View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 28, 2006 12:50 pm Post subject: |
|
|
Mel bych navrh. Ale znamenalo by to upravu oskarka. Kdyz se tedy serou DNS tak proc v aplikaci nenapsat natvrdo IP? Melo by to pomoct, ale chtelo by to seznam autora a pozadat ho.
Jinak oskarek mi fungoval skvele. A od te doby ci se mi zmenilo logo se mi dokonce krom nefunkcnosti oskarna (odeslat -> spojuje pip vyp) stava ze zapnu telefon, a ten na me jen flika a sviti. Nic vic. Format nepomohl, tak nevim. Ale zjistil jsem ze kdyz ho v tomto stavu necham tak 5 min tka nebehne. Pekne me to sere, ale vic me stve ten Oskarek.
Nevite nekdo co stim? |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sun May 28, 2006 7:05 pm Post subject: |
|
|
phx wrote: | Mel bych navrh. Ale znamenalo by to upravu oskarka. Kdyz se tedy serou DNS tak proc v aplikaci nenapsat natvrdo IP? Melo by to pomoct, ale chtelo by to seznam autora a pozadat ho.
Jinak oskarek mi fungoval skvele. A od te doby ci se mi zmenilo logo se mi dokonce krom nefunkcnosti oskarna (odeslat -> spojuje pip vyp) stava ze zapnu telefon, a ten na me jen flika a sviti. Nic vic. Format nepomohl, tak nevim. Ale zjistil jsem ze kdyz ho v tomto stavu necham tak 5 min tka nebehne. Pekne me to sere, ale vic me stve ten Oskarek.
Nevite nekdo co stim? |
Je potreba nastavit jiny DNS server nez co je uveden o nekolik prispevku zpatky. Ten co je tam uvedenej mi taky prestal fungovat. Nasel sem si jinej a vsechno zase jede tak jak ma. Doufam, ze to nebude jak kdysi s wap gateway, kdy sem musel kazdou chvili hledat funkcni branu  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
vlukas kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:41 pm Post subject: |
|
|
XXX wrote: | phx wrote: | Mel bych navrh. Ale znamenalo by to upravu oskarka. Kdyz se tedy serou DNS tak proc v aplikaci nenapsat natvrdo IP? Melo by to pomoct, ale chtelo by to seznam autora a pozadat ho.
Nevite nekdo co stim? |
Je potreba nastavit jiny DNS server nez co je uveden o nekolik prispevku zpatky. Ten co je tam uvedenej mi taky prestal fungovat. Nasel sem si jinej a vsechno zase jede tak jak ma. Doufam, ze to nebude jak kdysi s wap gateway, kdy sem musel kazdou chvili hledat funkcni branu  |
A nechces sem hodit to jiny DNS nez v predchozich prispevcich? PLS |
|
Back to top |
|
 |
happyBOY78 pisatel

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 251 Location: Dvůr Králové nad Labem
661.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 5:03 pm Post subject: |
|
|
Nevím jestli na to nepřišel už někdo předemnou,napadlo mě jedno řešení. Dát v nastavení DNS samé nuly,využít nějaký free proxy server např.na http://www.web-hack.ru/proxy/ a ten zadat do parametrů kde se nastavuje proxy,jméno a heslo nevyplňovat. Je to vyzkoušeno na CX65 a tuším CX70. A funguje  _________________ Nokia 5110,3310,3330
Siemens C35i,ME45i,S55,C55,MC60,S65,CX75 ( fw.25 ) - patched + ELF pack 2.3
Now: SE W810i
Voice: Vodafone
HHB-600,lampička,blesk,Bluetooth GPS Nokia LD-3W |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:37 am Post subject: Jim jede ale Opera Mini nee |
|
|
happyBOY78 wrote: | Nevím jestli na to nepřišel už někdo předemnou,napadlo mě jedno řešení. Dát v nastavení DNS samé nuly,využít nějaký free proxy server např.na http://www.web-hack.ru/proxy/ a ten zadat do parametrů kde se nastavuje proxy,jméno a heslo nevyplňovat. Je to vyzkoušeno na CX65 a tuším CX70. A funguje  | Dobrej nápad ale s nastavenou proxy nejede Opera Mini.  |
|
Back to top |
|
 |
pepis (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:16 pm Post subject: Re: Jim jede ale Opera Mini nee |
|
|
Jezevec007 wrote: | happyBOY78 wrote: | Nevím jestli na to nepřišel už někdo předemnou,napadlo mě jedno řešení. Dát v nastavení DNS samé nuly,využít nějaký free proxy server např.na http://www.web-hack.ru/proxy/ a ten zadat do parametrů kde se nastavuje proxy,jméno a heslo nevyplňovat. Je to vyzkoušeno na CX65 a tuším CX70. A funguje  | Dobrej nápad ale s nastavenou proxy nejede Opera Mini.  |
Mě to jede i s operou jen s tím proxi mi Gibo odesílá zprávy strašně dlouho.Raději ale dlouho,jako vůbec  _________________ Siemens C35i ->Siemens S45i-> Siemens M55 fw 11 -> fw 91 + hafl patchu ->Siemens C65 fw12 ->fw 25 ->fw 56 |
|
Back to top |
|
 |
m.i.r. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:25 pm Post subject: |
|
|
vlukas wrote: | XXX wrote: | phx wrote: | Mel bych navrh. Ale znamenalo by to upravu oskarka. Kdyz se tedy serou DNS tak proc v aplikaci nenapsat natvrdo IP? Melo by to pomoct, ale chtelo by to seznam autora a pozadat ho.
Nevite nekdo co stim? |
Je potreba nastavit jiny DNS server nez co je uveden o nekolik prispevku zpatky. Ten co je tam uvedenej mi taky prestal fungovat. Nasel sem si jinej a vsechno zase jede tak jak ma. Doufam, ze to nebude jak kdysi s wap gateway, kdy sem musel kazdou chvili hledat funkcni branu  |
A nechces sem hodit to jiny DNS nez v predchozich prispevcich? PLS |
Tak dneska vecer mi zas nejdou odesilat sms pres oskarka pres vodafone dns. Nemohl by jste sem nekdo prosim dat nejaky funkci dns server, aby fungoval oskarek.
Dik |
|
Back to top |
|
 |
Fishbone X kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 3:16 pm Post subject: |
|
|
happyBOY78 wrote: | Nevím jestli na to nepřišel už někdo předemnou,napadlo mě jedno řešení. Dát v nastavení DNS samé nuly,využít nějaký free proxy server např.na http://www.web-hack.ru/proxy/ a ten zadat do parametrů kde se nastavuje proxy,jméno a heslo nevyplňovat. Je to vyzkoušeno na CX65 a tuším CX70. A funguje  |
No tak ja nevim, ale me to nak nefacha skousel sem to s GIBO SMS a pri pokusu o pripojeni to hned hodilo nakou chybu
hele tak sem na foru o Gibo SMS nasel naky jiny DNS a ty me fungujou uplne super... kdyby mel nekdo zajem poslu je pres PM _________________ V dnešní době bezohledeného řidičství existují jen dva druhy chodců: rychlí a mrtví |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 11:13 am Post subject: Tak se to nějak u Vodafone seje |
|
|
Měsíc mi Jimm jel a teď z ničeho nic tuhne i s upravenymi DNS a IP login.icq.com. A to jsem s tím nic nedělal. Je to pro mě neštěstí neb Jimma hojně používám. Uvažuju o změně na S75. Doufám, že tam problém s Jimmem není. |
|
Back to top |
|
 |
happyBOY78 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:38 pm Post subject: Re: Tak se to nějak u Vodafone seje |
|
|
Jezevec007 wrote: | Měsíc mi Jimm jel a teď z ničeho nic tuhne i s upravenymi DNS a IP login.icq.com. A to jsem s tím nic nedělal. Je to pro mě neštěstí neb Jimma hojně používám. Uvažuju o změně na S75. Doufám, že tam problém s Jimmem není. |
Zkus si změnit ip login.icq.com na 205.188.153.98 nebo 205.188.153.97 jsou to alternativní icq servery,převedené na číselnou ip. _________________ Nokia 5110,3310,3330
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:47 am Post subject: Re: Tak se to nějak u Vodafone seje |
|
|
happyBOY78 wrote: | Jezevec007 wrote: | Měsíc mi Jimm jel a teď z ničeho nic tuhne i s upravenymi DNS a IP login.icq.com. A to jsem s tím nic nedělal. Je to pro mě neštěstí neb Jimma hojně používám. Uvažuju o změně na S75. Doufám, že tam problém s Jimmem není. |
Zkus si změnit ip login.icq.com na 205.188.153.98 nebo 205.188.153.97 jsou to alternativní icq servery,převedené na číselnou ip. |
Měl jsem tam ajpinu koncici 98. Dal jsem tam IP druhou. Minutu se zdalo, ze se nic nedeje a ze to zase tuhne, ani logovací screen Jimma nenabehl, ale pak jsem vlezl do List a Jimm bezel. Je rano, vyzkousim to jeste vecer. Chova se to nejak cele divne. Chjo. M65-Vodafone-Jimm-ICQ Jinak dik za radu. |
|
Back to top |
|
 |
happyBOY78 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 5:59 am Post subject: |
|
|
Jezevec007: Případně bych Ti ještě doporučil stáhnout si nejnovější betaverzi Jimma,je tam opravená spousta chyb,už je RC2 a myslím si že brzo vydají oficiálně ostrou verzi. http://www.jimm.org/nightly/ _________________ Nokia 5110,3310,3330
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 10:11 am Post subject: |
|
|
Zkus WinSwup 50;o zaruku neprides _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 10:43 am Post subject: |
|
|
2 happyBOY78 : Je to jimm.org/nightly.php , ale stejně dík za inspiraci...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
L.G kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 4:49 pm Post subject: Problem s Oskarkem(GPRS) VYRESEN!!! |
|
|
Stačí když v nastavení APN nastavíteDNS 1(opt.): na hodnoty 217.077.161.131 v podstatě jsou to ty samé hodnoty jako na DNS 2(opt.) .Doufam ze toto nastaveni bude nadale fungovat.Kdyby byli nejake potize zkuste nastavit jina cisla.Tady je ukazka co muze dokazat pouhe jedine cisilko...preji hodne poslanzch sms pres oskarka...měj te se |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|