clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - BAREVNE PROVEDENI NA CESKEM TRHU?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

BAREVNE PROVEDENI NA CESKEM TRHU?

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
leosm
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 5:24 pm    Post subject: BAREVNE PROVEDENI NA CESKEM TRHU? Reply with quote

[color=red][/color][size=18][/size]
Zdravim, chci se zeptat, jestli je na nasem trhu i verze Silver u SIEMENSe SXG75, chci si jej koupit, ale Black verze se mi prilis nelibi...
Pokud je stribrna verze v prodeji, tak kde? Pokud bude, tak kdy?
Diky moc. Leos
Back to top
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

Na několika netových obchodech se jejich pracovníci vyjadřovali, že bílá SXGčka stejně jako S75 "Zirconia White" se do ČR možná ani nebudou dovážet. Proč, bůhví. Možná předpokládají, že se stejně většině lidem líbí v černé barvě, a tak je prostě nedovážejí, páč by si je koupilo pár lidí a oni by na tom prodělali. To samý, jako když někde v zahraničí prodejci dávají standardně k SXG větší paměťovky než u nás. Všechno je to o penězích. 8)
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 9:21 pm    Post subject: na SK sa SXG ani oficialne nedovazalo... To len ako poznamka Reply with quote

na SK sa SXG ani oficialne nedovazalo... To len ako poznamka pod ciaru...
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Já jsem zase slyšel něco o tom, že ty úplně první (testovací) SXG75 byly v bílý barvě a byly to většinou nehotové kousky. Jenomže aby se rozlišily ty hotové SXG a nikdo neměl strach, že si koupí nějakou beta verzi, tak se prostě ty bílý tolik neprodávaj. I když nevím, co je na této verzi pravda.

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

RDT wrote:
Já jsem zase slyšel něco o tom, že ty úplně první (testovací) SXG75 byly v bílý barvě a byly to většinou nehotové kousky. Jenomže aby se rozlišily ty hotové SXG a nikdo neměl strach, že si koupí nějakou beta verzi, tak se prostě ty bílý tolik neprodávaj. I když nevím, co je na této verzi pravda.
Tak to je docela skoda. Ta bila na obrazcich vypada docela slusne, chtl bych ji nekdy videt ve skutecnosti.
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
RDT wrote:
Tak to je docela skoda. Ta bila na obrazcich vypada docela slusne, chtl bych ji nekdy videt ve skutecnosti.

Když sem si vybíral své SXg tak sem měl černé i bílé vedle sebe...a ta bílá vubec není špatná....a celekm sem se i rozhodoval,ale nakonec ta černa zvítězila

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum