View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KillRost kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:39 am Post subject: Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated |
|
|
Prosím o pomoc, chtěl jsem se připojit doma na Internet přes mobil a PC (mám neoriginální USB kabel kompatibilní s DCA-540) a samozřejmě jsem vše dělal podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293 ale při připojování a registrace v síti mi to napsalo "Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated". Tak jsem si našel pár řešení na internetu co a jak to vyřešit a moc jsem neuspěl. Zaslal jsem si ze stránek Siemense i konfigurační soubory pro MMS, GPRS, WAP a vše aplikoval. A stále mi to dělá. Použil jsem ovladače i od vás i z Mibile Phone Manager a mobil je správně nainstalovaný a nadetekovaný, takže fakt nevím v čem by to mohlo být. Předem díky za odpověď. S pozdravem Jiří Klimovič. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|