Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
johnygrass věrný diskusník

Založen: 18. 05. 2006 Příspěvky: 409 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | některy neorigoš kabely se hlásí jako DCA-540, ale přesto se s nimi dá dělat to co s DCA-510  |
Přesně to mám já  _________________ C65>>S65>>S75>>SXG75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 3:22 pm Předmět: DCA500 |
|
|
Já mám neorigo kabel co se mi detekuje jako DCA500. Jde s ním dělat úplně všechno! (mám překopané ikony, hafo patchu, FW atd...). Jediné co jsem na něm udělal je, že jsem přidal mikrovypínač na přerušení napájení... Teď by mne ještě zajímala jedna věc. Soused chce taky takový kabel, vedle v obchodě mají a při zkoušce se detekuje jako DCA540. Je to neorigo tuším Aligator, nebo něco takovýho. Půjdou jím taky dělat FW, patch a další úpravy??? Díky za případné rady...  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út červen 20, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
Kupil som neoriginal kabel za 500,- po pripojeni do mobilu sa hlasi ako DCA 540, ma napajanie (meral som multimetrom) ale telefon nenabija,v obchode mi povedali ze to je flashovaci (servisny) funguje s nim MPM a SiMoCo ale napr. vo V klayi sa neda vygenerovat loader vypisuje mi to "error ping BFB" no a tak teraz neviem s 65kami som este nic servisne nerobil, poradte nekto, myslite ze je servisny? Moze to byt tym ze mam nainstalovane zle drivery? Alebo ho mam ist vratit? Za rady vsetkym diky. ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:12 pm Předmět: |
|
|
zyggurat napsal: | Kupil som neoriginal kabel za 500,- po pripojeni do mobilu sa hlasi ako DCA 540, ma napajanie (meral som multimetrom) ale telefon nenabija,v obchode mi povedali ze to je flashovaci (servisny) funguje s nim MPM a SiMoCo ale napr. vo V klayi sa neda vygenerovat loader vypisuje mi to "error ping BFB" no a tak teraz neviem s 65kami som este nic servisne nerobil, poradte nekto, myslite ze je servisny? Moze to byt tym ze mam nainstalovane zle drivery? Alebo ho mam ist vratit? Za rady vsetkym diky. ... |
Těch káblů se dnes prodává tolik, že jediná možnost jak koupit ten správný, je vzít do obchodu noťas a kábl otestovat. Anebo v2, pokud člověk trochu rozumí elektronice, tak si ten špatně koupenej kábl upravit k obrazu svému. Já teď sháním pro kámoše kabel v plné náloži, obcházím obchody a takovy ty rádoby 510ky od koracel, aligator atp testuju a zatím výsledek 0. Takže to stejně skončí tak, že koupím nějakej polotovar a upravím ho, páč elektonice rozumím slušně....  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marcobubo3 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st červen 28, 2006 3:40 pm Předmět: Re |
|
|
ja len doplnim,ze moje cf75 vidi doma vyrobeny servis.kabel ako 500ku,no bez probl.dokaze vsetko ako 510.mam ale iny probl.po napojeni tohto kabla na s65/fw50 a po prikaze pripojit mi telefon vypne.spojit teda tel s pc je takmer nemozne.viete niekto helpnut?vdaka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 10:46 pm Předmět: |
|
|
cotech napsal: | zyggurat napsal: | Kupil som neoriginal kabel za 500,- po pripojeni do mobilu sa hlasi ako DCA 540, ma napajanie (meral som multimetrom) ale telefon nenabija,v obchode mi povedali ze to je flashovaci (servisny) funguje s nim MPM a SiMoCo ale napr. vo V klayi sa neda vygenerovat loader vypisuje mi to "error ping BFB" no a tak teraz neviem s 65kami som este nic servisne nerobil, poradte nekto, myslite ze je servisny? Moze to byt tym ze mam nainstalovane zle drivery? Alebo ho mam ist vratit? Za rady vsetkym diky. ... |
Těch káblů se dnes prodává tolik, že jediná možnost jak koupit ten správný, je vzít do obchodu noťas a kábl otestovat. Anebo v2, pokud člověk trochu rozumí elektronice, tak si ten špatně koupenej kábl upravit k obrazu svému. Já teď sháním pro kámoše kabel v plné náloži, obcházím obchody a takovy ty rádoby 510ky od koracel, aligator atp testuju a zatím výsledek 0. Takže to stejně skončí tak, že koupím nějakej polotovar a upravím ho, páč elektonice rozumím slušně....  |
Ja rozumiem tiez trocha elektronike lenze tu je pisane ze taka DCA540 sa neda upravit na DCA510 ze to nikdy nepojde, nepatral som si ce preco ale skusal som ten kabel otvarat na strane mobilu a je tam dost drotov normalne tusim byvaju iba 3 ci 4 a tuto su zapojene aj piny 5 a 7 ale ja som z toho uplny jelen teraz pri seriovych to bolo lahke boltu na siemensmanii navod a podla toho som si prerobil moj COM na servisny ale teraz jak prisli tieto USB tak mi to pripada nejak moc zbytocne komplikovane...chcelo by to nejaky clanok kde by to bolo vysvetlene co ktory pin obsahuje a ktory kabel ma jako zapojene piny a vysvetlene to troska z elektronickeho hladiska aby to pochopili aj ti co nerozumeju elektronike, proste nieco ucelene konecne nech v tom mame prehlad, myslim si ze nie som sam ale su aj ini z toho zmateni...tolko moj nazor... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Soukynek badatel

