View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MaaGooR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 8:45 am Post subject: Update fw u C72 |
|
|
Caute, chci se zeptat jestli se lze zbavit upravy fw provedeneho pro operatora (v mem pripade pro T-Mobile)?
Druha otazka, napadlo me, ze kdyz siemens ma na svych strankach fw ke stazeni a ma ho tam rozlisen i podle operatoru pro ktere telefon vyrabel, tak jestli kdyz nahraju nespravny, ale "bez operatorovi" fw tak to bude vsechno super, nebo se neco podela.[/url] _________________ Arnold Judas Rimmer - BDP, SDP |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 8:51 am Post subject: |
|
|
Stáhni si FW tady ze siemensmanie. Nemusíš už vybírat verzi. Nic se tím nezkazí, jen tě operátor přestane v mobilu štvát.
http://www.siemensmania.cz/firmware.php _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
MaaGooR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 9:43 am Post subject: |
|
|
Tak to je super! nekde tu na foru se resilo i odstraneni tech operatorovych hlouposti a jeho menu. A takovouhle jednoduchou vec tam nikdo nenapsal... Nemusim tedy resit nejake FF, zalohy a takove veci, proste to urco pojede. Co se mi tim v telefonu ztrati? DIK moc. A jeste kdyz by ste mi nekdo poradil jak na zmenu menu, u tohodle telefonu, muzu jit podle navodu na C65 (kdyz ma pry stejne vnitrnosti)? _________________ Arnold Judas Rimmer - BDP, SDP |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 9:48 am Post subject: |
|
|
Tak záloha FF je dobrá vždy. Je to jistota. Ale v ní ti jaksi zůstane operátor. V nejhorším se pak dá nahrát cizí FF a telefon odblokovat. Já osobně jsem nikdy žádný problém při updatu FW neměl a zálohu nepotřeboval. A že jich bylo... Vlastně jediný problém byl u SXG, ale to je úplně jiná kapitola
Z telefohu se ti žádné tvé data neztratí _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 5:21 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | Tak záloha FF je dobrá vždy. Je to jistota. Ale v ní ti jaksi zůstane operátor. V nejhorším se pak dá nahrát cizí FF a telefon odblokovat. Já osobně jsem nikdy žádný problém při updatu FW neměl a zálohu nepotřeboval. A že jich bylo... Vlastně jediný problém byl u SXG, ale to je úplně jiná kapitola
Z telefohu se ti žádné tvé data neztratí | Zálohu FF bych udělal hlavně kvůli pozdější potřeby reklamace(mohlo by to způsobyt problémy)... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|