clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vsetko o SL75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vsetko o SL75
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 5:16 pm    Post subject: Re: Samovolne Vypnutie Reply with quote

vilik13 wrote:
mio wrote:
TAkze aj napriek FW35 som rano SL75 zapol asi o 10:00, potom som asi o 11:30 vypol hviezdickou TONY-zvuk zvonenia, a zase asi o 14:00 som hviezdickou na klavesnici aktivoval tony, a zavrel klavesnicu. No a kratko potom cca. 15-20 min som si vsimol ze uz je mobil vypnuty bez naznaku pri vypinani,lebo som ho mal cely cas pred ocami na stole....
Tolko moj nedelny postreh. Think

Ano, mohu potvrdit s FW 35 se mobil nadále samovolně vypíná, ale něco soudruzi přeci jen vylepšily a to to, že nyní po takovém vypnutí mi vymaže statistiku přenesených dat GPRS Embarassed Crying or Very sad

Jarda

Prave som si skontroloval Egprs info a mam tam stale udaj 2.7MB, tak neviem,zrejme mi to nezmazalo. Tebe to vymazalo na nulu Mb, alebo len od posledneho vypnutia, konkretnu hodnotu?
Think

SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange)
Back to top
View user's profile Send private message
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 5:20 pm    Post subject: Re: Samovolne Vypnutie Reply with quote

mio wrote:

Prave som si skontroloval Egprs info a mam tam stale udaj 2.7MB, tak neviem,zrejme mi to nezmazalo. Tebe to vymazalo na nulu Mb, alebo len od posledneho vypnutia, konkretnu hodnotu?
Think

Ne, ke smazání došlo při každém samovolném vypnutí a bylo jedno jestli jsou tam MB nebo KB, vždy tam po zapnutí byla 0

Jarda
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 5:35 pm    Post subject: Re: Samovolne Vypnutie Reply with quote

vilik13 wrote:
mio wrote:

Think

Ne, ke smazání došlo při každém samovolném vypnutí a bylo jedno jestli jsou tam MB nebo KB, vždy tam po zapnutí byla 0

Jarda

Sirob spominal.ze vraj este spravia FW38 pre SL75 a to bude asi zaciatok konca oprav vo FW, takze ak sa nam bude SL75 vypinat aj s FW38, tak s tym asi budeme musiet skusit zit.... d'oh!
Aj tak je to zvlastne ze to tebe zmazalo a mne nie....
A bistu, ako si tak prave teraz scrollujem MP3kami,aby som pocul co tam vlastne mam, zrazu ticho. Telefon zamrzol,nejde vypnut,musim vybrat bateriu... Brick wall
segyn.mobil.

SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange)
Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 7:39 pm    Post subject: Nahle vypnutie Reply with quote

Chcel by som poprosit vsetkych,ktori maju FW35, aby skusili nasledovne:
Zacnite hovor pri otvorenej klavesnici, chvilu 3-5 sekund vyckajte kym sa inicializuje vytacanie a potom hned zruste hovor stlacenim cerveneho tlacidla a ihned potom skuste vypnut alebo zappnut tony pomocou tlacidla * na klavesnici.Ak sa nic nestane, nechajte tony vypnute, zacnite volanie, po 3-5 sekundach zlozte cervenym tlac a ihned znova zapnite tony hviezdickou * na klavesnici.
Mne mobil bez debaty pipne a vypne sa,okamzite. Brick wall
Zistil som to nahodu ked som mal tony vypnute a po hovere som ich chcel hned zapnut hviezdickou, a mobil sa vypol. Eh?

Back to top
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:17 am    Post subject: Re: Nahle vypnutie Reply with quote

mio wrote:

Mne mobil bez debaty pipne a vypne sa,okamzite. Brick wall
Zistil som to nahodu ked som mal tony vypnute a po hovere som ich chcel hned zapnut hviezdickou, a mobil sa vypol. Eh?

Zkusil jsem a potvrzuji stav. Kristovy rány já to snad zahodim a půjdu se ožrat ze žalu nad vyhozenjma penězma za tenhle shit Crying or Very sad

Jarda
Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 9:39 pm    Post subject: FW38 Reply with quote

Neviem ci uz ste skusali niektori FW38, tak spomeniem niekolko postrehov.
Video uz pracuje lepsie,ale stane sa ze pri prechadzani medzi jednotlivymi videami mobil zamrzne a treba vybrat bateriu.
Neviem preco, ale nefunguje mi aplikacia PhotoEditor, a to tak ze ak ju spustim,nemozem uz listovat v menu a mobil sa po chvilke sam nahle vypne. d'oh!
Kvalit fotiek pri slnecnom pocasi by mohla byt lepsia a rychlejsia co sa tyka intenzity svetla.
Ukazovatel stavu baterie je stale neflexibilny,lebo dnes rano som mobil vytiahol z nabijacky,cely den som sa hral,fotil,svetlo na 100% a vecer mi ukazuje sotva 15% zivota baterky.Ale po vypnuti a zapnuti mam viac ako polovicu baterie-cca 65%.
Aj MP3 prehravac mi uz 2x zamrzol. Ale uz sa to nestava az tak casto. Applause
Myslim si ze rychlost menu sa zvysila.
Tlacidlo pre Internet je stale po importovani Bookmarks nefunkcne, treba Master Reset ako predtym.
No dufam ze toto nebola posledna veriza Hand
Celkovo to hodnotim pozitivnejsie ako doteraz.Ale....

Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 10:31 pm    Post subject: Chyba MP3 vo FW38 Reply with quote

Takze ak mate FW38,skuste nasledovne:
1. Pustite si lubovolnu MP3, pocas prehravania si v Options zvolte v Play Mode-Repeat track, a stlacte STOP. Smile
Mobil viac nereaguje na tlacidlo STOP,Pauza az na tlacidlo pre rychle spustenie MP3 prehravaca,ktorym minimalizujete neaktivny prehravac.Potom treba vypnut a zapnut mobil.

2.Ako je to s Tel.zoznamom? Nieje mozne zobrazit len cisla v Pamati mobilu? Mne to stale ukazuje vsetko dokopy so SIM. Naco je dobry ten filter? Ved ked zavriem zoznam a znova ho zobrazim, filter si uz nepamata zmenu v zobrazenia napr. pre Phone memory ale zase zobrazi posledne pouzite mena...stale to zobrazi len to.
Aka je priorita ak mi niekto vola a je aj na SIM aj v pamati mobilu? Mne to pri volani ukazuje cislo zo SIM,a tym padom nevidim Foto,zvucku,atd... Rolling Eyes

Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 8:10 pm    Post subject: FW39 Reply with quote

Ak ma niekto zaujem vyskusat:

SL75 FW39FULL

je to retailova verzia cize bez doplnkov od operatora (Orange menu atd....)
Ja som ju este nestihol nahodit do fonu, tak neviem posudit kvality a vylepsenia...
(momentalne sa venujem S75ke, SLko pride na rad potom ) wink

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
Rousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 8:26 am    Post subject: FW 39 Reply with quote

Príma a jaký je to variant?
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 7:37 am    Post subject: Re: FW 39 Reply with quote

Rousek wrote:
Príma a jaký je to variant?

na cisle variantu prakticky nezalezi (to malo zmysel pri starsich modeloch). Myslim ze je to A100...alebo A400 ? d'oh!
tento obsahuje SK/CZ jazyk

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 11:08 am    Post subject: Re: FW39 Reply with quote

sirob wrote:
Ak ma niekto zaujem vyskusat:

SL75 FW39FULL

je to retailova verzia cize bez doplnkov od operatora (Orange menu atd....)
Ja som ju este nestihol nahodit do fonu, tak neviem posudit kvality a vylepsenia...
(momentalne sa venujem S75ke, SLko pride na rad potom ) wink

Dneska večer ji tam šoupnu a pak dám vědět co se povedlo nebo nepovedlo.

Jarda
Back to top
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 25, 2006 2:16 pm    Post subject: Re: FW39 Reply with quote

vilik13 wrote:

Jarda

Tak jsem ji nahrál a první vysledek byl takový že po zadáni PIN se natvrdo vypnul. Po ruhém zapnutí už naběhl OK tak nevím Shocked

Jinak po zadání *#06# je sice verze 39 ale základ 24 (mc75ipx#main_1.0_V79.24) tak nevím (někdo zkušenější osvětlí?)

První negativní postřeh: části dialogů se naprosto náhodně zobrazují anglicky Shocked

prohlížení webu nadále neúměrně zpomaluje telefon až zamrzne (bateri ven)
mp3 přehrávač ale funguje lépe a narozdíl od předešlé verze nedrhne.
menu je podstatně svižnější (pokud se nepoužije internet) - mohl by řešit prohlížeč v javě od někoho jiného, ale nevyzkoušel jsem.
foťák stále fotí mizerně, ale to se asi už nezlepší

pokud přijdu ještě na něco dám vědět.

Jarda
Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 8:52 pm    Post subject: Re: FW39 Reply with quote

vilik13 wrote:
vilik13 wrote:

Jarda

Tak jsem ji nahrál a první vysledek byl takový že po zadáni PIN se natvrdo vypnul. Po ruhém zapnutí už naběhl OK tak nevím Shocked

Jinak po zadání *#06# je sice verze 39 ale základ 24 (mc75ipx#main_1.0_V79.24) tak nevím (někdo zkušenější osvětlí?)

První negativní postřeh: části dialogů se naprosto náhodně zobrazují anglicky Shocked

prohlížení webu nadále neúměrně zpomaluje telefon až zamrzne (bateri ven)
mp3 přehrávač ale funguje lépe a narozdíl od předešlé verze nedrhne.
menu je podstatně svižnější (pokud se nepoužije internet) - mohl by řešit prohlížeč v javě od někoho jiného, ale nevyzkoušel jsem.
foťák stále fotí mizerně, ale to se asi už nezlepší

pokud přijdu ještě na něco dám vědět.

Jarda

Ahoj, mohol by si skusit ten stav ked po skonceni hovoru stlacis hviezdicku pre zrusenie tonov? Mne to stale s FW38 nahle vypne mobil.
Dalej skus v MP3 nastavit REPEAT TRACK, a posuvaj sa po jednotlivych mp3 suboroch zaradom s tym ze sa prehravaju, ci sa ti nezasekne prehravac?Robi to vo FW38.
Stava sa mi aj take nieco ze mi pride SMS a jednoducho ju nemozem otvorit a precitat,musim vyp/zap mobil
Brick wall
Prosim ta da sa nejako v contaktoch nastavit aby som nevidel v zozname spolu SIM aj Mobil kontakty? Je to fakt trapne ked mi raz mobil zvoni ako standart zo SIM a niekedy ako podla nastaveni v pamati mobilu s fotkami a melodiami....

Back to top
vilik13
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:06 pm    Post subject: Re: FW39 Reply with quote

mio wrote:

Ahoj, mohol by si skusit ten stav ked po skonceni hovoru stlacis hviezdicku pre zrusenie tonov? Mne to stale s FW38 nahle vypne mobil.
Dalej skus v MP3 nastavit REPEAT TRACK, a posuvaj sa po jednotlivych mp3 suboroch zaradom s tym ze sa prehravaju, ci sa ti nezasekne prehravac?Robi to vo FW38.
Stava sa mi aj take nieco ze mi pride SMS a jednoducho ju nemozem otvorit a precitat,musim vyp/zap mobil
Brick wall
Prosim ta da sa nejako v contaktoch nastavit aby som nevidel v zozname spolu SIM aj Mobil kontakty? Je to fakt trapne ked mi raz mobil zvoni ako standart zo SIM a niekedy ako podla nastaveni v pamati mobilu s fotkami a melodiami....

Tak, hvězdička opravdu mobil vypnula, mp3 moc nepoužívám neb nefungovalo a nefunguje stále vyzvánění v nich, ale pokusím se tam nějaké nahrát a vyzkouším to. Se SMS zprávami jsem nikdy žádné potíže neměl, tak nevím.
Co se týče seznamu na SIM a kontaktů tak to vypnout nejde, jedině mít vše uložené jen v telefonu a na SIM se vykašlat.

Jarda
Back to top
mio
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:30 pm    Post subject: Re: FW39 Reply with quote

vilik13 wrote:
mio wrote:

Brick wall

Tak, hvězdička opravdu mobil vypnula, mp3 moc nepoužívám neb nefungovalo a nefunguje stále vyzvánění v nich, ale pokusím se tam nějaké nahrát a vyzkouším to. Se SMS zprávami jsem nikdy žádné potíže neměl, tak nevím.
Co se týče seznamu na SIM a kontaktů tak to vypnout nejde, jedině mít vše uložené jen v telefonu a na SIM se vykašlat.

Jarda

Rolling Eyes Ako ze ti nefunguje vyzvananie s MP3?MOzes to blizsie popisat?Mne to ide normalne v pohode.mozno ci to nieje prave to ze ti to berie cislo zo SIM a preto nezvoni MP3 zvucka ktoru si si tam pridal?A tiez musis vyjst z prehravaca MP3 normalne navigacnymi klavesami a dat EXIT,nie len cervenym tlacidlom. Smile Pockaj ale to som sa trosku pobavil zo zufalstva,ze nepouzivas MP3,tak ako vyuzivas tych 58MB?Aj fotak je na figu cize asi ani nefotis?tak uvazujem ze sme kupili riadnu somarinu Laughing ja teda tie MP3 pocuvam nahlas pocas bicyklovania Dancing

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Next
Page 6 of 19

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum