View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 8:51 pm Post subject: Jak přejmenovat "neviditelné" mp3 na MMC? |
|
|
Stává se mi při kopírování písniček přes SXG Controller, že se vždycky několik z nich uloží trochu prapodivně - místo "pisnicka.mp3" jako "~pisnicka.tmp". Není to však nějaký dočasný soubor, má stejnou velikost jako "pisnicka.mp3".
xXx75 pak takovej soubor pochopitelně nevidí. Ale co je horší, SXG Controller se po opětovném spuštění chová úplně stejně jako SXG - taky zobrazí, že mám na kartě jen normálně pojmenované mp3, a ty záhadné mp3 s příponou tmp neuvidím.
Přitom v BitPimu a QPST EFS Exploreru jsou ty tmp písničky normálně vidět, tak jsem je chtěl přejmenovat na "normální" názvy, abych si je mohl přehrát, jenže - nejde to. Taková banální věc...
Funkční file explorer jsem na xXx taky nenašel...
BTW za to měnění mp3 na "neviditelné" a tudíž nepoužitelné tmp soubory někdy může SXG Controller, někdy ale i samotná xXx75 - stalo se mi totiž, že jeden den jsem měl ve složce všechny písničky a druhý den - po vypnutí a zapnutí telefonu - už jenom DVĚ
Všiml jsem si tehdy, že po zapnutí blikala nějak extrémně dlouho indikace načítání karty (cca 2 minuty a telefon byl po tu dobu brutálně zpomalen), takže se domnívám, že si xXx75 při načítání samovolně některé mp3 (asi ty, co se jí nelíbily ) přejmenovává na ty *.tmp soubory.
Tak čo s tým?
***EDIT: Jasně že to můžu zpátky přejmenovat čtečkou, jenže se mi obzvlášť kvůli téhle chybě nechce tahat kartu z telefonu (přece když se ta chyba stane v telefonu, musí jít vyřešit taky rovnou v něm ) _________________ S LXXV
Last edited by ccd98 on Sun Jun 18, 2006 9:28 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 8:58 pm Post subject: |
|
|
To se mi stava u hodne dlouhych souboru. Zrovna dneska asi polovina. Staci na disku v PC prejmenovat a nahrat. Netestoval jsem jak moc dloha uz vadi. _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 9:10 pm Post subject: |
|
|
hm, máte pravdu. Opravdu záleží na délce názvu souboru (a pravděpodobně i na délce cesty). Ještě se na to podívám, ale nevim zda s tim něco vyřešim. Pokud se mi to vyřešit nijak nepovede, přidám tam nějakej limit délky názvu souboru _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 9:12 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | hm, máte pravdu. Opravdu záleží na délce názvu souboru (a pravděpodobně i na délce cesty). Ještě se na to podívám, ale nevim zda s tim něco vyřešim. Pokud se mi to vyřešit nijak nepovede, přidám tam nějakej limit délky názvu souboru |
Mam pocit, ze to ovlinuje i format karty(Fat, Fat32). Ale jinou zavislost nevidim
edit: Takhle mi to zkrouhlo uz nakopirovane soubory na karte _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:06 pm Post subject: |
|
|
chyba byla na mé straně, když je délka příkazu delší než 264B tak je jeden B místo 00, 01. Drobný detail, ale jak dokáže zkomplikovat život...
Za nedlouho vydám opravnou verzi _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|