View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jozef Sáraz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:56 pm Post subject: Jak dostat aplikace do cx75 |
|
|
Dnes jsem si koupil cx 75ku. mám i pár SW pro přenos dat, ale při přenosu dat do mobilu přes MPM mi to dává hlášku "aplikace je při synchr. zablokována." Přijde mi to všechno složité. Mám taky SE630 a tam jsem dostal Gibosms přes daťák a aplikace se rovnou spustila. Tady jsem zatím mimo. Dík za každou radu |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 11:01 am Post subject: |
|
|
Tak připoj telefon a v „Tento počítač“ bys měl mít ikonku „Siemens Device“, tak na ni klikni a počkej chvilku, až se ti to spojí s telefonem...
1. Možnost: Potom jdi do data/java/jam/ a tam je applications a games (aplikace a hry). Tak vlez tam, kde chceš tu javu dát (jesli máš to Gibo, tak předpokládam, že to applications). A tam vytvoř složku s názvem aplikace (je jedno jak jí pojmenuješ, ale to jméno se bude ukazovat potom v nabídce aplikace) a do ní zkopíruj ten soubor jar (klidně i jad) toho programu.
2. Možnost: Jdi třeba do data/Misc, tam zkopíruj ten jar (klidně i jad) soubor aplikace (nebo hry) a v mobilu jdi do Vlastní soub. (v hlavním menu), potom Ostatní (uplně dole) a klikni na ten soubor, co jsi tam nahrál. Mělo by se tě to zeptat, kam to chceš uložit...(Aplikace nebo Hry)
To je asi tak všechno  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Pavelstajnc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 2:01 pm Post subject: |
|
|
teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
Pavelstajnc wrote: | teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je |
Nepřechroupe to akorát přímo ze složky hry, jinak kdyš dáš správce souborů a klikneš na .jad tak se to spustí. A taky podle toho jak pojmenujš složku sebude jmenovat ta hra(popř aplikace)  _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|