veci, pak je SKEY potreba pro nahrani FFS-Init a u FW32 pry i k nahrani samotneho FW no a posledni tresnicka nadortu je to servisni menu "vyvojar"... |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:48 am Post subject: |
|
|
Bez Skey si ani nemozes spravit zo svojho mobilu web kameru. PapuaUtils ho vyzaduje, ked chces pomocou nej fotit. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
evina36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:25 pm Post subject: |
|
|
Znamena to,ze ked sa dostanem do servisneho menu,tak mam zavedene S-key? Robila som s mobilom vselico a nepamatam, ci aj to S-key. _________________ NOKIA1610->NOKIA3210->NOKIA5510->CXT65 FW50->S75 FW32 |
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:29 pm Post subject: |
|
|
evina36 wrote: | Znamena to,ze ked sa dostanem do servisneho menu,tak mam zavedene S-key? Robila som s mobilom vselico a nepamatam, ci aj to S-key. |
Rekl bych ze ano, ale at me nekdo opravi, jestli se mylim... |
|
Back to top |
|
 |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:58 pm Post subject: |
|
|
Zdarec, chtěl bych se zeptat: dělá vám to taky, že když si pustím video a připojím sluchátka tak udělá píp chcíp a i když je už mám připojené a pak zapnu video tak taky. Nevím čím to je. Fw mám 32 a dělalo to i u předchozích fw bez patchů. Tak, babo raď... _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu May 18, 2006 6:44 am Post subject: |
|
|
Skey je vlastne kod ktery otevira srvisni funkce telefonu a dovoli mu komunikovat treba s V_klay nebo x65Flasherem. Taky dovoluje PC pristupovat pri zapnutem telefonu k nekterym funkcim viz. treba funkce PU Webkamera.
Kdyz telefon pripojis k PC a pustits napriklad V_klay tak si pri prvni komunikaci vyzada telefon od PC servisni klic (Skey) bez nej zakaze telefon pocitaci pristup a tvari se jakoze na konci kabelu neni. << Skey slouzi k tomu aby zabranil neautorizovanym upravam FW a "neodbornym" zasahum do telefonu >>
Vlastne diky Skey se na otevre pri zapnutem telefonu menu Vyvojar ktere slouzi k pokrocilemu monitorovani funkci a nastavovani skrytych moznosti jako treba (do fw32 zatim nefunkcni) pretaktovani CPU telefonu.
A v neposledni rade samozrejme odemyka systemove disky.
To je vsechno co o Skey vim nebo mam alespon tuseni  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 6:58 am Post subject: |
|
|
Popika wrote: | Zdarec, chtěl bych se zeptat: dělá vám to taky, že když si pustím video a připojím sluchátka tak udělá píp chcíp a i když je už mám připojené a pak zapnu video tak taky. Nevím čím to je. Fw mám 32 a dělalo to i u předchozích fw bez patchů. Tak, babo raď... |
Obavam se,ze chyba bude pouze u tebe - prave jsem to vyzkousel (mam FW31) a bez problemu funguje.Napada me spatne updatenuty FW, nejaky nevhodny kodek videa(pokud to dela i s videi natocenymi mobilem,tak tohle odpada) a v krajnim pripade i vadny kousek telefonu |
|
Back to top |
|
 |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 10:05 am Post subject: |
|
|
Tak to je velice hezké ... dofám že se ještě někdo ozve a poradí nebo i vyřeší... a vadný kousek? To se mi nechce věřit. Někomu to musí dělat taky. _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 8:52 pm Post subject: |
|
|
Popika wrote: | Tak to je velice hezké ... dofám že se ještě někdo ozve a poradí nebo i vyřeší... a vadný kousek? To se mi nechce věřit. Někomu to musí dělat taky. | rád bych poradil, ale nevím. já s tím taky nemám problém. _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 9:08 pm Post subject: |
|
|
Popika wrote: | Zdarec, chtěl bych se zeptat: dělá vám to taky, že když si pustím video a připojím sluchátka tak udělá píp chcíp a i když je už mám připojené a pak zapnu video tak taky. Nevím čím to je. Fw mám 32 a dělalo to i u předchozích fw bez patchů. Tak, babo raď... |
tak u me se tento problem taktez nevyskytuje. asi mas nejakej vadnej kus ci co, asi bych doporucil navstevu servisu.
anebo me jedine anpada, jestli neni problem v nastaveni profilu. kdyz se pripoji asluchatka, mobil se automaticky prepokji do profilu headset, tak jestli ho nemas treba nahodou nejak spatne nastavenej, nebo tak neco, zkus ho celej znova prenastavit, treba to pomuze. vic me nenapada. _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
tcq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:12 am Post subject: SMS archiv |
|
|
Ahoj všem.
Poradí mi někdo, kde najdu v S75 SMS archiv? Myslím soubor(y) ne v menu... Díky Tom |
|
Back to top |
|
 |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 2:53 pm Post subject: |
|
|
truhlik wrote: | Popika wrote: | Zdarec, chtěl bych se zeptat: dělá vám to taky, že když si pustím video a připojím sluchátka tak udělá píp chcíp a i když je už mám připojené a pak zapnu video tak taky. Nevím čím to je. Fw mám 32 a dělalo to i u předchozích fw bez patchů. Tak, babo raď... |
tak u me se tento problem taktez nevyskytuje. asi mas nejakej vadnej kus ci co, asi bych doporucil navstevu servisu.
anebo me jedine anpada, jestli neni problem v nastaveni profilu. kdyz se pripoji asluchatka, mobil se automaticky prepokji do profilu headset, tak jestli ho nemas treba nahodou nejak spatne nastavenej, nebo tak neco, zkus ho celej znova prenastavit, treba to pomuze. vic me nenapada. | Ty voe! To mě nenapadlo hned to zkusím!!!! A doufám že to bude fajn. Dík
Stal se zázrak a už to de... nevím čím to je ale už to asi je v pohodě.... DÍKY
Tak nevím ale dělá to jen u některých videí... z foťáku co tam mám tak valí ale nějaké kreslené ee kdoví čím to je _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|