clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 11:35 am    Post subject: Re: Oficiální fw35 Reply with quote

sirob wrote:
XMEN2XX wrote:
Na oficiálních stránkách Benq-Siemens je ke stažení fw35 update. Kdo tedy chce oficiální firmware, tak může stahovat.

podla mojich info je FW 35 na dlhsiu dobu posledny...kym sa nenajde dostatok drobnych chyb postacujucich na dalsie upravy. Vsetky podstatne chyby su odstranene.
Pre SL75 je zatial poslednou verziou FW38

NightKing wrote:
XMEN2XX wrote:
Na oficiálních stránkách Benq-Siemens je ke stažení fw35 update. Kdo tedy chce oficiální firmware, tak může stahovat.

Mohl by mi prosim nekdo poradit jakou variantu muzu pouzit (ktera je asi nejvhodnejsi)?
Mam T-Mobile, FW24, varianta A502

EDIT: Podle krokodylova clanku bych mel pouzit nejakou A4xx verzi, ale potom nechapu, proc kdyz mam cesky prostredi tak mam variantu A5xx Think

Varianta fw nie je pre S75 podstatna, hrala ulohu len pri strasich modeloch. Akykolvek fw moze byt nahrany na akukolvek variantu hw

zajimalo by me, jestli uz opravili pripony u stazenych priloh emailem.
To je podle me jedna z nejvetsich chyb, ma-li to byt manazersky telefon.
Naco mi je pdfwiever, kdyz si stazeny soubor neprohlidnu. Pripona klasicky prejmenovat nejde....
Byl bych rad, kdyby to nekdo z vas zkusil. Muzete i s nizsimi fw. U 12 a 17 to nefunguje.

trekkie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:15 pm    Post subject: S75 +DCA510 = max. 115kb/s ale pro EDGE je to málo! Reply with quote

Prosím o radu. Mám S75 pokud ji připojím přes DCA510 nelze využít EDGE na maximum protože to dovolí max 115kb/s. Zkoušel jsem různé ovladače a nic. Dále jsem zkoušel Hiserial stažený odtud ze serveru ale můj čipset na mainboardu nepovolí stejně více jak 115kb/s. DCA510 podle mě běží právě jen v módu serial. Dnes jsem si totiž půjčil DCA540 a nainstalovali se ovladače jež umožňují propustnost více jak 115kb/s. V pohodě jsem se připojil na internet a stahuji až 26kB/s (asi 208kb/s). Chtěl bych ale využívat DCA510, jednak nabíjí MT, jednak ji chci použít k upgradu SW+FW+Patche apod. Prosím tedy lze rozchodit přes DCA510 rychleší internet a využít tak možnosti EDGE? Moc díky
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Kabel DCA-510 je servisní a se zapnutým telefonem zkrátka neumí komunikovat větší rychlostí, bohužel. Víc, než těch zhruba 10kB/s z něj nedostaneš. Na plnohodnotné a rychlé připojení je tak nutný kabel DCA-540 nebo připojení počítače přes Bluetooth...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
trekkie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 6:33 pm    Post subject: DCA540 lze upravit k nabíjení? Reply with quote

Díky za info, předpokládal jsem že to tak bude, jen jsem tak trochu doufal že by snad . . . Lze upravit nějak kabel DCA540 tak aby nabíjel?
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 8:14 pm    Post subject: Re: DCA540 lze upravit k nabíjení? Reply with quote

trekkie wrote:
Díky za info, předpokládal jsem že to tak bude, jen jsem tak trochu doufal že by snad . . . Lze upravit nějak kabel DCA540 tak aby nabíjel?

Ano na 1.pin siemens konektoru přivedeš +(plus) z USB. Nezapomeň v telefonu v nastavení, příslušenství, zapnout dobíjení přes USB. Dobíjení započne po změně v nastavení až při dalším spojení s PC.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
trekkie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 10:58 pm    Post subject: DCA540 nabíjení Reply with quote

Díky. Zítra vyzkouším.
úředník
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Zdravím všechny na fóru. Nejsem v těhle věcech žádný odborník, proto se obracím na všechny - nainstaloval jsem si na S 75 nový firmware 35 pomocí datového kabelu. Po nainstalování nešel mobil vypnout, stále zůstaval zamrzlý, nakonec jsem vytáhl baterii a tím jej vypnul. To se stalo dvakrát, pak se konečně rozběhl. Od té doby se už několikrát sám vypnul a zdá se mi docela pomalejší. Měl jsem nainstalován fw 31 a s ním to běhalo docela v pohodě. Máte někdo podobné zkušenosti, případně radu?
Díky.
Back to top
View user's profile Send private message
NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 9:11 am    Post subject: Reply with quote

