View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 27, 2004 5:34 pm Post subject: |
|
|
Little_S wrote: | bkf.1 wrote: | Já to mám ověřeno;) Nefunguje:((((
Ještě zkusím uťápnout zenerky... |
mohol by si vyskusat aj program ATEnabler, ked uz tak rychlo skusas vsetko, co pride
vraj v niektorych pripadoch pomaha, poslem ti ho na mail |
Hmmm tak AT Enabler nějak nemůže najít telefon :/ Stejně ale diky za radu :/ Sakra já si NECHCI KUPOVAT NOVEJ KABEL!!! kabel... abel... bel... el... l... (ozwěna  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 27, 2004 6:08 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: |
Hmmm tak AT Enabler nějak nemůže najít telefon :/ Stejně ale diky za radu :/ Sakra já si NECHCI KUPOVAT NOVEJ KABEL!!! kabel... abel... bel... el... l... (ozwěna  |
blba otazocka: je ten tvoj kabel este provozushopny?
mne nasiel pozicanu C65, ale ked som na displayi zbadal "biele ciarky na ciernom pozadi", radsej som sa s tym uz nehral  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:58 pm Post subject: |
|
|
Little_S wrote: | bkf.1 wrote: |
Hmmm tak AT Enabler nějak nemůže najít telefon :/ Stejně ale diky za radu :/ Sakra já si NECHCI KUPOVAT NOVEJ KABEL!!! kabel... abel... bel... el... l... (ozwěna  |
blba otazocka: je ten tvoj kabel este provozushopny?
mne nasiel pozicanu C65, ale ked som na displayi zbadal "biele ciarky na ciernom pozadi", radsej som sa s tym uz nehral  |
Jojo je provozu-schopny. Po tom, co jsem přidal k těm odporům dvě zenerky, tak se už spojim se SiMoCo i rychlostí 57600 hned na poprvé a telefon se taky už nevypíná, když ho mám připojenej na kábl, ale flasher, OpenDisks nebo jiný věci (myslím všechny nástroje na úpravu) mi to nebere a nebere ((( _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Vykonnej Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 5:59 pm Post subject: jak je to mozny? |
|
|
no ted sem se dival na upravy datovych kabelu,a dobry no... vsichni maj jen 3 fousy,ale ten muj,ten jich ma 7! je to kabel MAT(Mobile Action Technology inc.) a koupil sem ho pri zrizovani jedne sluzby,od eurotelu.je to usb kabel na c55 a 55 a dalsi:-)). Musim ale dodat ze jak mam internet na com3,tak V klay tam funguje taky,ale ostatni programy nenactou telefon:_(( , |
|
Back to top |
|
 |
Anttonio začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
rOMAN007 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 5:50 pm Post subject: Re: otazky k clanku |
|
|
Ja uz jsem udelal poradnou praci a dal jsem dam micro odpurky a hezky jsem se schoval do koncovky . . ale mas to taky pekny  _________________ ************************************************
CX65 - FW50
Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55
************************************************ |
|
Back to top |
|
 |
DamaGer začátečník

Joined: 01 Sep 2004 Posts: 48 Location: SLOVENSKO - TRENCIN
61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 7:49 pm Post subject: |
|
|
nazdar!
ja mam DK-1 USB nastaveny ako COM3, ale orig firmware mi nenajde mobil, co mam robit?
ja viem ze sa to uz riesilo, ale nemozem to najst, prosim poradte! |
|
Back to top |
|
 |
rOMAN007 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:38 pm Post subject: |
|
|
DamaGer wrote: | nazdar!
ja mam DK-1 USB nastaveny ako COM3, ale orig firmware mi nenajde mobil, co mam robit?
TAK TO JSI SNAD ANI NEMUSEL STEJNOU OTAZKU CPAT DO 20 ODKAZU NE????
Nevim co je DK-1 USB ale jestli se v telefonu hlasi jako 500 nebo 510 tak by to melo jit. Pokud jako 540 tak co vim tak to nejde.
Klikas klikas ono to napise ze nemuze najit telefon a jestli chces manualne tak das ze jo...vyberes com na kterym mas kabel pripojis telefon nechas ho zapnuty a das pokracovat on se pak vypne a program te vyzve at ho zapnes tak jemne zmacnes na zapinani(ne ho drzet dlouho jako kdyz zapinas telefon) a zacne to flasnovat _________________ ************************************************
CX65 - FW50
Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55
************************************************ |
|
Back to top |
|
 |
Milo Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:09 am Post subject: Kabel na c65 |
|
|
Ahoj, udělal jsem přestavbu podle návodu, ale nefunguje to.
Hlasí se mě kabel jako DCA-540. Poradíte někdo prosím jak to rozchodit?
Dík |
|
Back to top |
|
 |
DamaGer začátečník

Joined: 01 Sep 2004 Posts: 48 Location: SLOVENSKO - TRENCIN
61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 2:54 pm Post subject: |
|
|
rOMAN007 wrote: | DamaGer wrote: | nazdar!
TAK TO JSI SNAD ANI NEMUSEL STEJNOU OTAZKU CPAT DO 20 ODKAZU NE????
Nevim co je DK-1 USB ale jestli se v telefonu hlasi jako 500 nebo 510 tak by to melo jit. Pokud jako 540 tak co vim tak to nejde.
Klikas klikas ono to napise ze nemuze najit telefon a jestli chces manualne tak das ze jo...vyberes com na kterym mas kabel pripojis telefon nechas ho zapnuty a das pokracovat on se pak vypne a program te vyzve at ho zapnes tak jemne zmacnes na zapinani(ne ho drzet dlouho jako kdyz zapinas telefon) a zacne to flasnovat |
no jo! sorac!
sekol som sa! mam tam 510 a aj tak mi to nefacha |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:36 pm Post subject: |
|
|
mam problem, mam c65 a potrebuju ho pouzivat na gprs , upravyl jsem usb kabel koracell 2mi 15k odpory a telefon mi comp porat nepozna, co s tim mam delat?  |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:00 pm Post subject: |
|
|
myslim ze nove fwr pri gprs potrebuju mat spojene piny 5 a 6 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:19 pm Post subject: |
|
|
urcite 5 a 6?, neodpalim tim nejaky vstup? |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:15 pm Post subject: |
|
|
nemal by si, nemam s tym osobnu skusenost, ale mam take info od uzivatelov(mail aj forum) ze to takto rozchodili |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:51 pm Post subject: |
|
|
porat nic
abych to zhrnul:
potrebuji pripojeni na net pres gprs na mobil c65
1 pokus kabel koracell USB s opdinatelnym nabijenim bez upravy (nejde)
2 pokus propojeni pinu 2 s 5 15k odporem a 2 a 7 15k odporem (porat nejde)
3 pokus jeste jsem propojil 5 a 6 pin (zase nejde)
ted uz fakt nevim co mam delat, asi to rozslapu
zatim jsem jel na MT50 a A60 uplne bez problemu s programem gprs_modem_assistent_v41109
pomoooooooc |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|