View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fab30 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:28 pm Post subject: Papautils |
|
|
Ahojte, mam CX75 a chcel som si dat rozne patchy do toho mojho mt ale, telefon mi vsetko pekne vygeneroval aj mi stiahol paputils do seba tie hash a ostatne kody, aj mi vypocital ten maser a vsetko ale ako nahle stlacim tlacitko ze service mode a stlacim cervene tlacitko na mt tak telefon sa vypne a papautils vypise: Autostart...
Není odpovìï na zavedení!
Provìøte èíslo portu, kabel, telefon, mód!
a neviem kde je chyba, neviem sa dostat do toho servisneho modu, robil som vsetko podla navodu, nemali ste niekto tento isty problem alebo nestretli ste sa stym? dakujem |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 4:08 pm Post subject: |
|
|
Do servisneho modu sa mozes dostat iba, ked mas telefon vypnuty !!
A co mas spravit? Samo ti to tam pise: Provierte císlo portu, kabel, telefon, mód! _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
A ešte jeden detail - potom ako stlačíš v PU Service mode musíš asi za také 2 sekundy stlačiť krátko na vypnutom mobile červené tlačidlo (krátko znamená že kratšie ako keď ho chceš zapnúť.) _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
durex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 11:21 am Post subject: |
|
|
whitewash wrote: | A ešte jeden detail - potom ako stlačíš v PU Service mode musíš asi za také 2 sekundy stlačiť krátko na vypnutom mobile červené tlačidlo (krátko znamená že kratšie ako keď ho chceš zapnúť.) |
Mám stejný problém, používám kabel, který mám od SX1, pokud je telefon zapnutý, běží na simulovaném portu com 5 (kabel je usb), pokud však telefon vypnu, dám servis mod, objeví se hláška port 5 nenalazen, a tím pádem se nemohu dostat do tohoto modu. Mám vygenerované hash, esn, s-key, b-key a to je vše. Po vypnutí se telefon M75 s Papua už nespojí....
Nemůže to být třeba tím kabelem??? SX1 jsem ale normálně flashoval... Jsem z toho jelen.... |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 11:24 am Post subject: |
|
|
durex wrote: | whitewash wrote: | A ešte jeden detail - potom ako stlačíš v PU Service mode musíš asi za také 2 sekundy stlačiť krátko na vypnutom mobile červené tlačidlo (krátko znamená že kratšie ako keď ho chceš zapnúť.) |
Mám stejný problém, používám kabel, který mám od SX1, pokud je telefon zapnutý, běží na simulovaném portu com 5 (kabel je usb), pokud však telefon vypnu, dám servis mod, objeví se hláška port 5 nenalazen, a tím pádem se nemohu dostat do tohoto modu. Mám vygenerované hash, esn, s-key, b-key a to je vše. Po vypnutí se telefon M75 s Papua už nespojí....
Nemůže to být třeba tím kabelem??? SX1 jsem ale normálně flashoval... Jsem z toho jelen.... | To bude kabelem servisní kabel pro SX je DCA-540 ale pro X55 X65 a X75 je servisní kabel DCA-510. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
durex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 11:33 am Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | durex wrote: | whitewash wrote: | A ešte jeden detail - potom ako stlačíš v PU Service mode musíš asi za také 2 sekundy stlačiť krátko na vypnutom mobile červené tlačidlo (krátko znamená že kratšie ako keď ho chceš zapnúť.) |
Nemůže to být třeba tím kabelem??? SX1 jsem ale normálně flashoval... Jsem z toho jelen.... | To bude kabelem servisní kabel pro SX je DCA-540 ale pro X55 X65 a X75 je servisní kabel DCA-510. |
Děkuji velice, mám kabel, ale ještě je zabalený, dělal jsem zkusmo s tím od SX1, když se mi podařilo dát nový fw (v telefonu byla 5), spojil se mi Simocem se seznamy, funguje přesouvání souborů, tak jsem myslel, že s V-klayem nebude problém, a on je!
Takže díky ještě jednou a jdu vybalovat kabel a instalovat. _________________ M75, fw13, 512MB Sandisk |
|
Back to top |
|
 |
Martas08 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:09 am Post subject: Servisní mod |
|
|
MámC75, také problém s nastavením do servisního modu,také se telefon jen vypne a nic,kabel mam DCA 500 upravenej na servisní,klíče vygenerovaný,ale stejný problém jako v předchozích článcích _________________ C35i => M50 => C75 + DCA540 + DCA500 - upravený |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:32 pm Post subject: |
|
|
Citujem jeden clanok:
Pokud máte problém s přechodem telefonu do servisního modu v programu PapuaUtils, je možno si vypomoci programem SiemensEepromTool dle tohoto návodu, body 1-5. Telefon přejde do servisního modu a v tuto chvíli telefon odpojíme od kabelu a teprve ukončíme program Siemens Eeprom Tool, jinak by nám program opět servisní mod vypl. Telefon připojíme opět na kabel a pokračujeme v návodu na zavedení Skey od bodu uvedení telefonu do servisního modu. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:35 pm Post subject: Re: Servisní mod |
|
|
Martas08 wrote: | .....také se telefon jen vypne a nic |
???? vypne????
Opakujem, do servisneho modu mozes prejst az ked bude telefon vypnuty. Zo zapnuteho sa ti to nikdy nepodari. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|