262.50 SMM
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 8:37 am Předmět: |
|
|
TAkže takhle , musím reagovat an tu rychlost u GPRS- _Někdo tady psal, že ze začátku má rychlost kolem 30-ti kb s M55kou- víš čím to je? , že ve chvíli kdy dáš uložit nějakej soubor, tak už se Ti v některejch prohlížečích už začne ukládat zatímco vybíráš cestu :-) Takže to není aktuální rychlost ,ale rychlost , kterou ti to ukáže , protože část dat je už stažená 8) _________________ Nevzdávej to!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
toto uz neni normalne s tymito kablami tak predali mi ho ze je servisny, na obale je napisane ze ma napajanie 5-8mA , pri nabijani 300-500mA, na cd je k nemu ovladac PL2303 , v mobile sa hlasi ako DCA540, nabijat nenabija ale napetie na konektore do fonu je-meral som, a za ziadnu cenu mi nejde rozchodit normalne nainstalujem ovladac a nic sa nestane funguje MPM aj Simoco, vyzera to ako keby MPM nepotreboval ovladace alebo co lebo ked nenainstalujem ten PL2303driver tak MPM ide aj tak, hmm a co bol vrchol tak som ten kabel otvoril pri USB konektore co sa dava do pc tak tam je taky hrubsi tak som myslel ze tam bude elektronika, no nasiel som akurat tak nejake 3 tranzistory a 1 cievku a par odporov, tak teraz uz vobec nechapem asi je to DCA 520 alebo co to naozaj je tych kablov tolko druhov? Asi sa na to vykaslem a kupim si original siemens DCA510, tu u nas sa neda zohnat asi normalny kabel iny...
sorry za taky dlhy monolog ale ja uz nemozem z tychto kablov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tiger2004 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 11:23 am Předmět: Problém s dobíjením |
|
|
Mám DCA-510 a Siemense M65. Po cca 2 letech mi začal zlobit a sice připojím ho k počítači přes kabel a zapnu dobíjení. Na telefonu lítá ikonka dobíjení, ale po několika hodinách je mobil úplně vybitý místo nabitý. Nesetkal jste se někdo se stejným problémem?
Přitom pokud použiju originál nabíječku do zásuvky tak je za chvíli nabitý, takže baterka musí být v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soptikpetr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:04 pm Předmět: |
|
|
Ja mam neoriginalni datovy kabel upraveny na D-510....Akorat ted prestal slapat...Najednou zniceho nic nemuzu pres SiMoCo neco MPM najit muj mobil (C65) co s tim je?? nevite??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M4jco rozumbrada

990.71 SMM
|
Zaslal: ne září 10, 2006 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ja som si kupil v obchode neorigo DCA-540 nesiel mi.Dal som ho reklamovat a dali mi DCA-510 Takze spokojnost na oboch stranach  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
M4jco rozumbrada

990.71 SMM
|
Zaslal: po září 18, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
No jasne ze sa nekto ma no ale musel som nanho cakat asi mesiac dokial dosiel bo tam robi predavacka ktora nevie co to je pametova karta  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
H.Mike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 27, 2006 8:30 pm Předmět: dca540 |
|
|
Mám cx65 a kabel DCA-540. Když jsem měl winME, tak mě vše fungoval v pohodě, teď mám winXP a nemůžu se na ten mobil dostat. Kdyžtak kdyby někdo věděl o ňákých ovladačích, nebo o něčem jiným tak dejte vědět. předem dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|