úředník wrote:
Zdravím všechny na fóru. Nejsem v těhle věcech žádný odborník, proto se obracím na všechny - nainstaloval jsem si na S 75 nový firmware 35 pomocí datového kabelu. Po nainstalování nešel mobil vypnout, stále zůstaval zamrzlý, nakonec jsem vytáhl baterii a tím jej vypnul. To se stalo dvakrát, pak se konečně rozběhl. Od té doby se už několikrát sám vypnul a zdá se mi docela pomalejší. Měl jsem nainstalován fw 31 a s ním to běhalo docela v pohodě. Máte někdo podobné zkušenosti, případně radu?
Díky.

Provedl jsem update pomoci oficialniho FW35 (predtim jsem mel FW24) a delalo mi to same - telefon se zaseknul pri vypinaci animaci 2x, zkousel jsem to ted a vypnul se. Potom se take vypnul pri mazani oznacenych SMS. Rychlostne si nejsem jisty, videl bych to tak nastejno, mozna malo pomalejsi. Jedine co se podle me viditelne zlepsilo je zfunkcneni mazani oznacenych zprav (obcas Neutral )

View user's profile Send private message Visit poster's website
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 9:11 am    Post subject: Reply with quote

úředník wrote:
Díky.

Opet obligatni odpoved - a nahral jsi tam s FW35 taky FFS (s naformatovanim disku pred nahravanim) a MAP, pokud ne, bude to tim... zkus to udelat znovu, pokud ano zkus to stejne jeste jednou, jestli se nahodou nekde nestala chyba, ktera nebyla na prvni pohled videt...
Back to top
mike76
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Opravte mne pokud se pletu, ale nahrání FFS a MAP se týká pouze WinSwup verze ne? A když tam dám oficiální firmware 35, který už koukám taky je, tak to se nemusí dělat tyto věci? A je velky rozdil mezi ofiko a WinSwup verzí co se týče chyb?
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

mike76 wrote:
Opravte mne pokud se pletu, ale nahrání FFS a MAP se týká pouze WinSwup verze ne? A když tam dám oficiální firmware 35, který už koukám taky je, tak to se nemusí dělat tyto věci? A je velky rozdil mezi ofiko a WinSwup verzí co se týče chyb?

Opravuji...pletes... :-) Oficialni a WinSwup verze se lisi pouze ve zpusobu nahrani do mobilu, po nahrani mas v mobilu stejna data a tudiz pro ne plati stejny seznam chyb a stejne problemy s FFS a MAP... pokud das mobil do servisu na ugrade FW, tak ti tam taky daji vse vcetne FFS + MAP...
Back to top
antik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

Přeposílám si maily na mobil. Na CX65 to šlo v pohodě. Ale na S75 se často stane, že zpráva je prázdná a je tam napsáno při otevření "Neplatná zpr."
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 7:45 am    Post subject: Reply with quote

antik wrote:
Přeposílám si maily na mobil. Na CX65 to šlo v pohodě. Ale na S75 se často stane, že zpráva je prázdná a je tam napsáno při otevření "Neplatná zpr."

Tohle se mi stalo před tydnem dvakrat v jeden den a od te doby zase v pohodě....

sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 9:34 am    Post subject: Reply with quote

pecaIII wrote:
antik wrote:

Tohle se mi stalo před tydnem dvakrat v jeden den a od te doby zase v pohodě....

toto sa stavalo aj mne v starsich verziach fw a stale sa mi to stava na SL75, od verzie 31 na S75 som s tym zatial problem nemal.

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
antik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

sirob wrote:
pecaIII wrote:
antik wrote:

toto sa stavalo aj mne v starsich verziach fw a stale sa mi to stava na SL75, od verzie 31 na S75 som s tym zatial problem nemal.

Tak to je třeba tim, že mam fw 32 ale map 31....mno hodim to pak do servisu...at mi daji update na fw35....akorát nevim nevim když to mam ze satronu a nemam asi ten zaručak s hologramem:(

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 163, 164, 165  Next
Page 95 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum