View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:10 pm Post subject: Ikonky menu X65 - nedaří se upravit |
|
|
Zdravím, měl bych takový spíš doplňující dotaz (nebo vlastně několikero dotazů) k předchozímu: zkoušel jsem tady z některých již hotových neanimovaných menu vytvořit jednodušší animované nastavením třeba lehké rotace ikonky v několika krocích nebo ztmavování a zesvětlení v několika krocích - vždy použiju již hotový fs soubor z animovaného menu a ikonky si patřičně pojmenuju, ale v čem je problém - pokud se pokusím v libovolném editoru (v mém případě ACDSee 8.0 a IrfanWiew) cokoli s ikonkou udělat tak to tam přidá k ikonce nežádoucí pozadí (černé nebo bílé) a nejde nijak odstranit, ani při nastavení transparence v Irfanu. Jak se toho zbavit, tedy nastavit průhledné okolí ikonky? Takže toliko první dotaz a dále by mě zajímalo, jestli se někde nedají ikonky již hotové sehnat, v malování si sice něco vytvořit můžu, ale bude to zubaté (leda bych to v jiném editoru lehce rozmáznul), nijak tam nenastavím stíny atd. Posledním dotazem by bylo o co se jedná v případě "Uživatelských menu" (v sekci Downloady tady na SM), dlouho jsem tady nebyl tak nevím o co jde a článek o tom jsem tady nenašel. Za vaše odpovědi předem dík! _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 10:58 am Post subject: |
|
|
k tomu pozadí:když tu ikonu uložíš z toho editoru otevři si to v malování a jako pozadí to vykresly bíle.V mobilu by to mělo být průhledný aspoň tak sem to udělal já  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:23 am Post subject: |
|
|
k tomu uzivatelskemu menu: je to neco jako zmena ikonek akorat to menu bude vypadat jako na tech screenshotech |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:15 pm Post subject: |
|
|
No jo, právě že mě to tam to bílé pozadí hodí, ale zkusím to a pak dám vědět. Jde o to, že když se to vykreskí bíle (=vyťuká se tam bílá barvy myší po okraji v malování), tak to bude po okrajích zubaté a když to pomocí funkce "blur" v libovolném editoru pro vyhlazení hran rozmáznu tak už to zas hodí jiné info o barvě do souboru a bílé pozadí tam (možná)zůstane, ale jak říkám, zkusím to. K těm menu: jak se to aplikuje, to je patch nebo nějaká "bezpečnější" úprava jako třeba ty ikonky či vypnutí zvuku focení. Svoji M65ku zatím nepatchuji a ani se mi do toho zatím moc nechce protože by to nejdřív zmamenalo flashnout fw - je to Rescue a na fw44 patche nejsou a když tak pochybný předělávky 43trojkových verzí, které mohou poškodit telefon... _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:02 pm Post subject: |
|
|
nebo bys musel v malování to kousek pokousku upravovat ale to by ti dalo práce jako prase  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|