clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG-co místo něj (případně)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG-co místo něj (případně)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 9:07 am    Post subject: Reply with quote

miosmobile wrote:
Prosim vsechny komu by nevyreklamovali mobil do 30 dnu a vratili by mu penize a zaroven by mu zbylo prislusenstvi hlavne stereo headset necht se na me obrati, za slusnou cenu odkoupim.

Diky

Tohle je asi marná prosba... Aby člověku vrátili peníze, musí vrátit taky kompletní příslušenství, které v balení bylo.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
PRAZSKY
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 9:42 am    Post subject: Dobojováno Reply with quote

Tak už i mě opustilo moje milované SXG a odešlo do věčných lovišť Angel
Teda konkrátně do PPI-ETC kde čeká na "ND". Jak se tak všude rozhlížím a čekám až uplyne 30 dnů, měl sem možnost si osahat MIO A701 a je to super bomba. Nemá s ním nekdo nějaké zkušenosti ???

Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Mé SXG75 je již třetí týden v servise...
Koupil bych si ho znovu a pokud ne, tak bych koupil cokoliv jiného, ale s GPS, bez něj už nechcu nic.
Zvykl jsem si na GPS a je to super věc.
MIO A701 je prima, ale cena je na ne3G telefon poměrně dosti vysoká.

Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
miosmobile wrote:
Prosim vsechny komu by nevyreklamovali mobil do 30 dnu a vratili by mu penize a zaroven by mu zbylo prislusenstvi hlavne stereo headset necht se na me obrati, za slusnou cenu odkoupim.

Diky

Tohle je asi marná prosba... Aby člověku vrátili peníze, musí vrátit taky kompletní příslušenství, které v balení bylo.

Uvidí se, zkusim to nějak našmelit a HF si nechat...
Back to top
View user's profile Send private message
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Sibstr wrote:
FOXXX wrote:
miosmobile wrote:

Diky

Uvidí se, zkusim to nějak našmelit a HF si nechat...

Tak to jsem jestli se ti to povede. Ale za zkousku nic nedas, pri nejhorsim raknes, ze si na to zapomnel nebo taky muzes zkusit zes to ztratil

Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
.........Tak to jsem jestli se ti to povede. Ale za zkousku nic nedas, pri nejhorsim raknes, ze si na to zapomnel nebo taky muzes zkusit zes to ztratil

To zes to ztratil NERIKEJ, myslim ze bys trochu riskoval a nerad bych kdybys mel problemy, proste kdyztak delej zes to nechal treba v aute v kasliku a ze pro to hned dobehnes.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 9:37 pm    Post subject: Reply with quote

miosmobile wrote:
Miroslav Šůs wrote:
.........Tak to jsem jestli se ti to povede. Ale za zkousku nic nedas, pri nejhorsim raknes, ze si na to zapomnel nebo taky muzes zkusit zes to ztratil

To zes to ztratil NERIKEJ, myslim ze bys trochu riskoval a nerad bych kdybys mel problemy, proste kdyztak delej zes to nechal treba v aute v kasliku a ze pro to hned dobehnes.

No už mám připravený dvě verze: 1) vysipalo se mi to v tašce, zašmátrám a vyndám (to když si toho všimnou) a nebo 2) vezmu HF od Alcatelu, kterejch mám několik na prosto kničemu, vypadaj podobně, a zatavim je do pitliku, aby to vypadalo jako original zabaleny a šlo to co nejmíň poznat...
Tak jsem zvědavej jak to dopadne... Think

Last edited by Sibstr on Wed Jun 07, 2006 6:27 pm; edited 3 times in total
Back to top
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

Sibstr wrote:
miosmobile wrote:
Miroslav Šůs wrote:

No už mám připravený dvě verze: 1) vysipalo se mi to v tašce, zašmátrám a vyndám (to když si toho všimnou) a nebo 2) vezmu HF od Alcatelu, kterejch mám několik na prosto kničemu, vypadaj podobně, a zatavim je do pitliku, aby to vypadalo jako original zabaleny a šlo to co nejmíň poznat...

A kdyz si toho vsimnou v tom pytliku tak muzes opet uznat svoji chybu, ze ses spletl. To bych rekl, ze mas docela velkou sanci na HF

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

Sibstr wrote:

No sice v mim případě maj čas do středy, ale du se tam zeptat už dneska, ale dost silně pochybuju, že by to už bylo...

Tak jak jsi dopadl? Předpokládám, že stejně jako já...
Nové SXG mám objednané v Cybexu, ale přijde jim až příští týden. Tak doufám, že to bude úplně nová a dokonalá série

Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Sibstr wrote:

No sice v mim případě maj čas do středy, ale du se tam zeptat už dneska, ale dost silně pochybuju, že by to už bylo...

Tak jak jsi dopadl? Předpokládám, že stejně jako já...
Nové SXG mám objednané v Cybexu, ale přijde jim až příští týden. Tak doufám, že to bude úplně nová a dokonalá série

Příští týden? Já mám svý xXx75 objednaný od 22.5. a mělo být na skladě předevčírem, ale pak mi nějaká slečna z Cybexu psala, že "došlo k problémům ohledně dodávky a dorazí během TOHODLE (nice češtin ) týdne"... Think

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

dnes mi na dotaz řekli, že dorazí za 4 pracovní dny. Pak to rozešlou a tak ve čtvrtek bych to mohl mít doma... Pray

Back to top
Majkl_M
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych doporučil Motorolu A780 má integrované GPS.

Nokia 5110/3310/3315/7110/6260/9500(teď)

Motorola E680i

Qtek 9090
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
Sibstr wrote:
miosmobile wrote:
Miroslav Šůs wrote:

A kdyz si toho vsimnou v tom pytliku tak muzes opet uznat svoji chybu, ze ses spletl. To bych rekl, ze mas docela velkou sanci na HF

Hmm tak sem to ani nezkoušel... a navíc:

V servisu mi řekli že závada nelze odstranit v zákonem stanovené lhůtě a mám nárok na vrácení peněz... To by bylo ještě v pohodě...
Dostal jsem papír, kterej vše vysvětloval, co, proč, jak atd...
S tímto papírem jsem hodinu cestoval k prodejci, v mém případě DELTAMOBIL
V Deltamobilu mi řekli, že je to sice hezké, že mám papír ze servisu, ale že oni mají také 30 dní na relamaci a že zboží pošlou dodavateli, aby posoudil zda je reklamace oprávněná.

Pro starší 18 let:

No a to už jsem nevydržel a brutálně jsem na ně vyjel. S takovejma čůr*kama se memá cenu bavyt, prostě de*ilové. Takže ted budu 30 dní čekat, než ty sr*či udělaj posuden na posudek na reklamaci, fakt banda de*ilů. Chtěl jsem si tam koupit jinej telefon, ale po této zkušenosti si můžou leda tak nas*at hajz*ové ať si ty telefony klidně strčej dořiti. Radši si za telefon připlatim a koupim ho rovnou ve značkové prodejně výrobce.
Na závěr bych se chtěl omluvit všem slušným čtenářům, že museli číst tak neslušný text.

Last edited by Sibstr on Wed Jun 07, 2006 6:26 pm; edited 1 time in total
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

to je teda síla Shocked
Doufám, že nedopadnu podobně. Zítra,nebo v pátek jdu s papírem do prodejny ( www.1m.cz) v Brně. V telefonu mi řekli, že pokud budu mít papíry v pořádku, tak není problém peníze vrátit... Snad je to solidní firma Pray

Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

Vím, že tě asi moc neutěším, ale stejně tak bych dopadl i u cybexu, když jsem zjišťoval co a jak, když mobil vypadal neopravitelně Think (taky mi řekli až třicet dní a znovu poslat do Prahy k vyjádření od dovozce Brick wall ). U cybexu jsem však měl šanci, že mi ho vymění ihned za jiný (pokud nebudu trvat na vrácení peněz). Asi je to standardní postup. Rozhodně s tebou souhlasím, že je to postavené na hlavu.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 6 of 10

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum