View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:06 pm Post subject: Indikace pripojeni kabelu/sluchatek... |
|
|
Lidi, mam problem, blbnul mi telefon, myslel jsem, ze to vyresim prehratim FW, protoze jsem tam mel ten "stary" (RW15cz) + patche uz rok a tak jsem to provedl. Nahral jsem cisty FW 15cz a problem stale pretrvava. Kdyz pripojim datovy kabel a pak jej odpojim ikonka pripojeneho kabelu tam stale je (na vrchu displeje v te liste), totez u sluchatek. A co je nejvetsi problem, kdyz nabijim baterku tak se indikator nabijeni pohybuje smerem doleva, coz je v poradku, ale pri hlasce, ze je baterie nabita, odpojim nabijecku a indikator je je prazdny, jako by baterka byla vybita Cim to muze byt? Na reklamaci se mi moc nechce Jak to, ze nepomohlo prehrati FW?  |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:22 pm Post subject: |
|
|
no asi hardwarova chyba na konektoru nebo je spatna nejaka soucastka,ktera se spina pri pripojeni sepna a az se to odpoji tak se zpet nerozepne _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|