clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vsetko o SL75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vsetko o SL75
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cyki
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 1:24 am    Post subject: Reply with quote

pani akoze nic v zlom ale siemens suckz..
od zaciatku mojej existencie som mal len siemensy a nepamatam sa na jeden model, zeby som s nim bol spokojny. hadam C45 fungoval najlepsie ked neboli ani obrazky ani mp3 a vedelo to obsluhovat len hovor a sms. ako ste spominali s tym vypinanim tiez som neprisiel na to kedy a preco, proste kuknem do vacku a phone vypnuty..

siemensy sa mi vzdy dizajnovo pacili.. a to je asi tak vsetko. zas aj ine telefony maju svoje problemy, posledne kamarat sa strasne stazoval na ser k700i ale myslim ze najmenej staznosti som pocul na nokiu.. drevorubaci si asi dali zalezat na svojich produktoch.

dalsia vec co ma zacala vytacat je, ze ked mi niekto zavola a neprijmem hovor, uz sa mi neulozi odkaz do lavej polozky INBOX.. proste jak keby bola zaplnena a neda sa ani vymazat, len skryt.. prijate subory aj sms mi tam hadze, ale hovory uplne prestalo.. odkedy mam SL75 mam taky pocit, az som si isty ze ten software je len na rychlo zbuchany lebo ich tlacil cas.. kazdu chvilku mi to vypise database error po vstupe do volanych cisel alebo zamrzne player pri prehravani videa alebo sa vypne, sa mi uz aj stalo ze mi torch (svetlo) z nicoho nic zacalo svietit a nedalo sa nijako vypnut. A zacinam mat pocit, ze mi zacina sam z nicoho nic zvonit.. asi to bude mat suvis s tym, ze mi neuklada tie neprijate hovory Brick wall
Pray prva katastrofa bol cernobil a druha je siemens Pray
alebo by to mohlo byt od nemcov po vojne dalsie prekliatie, kto vie.. Think
Back to top
View user's profile Send private message
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

to: cyki

to že je fw těžkej nedodělek konstatují již předchozí příspěvky. Co jsi vlastně chtěl tímto říct?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Wed May 24, 2006 9:33 pm    Post subject: mate uz fw35? Reply with quote

Prosim vas, ti ktori mate uz FW35 vo svojej Sl75 napiste vase postrehy ci su tie spominane problemy odstranene,alebo ake este problemy pretrvavaju???
Mne sa to stale nedari update-nut pri type SL7F.
Uz aj Siemens ma na svojej stranke original update.Asi uz viete Smile

SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange)
Back to top
hotovyrado
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu May 25, 2006 5:36 am    Post subject: Reply with quote

Hmm, jak tak koukám, tak koupě starší SL65 bude asi lepší variantou.... :-(
Back to top
Rousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 25, 2006 8:34 am    Post subject: Re: mate uz fw35? Reply with quote

mio wrote:
Prosim vas, ti ktori mate uz FW35 vo svojej Sl75 napiste vase postrehy ci su tie spominane problemy odstranene,alebo ake este problemy pretrvavaju???

Mam variant A402. Co se stane, když nahraju FW 35 pro jiný variant?Verze 40x na stránkách Siemensu ještě nejsou.

Díky
Back to top
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Caute... snazil jsem se hledat, ale zatim jsem neuspel a tak polozim dotaz:

Funguje DSE 1.0.6 se SL75? Dostanu se do faze hlasky *service mode ready, getting keys* a v te chvili se DSE zasekne s vytizenim CPU 100% a hotovo. Dal se nedostanu a musim DSE odstrelit.
Je treba pred pouzitim DSE u SL75 delat nejake upravy, generovni kodu, patchovani a tak?

mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 5:07 pm    Post subject: Re: mate uz fw35? Reply with quote

Rousek wrote:
mio wrote:

Mam variant A402. Co se stane, když nahraju FW 35 pro jiný variant?Verze 40x na stránkách Siemensu ještě nejsou.

Díky

Sirob spominal ze dolezity je Product SL75/7F/7C, ktory je v mobile a variant velmi nehra dolezitu rolu. A nakoniec,Ja som osobne skusal vseliake varianty s FW35 z original web Siemensu a ono mi to vypisalo ze nieje spravny firmware,alebo nieco take a update neprebehol.NIc sa nestalo.Mobil funguje dalej. Think Aj ked mam Product SL7F a variant A403, co taka kombinacia na ich stranke ani neexistuje... Anxious

SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange)
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

Keyoke wrote:

Funguje DSE 1.0.6 se SL75? Dostanu se do faze hlasky *service mode ready, getting keys* a v te chvili se DSE zasekne s vytizenim CPU 100% a hotovo. Dal se nedostanu a musim DSE odstrelit.
Je treba pred pouzitim DSE u SL75 delat nejake upravy, generovni kodu, patchovani a tak?

Systém přiřazování funkcí tlačítkům u S/SL75 je úplně jiný než u předešlých telefonů (včetně např. CX/M75 kde DSE fungovalo). Dokud někdo program buď totálně nepředělá anebo neudělá nový tak zatím nic.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 7:49 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Keyoke wrote:

Systém přiřazování funkcí tlačítkům u S/SL75 je úplně jiný než u předešlých telefonů (včetně např. CX/M75 kde DSE fungovalo). Dokud někdo program buď totálně nepředělá anebo neudělá nový tak zatím nic.

Aha, tak dik... budu si prozatim muset zvyknout na jiny system nez bych rad. Rolling Eyes Aspon vim, ze se zatim nemam snazit.

jbasl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 2:50 pm    Post subject: Obnova pameti Reply with quote

Ahoj, muzete prosim nekdo nekam uploadnout obraz pameti SL75 (obsahujici ceskou T9)? Nebo poradte jak obnovit puvodni obsah pameti, kdyz nemam zalohu. Diky
Back to top
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 3:47 pm    Post subject: Re: Obnova pameti Reply with quote

jbasl wrote:
Ahoj, muzete prosim nekdo nekam uploadnout obraz pameti SL75 (obsahujici ceskou T9)? Nebo poradte jak obnovit puvodni obsah pameti, kdyz nemam zalohu. Diky
Máš servisní kabel?

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 8:31 pm    Post subject: bluetooth Reply with quote

Zdravim vas,
Ak prenasam z SL75 viac suborov o velkosti viac ako 1MB na iny mobil tak mi ten prenos zblbne tak ze zrazu sa z displeja strati vsetko a je v normalnom stave, akoby sa ani nic nedialo, a na tom druhom mobile (sonyeric.) je stale stav prijimania a cakania suborov....
Ani opakovane zap/vyp Bluetooth nepomoze, az musim vypnut mobil a pokracovat v prenasani po jednom subore....pre istotu.
Ma niekto s tymto podobne skusenosti? a pri akom FW.? Rolling Eyes

Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 3:51 pm    Post subject: FW35 a tlacidlo pre Internet Reply with quote

Po importe BOOKMARKS do priehladaca mi zase tlacidlo pre spustenie Interntu ostalo nefunkcne.Pomohol Reset masiny.
Zatial sa mi nestalo, aby mi pri prehravani Mp3 vypisalo Unable to play media file.Aj fotak sa mi vidi rychlejsi, video pracuje lepsie.Neviem,mozno aj menu je trosicku rychlejsie. Rolling Eyes
Go Siemens, go!
Twisted Evil

Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:57 pm    Post subject: Samovolne Vypnutie Reply with quote

TAkze aj napriek FW35 som rano SL75 zapol asi o 10:00, potom som asi o 11:30 vypol hviezdickou TONY-zvuk zvonenia, a zase asi o 14:00 som hviezdickou na klavesnici aktivoval tony, a zavrel klavesnicu. No a kratko potom cca. 15-20 min som si vsimol ze uz je mobil vypnuty bez naznaku pri vypinani,lebo som ho mal cely cas pred ocami na stole....
Tolko moj nedelny postreh. Think

Back to top
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 3:51 pm    Post subject: Re: Samovolne Vypnutie Reply with quote

mio wrote:
TAkze aj napriek FW35 som rano SL75 zapol asi o 10:00, potom som asi o 11:30 vypol hviezdickou TONY-zvuk zvonenia, a zase asi o 14:00 som hviezdickou na klavesnici aktivoval tony, a zavrel klavesnicu. No a kratko potom cca. 15-20 min som si vsimol ze uz je mobil vypnuty bez naznaku pri vypinani,lebo som ho mal cely cas pred ocami na stole....
Tolko moj nedelny postreh. Think

Ano, mohu potvrdit s FW 35 se mobil nadále samovolně vypíná, ale něco soudruzi přeci jen vylepšily a to to, že nyní po takovém vypnutí mi vymaže statistiku přenesených dat GPRS Embarassed Crying or Very sad

Jarda
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Next
Page 5 of 19

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum