clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Ikonky menu X65 - nedaří se upravit

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Ikonky menu X65 - nedaří se upravit

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 11:10 pm    Post subject: Ikonky menu X65 - nedaří se upravit Reply with quote

Zdravím, měl bych takový spíš doplňující dotaz (nebo vlastně několikero dotazů) k předchozímu: zkoušel jsem tady z některých již hotových neanimovaných menu vytvořit jednodušší animované nastavením třeba lehké rotace ikonky v několika krocích nebo ztmavování a zesvětlení v několika krocích - vždy použiju již hotový fs soubor z animovaného menu a ikonky si patřičně pojmenuju, ale v čem je problém - pokud se pokusím v libovolném editoru (v mém případě ACDSee 8.0 a IrfanWiew) cokoli s ikonkou udělat tak to tam přidá k ikonce nežádoucí pozadí (černé nebo bílé) a nejde nijak odstranit, ani při nastavení transparence v Irfanu. Jak se toho zbavit, tedy nastavit průhledné okolí ikonky? Takže toliko první dotaz a dále by mě zajímalo, jestli se někde nedají ikonky již hotové sehnat, v malování si sice něco vytvořit můžu, ale bude to zubaté (leda bych to v jiném editoru lehce rozmáznul), nijak tam nenastavím stíny atd. Posledním dotazem by bylo o co se jedná v případě "Uživatelských menu" (v sekci Downloady tady na SM), dlouho jsem tady nebyl tak nevím o co jde a článek o tom jsem tady nenašel. Za vaše odpovědi předem dík!
johnygrass
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 10:58 am    Post subject: Reply with quote

k tomu pozadí:když tu ikonu uložíš z toho editoru otevři si to v malování a jako pozadí to vykresly bíle.V mobilu by to mělo být průhledný aspoň tak sem to udělal já Neutral
Back to top
View user's profile Send private message
Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 11:23 am    Post subject: Reply with quote

k tomu uzivatelskemu menu: je to neco jako zmena ikonek akorat to menu bude vypadat jako na tech screenshotech
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 11:15 pm    Post subject: Reply with quote

No jo, právě že mě to tam to bílé pozadí hodí, ale zkusím to a pak dám vědět. Jde o to, že když se to vykreskí bíle (=vyťuká se tam bílá barvy myší po okraji v malování), tak to bude po okrajích zubaté a když to pomocí funkce "blur" v libovolném editoru pro vyhlazení hran rozmáznu tak už to zas hodí jiné info o barvě do souboru a bílé pozadí tam (možná)zůstane, ale jak říkám, zkusím to. K těm menu: jak se to aplikuje, to je patch nebo nějaká "bezpečnější" úprava jako třeba ty ikonky či vypnutí zvuku focení. Svoji M65ku zatím nepatchuji a ani se mi do toho zatím moc nechce protože by to nejdřív zmamenalo flashnout fw - je to Rescue a na fw44 patche nejsou a když tak pochybný předělávky 43trojkových verzí, které mohou poškodit telefon...
johnygrass
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

nebo bys musel v malování to kousek pokousku upravovat ale to by ti dalo práce jako prase Neutral
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum