clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Skôr ako napíšete niečo o kábloch.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Skôr ako napíšete niečo o kábloch.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
johnygrass
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
některy neorigoš kabely se hlásí jako DCA-540, ale přesto se s nimi dá dělat to co s DCA-510 wink

Přesně to mám já

cotech
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 3:22 pm    Předmět: DCA500 Odpovědět s citátem

Já mám neorigo kabel co se mi detekuje jako DCA500. Jde s ním dělat úplně všechno! (mám překopané ikony, hafo patchu, FW atd...). Jediné co jsem na něm udělal je, že jsem přidal mikrovypínač na přerušení napájení... Teď by mne ještě zajímala jedna věc. Soused chce taky takový kabel, vedle v obchodě mají a při zkoušce se detekuje jako DCA540. Je to neorigo tuším Aligator, nebo něco takovýho. Půjdou jím taky dělat FW, patch a další úpravy??? d'oh! Díky za případné rady... Think
zyggurat
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupil som neoriginal kabel za 500,- po pripojeni do mobilu sa hlasi ako DCA 540, ma napajanie (meral som multimetrom) ale telefon nenabija,v obchode mi povedali ze to je flashovaci (servisny) funguje s nim MPM a SiMoCo ale napr. vo V klayi sa neda vygenerovat loader vypisuje mi to "error ping BFB" no a tak teraz neviem s 65kami som este nic servisne nerobil, poradte nekto, myslite ze je servisny? Moze to byt tym ze mam nainstalovane zle drivery? Alebo ho mam ist vratit? Za rady vsetkym diky. ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cotech
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zyggurat napsal:
Kupil som neoriginal kabel za 500,- po pripojeni do mobilu sa hlasi ako DCA 540, ma napajanie (meral som multimetrom) ale telefon nenabija,v obchode mi povedali ze to je flashovaci (servisny) funguje s nim MPM a SiMoCo ale napr. vo V klayi sa neda vygenerovat loader vypisuje mi to "error ping BFB" no a tak teraz neviem s 65kami som este nic servisne nerobil, poradte nekto, myslite ze je servisny? Moze to byt tym ze mam nainstalovane zle drivery? Alebo ho mam ist vratit? Za rady vsetkym diky. ...

Těch káblů se dnes prodává tolik, že jediná možnost jak koupit ten správný, je vzít do obchodu noťas a kábl otestovat. Anebo v2, pokud člověk trochu rozumí elektronice, tak si ten špatně koupenej kábl upravit k obrazu svému. Já teď sháním pro kámoše kabel v plné náloži, obcházím obchody a takovy ty rádoby 510ky od koracel, aligator atp testuju a zatím výsledek 0. Takže to stejně skončí tak, že koupím nějakej polotovar a upravím ho, páč elektonice rozumím slušně.... Dancing

marcobubo3
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 3:40 pm    Předmět: Re Odpovědět s citátem

ja len doplnim,ze moje cf75 vidi doma vyrobeny servis.kabel ako 500ku,no bez probl.dokaze vsetko ako 510.mam ale iny probl.po napojeni tohto kabla na s65/fw50 a po prikaze pripojit mi telefon vypne.spojit teda tel s pc je takmer nemozne.viete niekto helpnut?vdaka.
zyggurat
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cotech napsal:
zyggurat napsal:

Těch káblů se dnes prodává tolik, že jediná možnost jak koupit ten správný, je vzít do obchodu noťas a kábl otestovat. Anebo v2, pokud člověk trochu rozumí elektronice, tak si ten špatně koupenej kábl upravit k obrazu svému. Já teď sháním pro kámoše kabel v plné náloži, obcházím obchody a takovy ty rádoby 510ky od koracel, aligator atp testuju a zatím výsledek 0. Takže to stejně skončí tak, že koupím nějakej polotovar a upravím ho, páč elektonice rozumím slušně.... Dancing

Ja rozumiem tiez trocha elektronike lenze tu je pisane ze taka DCA540 sa neda upravit na DCA510 ze to nikdy nepojde, nepatral som si ce preco ale skusal som ten kabel otvarat na strane mobilu a je tam dost drotov normalne tusim byvaju iba 3 ci 4 a tuto su zapojene aj piny 5 a 7 ale ja som z toho uplny jelen teraz pri seriovych to bolo lahke boltu na siemensmanii navod a podla toho som si prerobil moj COM na servisny ale teraz jak prisli tieto USB tak mi to pripada nejak moc zbytocne komplikovane...chcelo by to nejaky clanok kde by to bolo vysvetlene co ktory pin obsahuje a ktory kabel ma jako zapojene piny a vysvetlene to troska z elektronickeho hladiska aby to pochopili aj ti co nerozumeju elektronike, proste nieco ucelene konecne nech v tom mame prehlad, myslim si ze nie som sam ale su aj ini z toho zmateni...tolko moj nazor...
Soukynek
badatel
badatel

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TAkže takhle , musím reagovat an tu rychlost u GPRS- _Někdo tady psal, že ze začátku má rychlost kolem 30-ti kb s M55kou- víš čím to je? , že ve chvíli kdy dáš uložit nějakej soubor, tak už se Ti v některejch prohlížečích už začne ukládat zatímco vybíráš cestu :-) Takže to není aktuální rychlost Shame on you ,ale rychlost , kterou ti to ukáže , protože část dat je už stažená 8)
zyggurat
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toto uz neni normalne s tymito kablami tak predali mi ho ze je servisny, na obale je napisane ze ma napajanie 5-8mA , pri nabijani 300-500mA, na cd je k nemu ovladac PL2303 , v mobile sa hlasi ako DCA540, nabijat nenabija ale napetie na konektore do fonu je-meral som, a za ziadnu cenu mi nejde rozchodit normalne nainstalujem ovladac a nic sa nestane funguje MPM aj Simoco, vyzera to ako keby MPM nepotreboval ovladace alebo co lebo ked nenainstalujem ten PL2303driver tak MPM ide aj tak, hmm a co bol vrchol tak som ten kabel otvoril pri USB konektore co sa dava do pc tak tam je taky hrubsi tak som myslel ze tam bude elektronika, no nasiel som akurat tak nejake 3 tranzistory a 1 cievku a par odporov, tak teraz uz vobec nechapem asi je to DCA 520 alebo co Think to naozaj je tych kablov tolko druhov? Asi sa na to vykaslem a kupim si original siemens DCA510, tu u nas sa neda zohnat asi normalny kabel iny...
sorry za taky dlhy monolog ale ja uz nemozem z tychto kablov Brick wall Brick wall Brick wall
Tiger2004
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 11:23 am    Předmět: Problém s dobíjením Odpovědět s citátem

Mám DCA-510 a Siemense M65. Po cca 2 letech mi začal zlobit a sice připojím ho k počítači přes kabel a zapnu dobíjení. Na telefonu lítá ikonka dobíjení, ale po několika hodinách je mobil úplně vybitý místo nabitý. Nesetkal jste se někdo se stejným problémem?
Přitom pokud použiju originál nabíječku do zásuvky tak je za chvíli nabitý, takže baterka musí být v pořádku.
soptikpetr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam neoriginalni datovy kabel upraveny na D-510....Akorat ted prestal slapat...Najednou zniceho nic nemuzu pres SiMoCo neco MPM najit muj mobil (C65) Arrow co s tim je?? nevite???
M4jco
rozumbrada
rozumbrada

990.71 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 10, 2006 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si kupil v obchode neorigo DCA-540 nesiel mi.Dal som ho reklamovat a dali mi DCA-510 Takze spokojnost na oboch stranach Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing
Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 10, 2006 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se tak někdo má.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad já si ho musel koupit....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
M4jco
rozumbrada
rozumbrada

990.71 SMM
PříspěvekZaslal: po září 18, 2006 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasne ze sa nekto ma Dancing Dancing no ale musel som nanho cakat asi mesiac dokial dosiel bo tam robi predavacka ktora nevie co to je pametova karta
Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
H.Mike
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 8:30 pm    Předmět: dca540 Odpovědět s citátem

Mám cx65 a kabel DCA-540. Když jsem měl winME, tak mě vše fungoval v pohodě, teď mám winXP a nemůžu se na ten mobil dostat. Kdyžtak kdyby někdo věděl o ňákých ovladačích, nebo o něčem jiným tak dejte vědět. předem dík
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus toto: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689 nebo dej vzhledat na hlavní stránce a jako předmět třeba "kabel nebo "DCA 540" ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další
Strana 17 z 21

Přejdi na: