View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 31, 2006 3:11 pm Post subject: |
|
|
Ja pouzivam FSCALLER k zobrazeni cisla prichoziho hovoru. Protoze mam pod jednim jmenem vice cisel tak jsem chtel vedet ktere cislo to je. A ted k problemu. Z niceho nic, ale fakt, se po zapnuti tel. program nezapne. Je v Off. Musim spustit soft, dat ON a pak to jede jak ma. Ale jen do restartu. Mam ve founu i AutoExec a tam zadana cesta system\programs\FSCallerD.exe. Ale stejne je po restartu founu OFF. Zkousel jsem verze 2.7, 3.0, 3.02, 3.03. Ani jedna verze nejde na SX. Nevim co se zmenilo, proc to zacalo blbnout. Nebo nejaky jiny ktery splni moji podminku. Ale prosim, ten ktery funguje. Dik |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:29 pm Post subject: |
|
|
robo wrote: | Ja pouzivam FSCALLER k zobrazeni cisla prichoziho hovoru. Protoze mam pod jednim jmenem vice cisel tak jsem chtel vedet ktere cislo to je. A ted k problemu. Z niceho nic, ale fakt, se po zapnuti tel. program nezapne. Je v Off. Musim spustit soft, dat ON a pak to jede jak ma. Ale jen do restartu. Mam ve founu i AutoExec a tam zadana cesta system\programs\FSCallerD.exe. Ale stejne je po restartu founu OFF. Zkousel jsem verze 2.7, 3.0, 3.02, 3.03. Ani jedna verze nejde na SX. Nevim co se zmenilo, proc to zacalo blbnout. Nebo nejaky jiny ktery splni moji podminku. Ale prosim, ten ktery funguje. Dik | Na tvoj problem jedna rada je, ale je to dost pracne. Treba preformatovat a nainstalovat FSCaller znovu. Takto to funguje pri vsetkych aplikaciach ktore sa nespustaju po restarte ako by mali. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:06 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | robo wrote: | Ja pouzivam FSCALLER k zobrazeni cisla prichoziho hovoru. Protoze mam pod jednim jmenem vice cisel tak jsem chtel vedet ktere cislo to je. A ted k problemu. Z niceho nic, ale fakt, se po zapnuti tel. program nezapne. Je v Off. Musim spustit soft, dat ON a pak to jede jak ma. Ale jen do restartu. Mam ve founu i AutoExec a tam zadana cesta system\programs\FSCallerD.exe. Ale stejne je po restartu founu OFF. Zkousel jsem verze 2.7, 3.0, 3.02, 3.03. Ani jedna verze nejde na SX. Nevim co se zmenilo, proc to zacalo blbnout. Nebo nejaky jiny ktery splni moji podminku. Ale prosim, ten ktery funguje. Dik | Na tvoj problem jedna rada je, ale je to dost pracne. Treba preformatovat a nainstalovat FSCaller znovu. Takto to funguje pri vsetkych aplikaciach ktore sa nespustaju po restarte ako by mali. |
Jo provedl sem format, obnovu se zalohy. Po instalaci FScaller a restartovani founu to stejne nejelo. Tak jsem to vzdal. Ale jak byl telefon pres noc vypnuty, tak rano uz to bylo on. Pokud jsem pri testu aplikaci nainstaloval a hned vypnul a zapnul telefon tak to bylo off. A tak jsem to vzdal. A rano jsem byl mile prekvapen. Nechapu to, mezi vypnutim a zapnutim musela byt dlouha pauza. Nevim kolik. To jsou veci. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|