View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:34 am Post subject: |
|
|
PeterKA wrote: | Pokud vám i nadále bude telefon hlásit Chyba v profilu!, máte nainstalován nekorektní FW pro váš telefon. Můžete dělat co chcete, vše je marné. V Německu jsou 2 fabriky SIEMENS a každá instaluje jiný FW. Po přeinstalaci na novou verzi pak řada mobilů zlobí a některé ne. Toto vyřeší jedině návštěva v SIEMENSU v CZ, kde jsou technici schopni rozpoznat, ve které fabrice byl tel.vyroben a podle toho vám nainstalují odpovídající FW pro váš mobil. Pak je po problémech !!!!  |
hej kámo kolik ti siemens platí za tyhle žvásty ??? Mě to házelo tuhle hlášku u každého FW, jak kde byl vyroben?? Siemens zveřejňuje vždy jen jednu verzi FW a nevím že by tam psal FW23- neco,FW23-někde, proboho, nejsou schopni po 2 letech od uvedení na trh udělat pořádnej FW, ale přece jen věrní zůstaneme |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 11:12 am Post subject: |
|
|
PeterKA wrote: | Pokud vám i nadále bude telefon hlásit Chyba v profilu!, máte nainstalován nekorektní FW pro váš telefon. Můžete dělat co chcete, vše je marné. V Německu jsou 2 fabriky SIEMENS a každá instaluje jiný FW. Po přeinstalaci na novou verzi pak řada mobilů zlobí a některé ne. Toto vyřeší jedině návštěva v SIEMENSU v CZ, kde jsou technici schopni rozpoznat, ve které fabrice byl tel.vyroben a podle toho vám nainstalují odpovídající FW pro váš mobil. Pak je po problémech !!!!  |
Bezva! Kámoš si koupil C75 novou a tu chybu v profilu mu to házelo už tak.. Takže ten telefon vyrobili v jedný fabrice a pak poslali do druhý, aby přehráli firmware? To je trochu dost blbost, ne?
Nevim ve kterým z tý hromady témat mam reagovat. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Pucmeloud kolemjdoucí
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 18 Location: Valašské království
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 10:08 am Post subject: ME-75 chyba profilu |
|
|
Mám ME-75 a popsaná chyba se me ještě neobjevila. Mám jej asi 2 měsíce, po dvou týdnech jsem si nahrál fw22 a pořád funguje bez problémů. Tak doufám, že to vydrží... |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 5:06 pm Post subject: Re: ME-75 chyba profilu |
|
|
Pucmeloud wrote: | Mám ME-75 a popsaná chyba se me ještě neobjevila. Mám jej asi 2 měsíce, po dvou týdnech jsem si nahrál fw22 a pořád funguje bez problémů. Tak doufám, že to vydrží... | Mě tahle chba zmizela po přehrátí FW.A to že jsem měl ze začátku FW 05 takže možná to bude vadným FW... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
BoomBear kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 8:13 am Post subject: chyba a možné řešení |
|
|
"Měl" jsem taky hlášky -chyba v profilu . Vím že to asi nepude u všech a nebo se vždycky najde někdo komu to nepomůže. Mé řešení: jen jsem přepl zobrazení složek - z řádkového (na každém řádku jméno souboru) na zobrazení, které zobrazí jakoby ve Win "miniatury" v každé složce je třeba hodně malých obrázků..
Zdá se mi to nepřehledné ale poku'd jsem to tím vyřešil nadobro pohodlí se vzdám.
(zkoušel jsem i FW ale nepomáhalo - staré 19 teď mám 22 ). Tak si to každý zkuste a uvidíte...
Souhlasím s jedním učastníkem této konference - že se to většinou (100%) stane po špatném ukončení Java aplikací  |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 9:46 am Post subject: |
|
|
Většinou se to po Javě stává, ale často i když se aplikace nebo hra ukončí korektně. Párkrát se mi to stalo, i když jsem od zapnutí telefonu žádnou javu nepouštěl Zkusím ten trik s náhledy, ale moc velkou šanci tomu nedávám  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
Tak jsem nastavil náhled a jmu se trápit telefon.
Pokud se hláška neobjeví budu na Tě pět ódy  _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:01 pm Post subject: |
|
|
Mě to včera hodilo chybu v profilu i tak  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 3:23 pm Post subject: M75 |
|
|
tato chyba se vyskytla i u M75, kdyz jsem na ni nahraval fw22 z fw05 a chtel jsem se podivat na system souboru...
Po obnovení ze zálohy jsem nahral fw 19 a chyba se uz neobjevila - takze ze by spatna verze fw?
(Pozn. nevim, jestli jsem napsal spravne cisla tech fw). _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:42 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Mě to včera hodilo chybu v profilu i tak  |
jj, tak mně už taky. Jestli to BoomBear-ovi takto pomohlo, tak má kliku.
Bude to asi chtít psát a psát Siemnsu, že mají problém 8) _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 8:40 am Post subject: |
|
|
Vsadím se, že mu to tam už skočilo taky Kéž by Siemensovi, teď už to je Benq. Já se jenom modlím, že se na ten novej firmware 24 pro ME75 nevykašlou  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 8:41 pm Post subject: |
|
|
poemcz wrote: | PeterKA wrote: | Pokud vám i nadále bude telefon hlásit Chyba v profilu!, máte nainstalován nekorektní FW pro váš telefon. Můžete dělat co chcete, vše je marné. V Německu jsou 2 fabriky SIEMENS a každá instaluje jiný FW. Po přeinstalaci na novou verzi pak řada mobilů zlobí a některé ne. Toto vyřeší jedině návštěva v SIEMENSU v CZ, kde jsou technici schopni rozpoznat, ve které fabrice byl tel.vyroben a podle toho vám nainstalují odpovídající FW pro váš mobil. Pak je po problémech !!!!  |
hej kámo kolik ti siemens platí za tyhle žvásty ??? Mě to házelo tuhle hlášku u každého FW, jak kde byl vyroben?? Siemens zveřejňuje vždy jen jednu verzi FW a nevím že by tam psal FW23- neco,FW23-někde, proboho, nejsou schopni po 2 letech od uvedení na trh udělat pořádnej FW, ale přece jen věrní zůstaneme |
JAK JSEM UVEDL, NA JEDNĚCH TYPECH TO MAKÁ A DRUHÝCH NE !!! A TO JE ZATRACENĚ NEZVRATNÝ FAKT VY HLAVY!!! ZAJDĚTE DO SIEMENSE A BUDETE ČUMĚT !!! |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 8:51 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | PeterKA wrote: | Pokud vám i nadále bude telefon hlásit Chyba v profilu!, máte nainstalován nekorektní FW pro váš telefon. Můžete dělat co chcete, vše je marné. V Německu jsou 2 fabriky SIEMENS a každá instaluje jiný FW. Po přeinstalaci na novou verzi pak řada mobilů zlobí a některé ne. Toto vyřeší jedině návštěva v SIEMENSU v CZ, kde jsou technici schopni rozpoznat, ve které fabrice byl tel.vyroben a podle toho vám nainstalují odpovídající FW pro váš mobil. Pak je po problémech !!!!  |
Bezva! Kámoš si koupil C75 novou a tu chybu v profilu mu to házelo už tak.. Takže ten telefon vyrobili v jedný fabrice a pak poslali do druhý, aby přehráli firmware? To je trochu dost blbost, ne?
Nevim ve kterým z tý hromady témat mam reagovat. |
TEN VADNÝ FW NEBYL NAINSTALOVÁN VE FABRICE TY HLAVO!!! TEN SI NAINSTALOVAL AŽ DODATEČNĚ TEN, KDO TAM NAINSTALOVAL FW S PODPOROU CZ!!! A KDO MYSLÍŠ ŽE TO BYL??? JEDINĚ NĚMECKÝ DISTRIBUTOR PRO VÝCHODNÍ EVROPU. NEZNÁŠ JAK PROBÍHÁ OBCHOD MEZI ZÁPADEM A VÝCHODEM??? A TAM JIM JE JEDNO CO A DO KTERÉHO TYPU NABOUCHAJ!!! HLAVNĚ KDYŽ PRODAJ A MAJ PRACHY!!! |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
2 PeterKA: Co to proboha blábolíte, člověče, a proč ironicky nazýváte moderátora SM "hlavou"? Ty vaše údoviny nesahají po jeho hlavu ani omylem
Chyba v profilu je typická chyba levnějších Siemensů řady 75, objevuje se obvykle po špatném ukončení java-aplikace. Naprosto nesouvisí s tím, kde byl telefon vyroben ( ) a na C75 - z mé vlastní zkušenosti - ani na verzi FW. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:56 pm Post subject: |
|
|
PeterKA wrote: | ............... MEZI ZÁPADEM A VÝCHODEM??? A TAM JIM JE JEDNO CO A DO KTERÉHO TYPU NABOUCHAJ!!! HLAVNĚ KDYŽ PRODAJ A MAJ PRACHY!!! |
Vlozim, se do toho asi takto:
1.) Urazlive vylevy budou pro priste nemilosrdne mazany - posledni varovani
2.) FW je vzdy pro dany telefon ve vsech verzich HW v danem telefonu pouzitych. FW vyvyji SW centrum Siemensu (nyni BenQ) ktere je od nekterych tovaren i 15000 km :-)
A par poznatku:
-mame v ceskem zastoupeni BenQ pana Capa jez nas informuje nejenom o novych telefonech, ale take o jejich vyvoji, vyrobe, atd., tedy o takovemto atypickem chovani spolecnosti, ze by pro ruzny HW stejneho telefonu pouzivala ruzny FW byli informovani z prvni ruky.
-do telefonu zadny disributor nemuze nic nahravat uz jen proto ze telefony z tovarny vychazeji v zapecetene krabici, take mam osobne kontakty na jednoho vyhradniho nemeckeho distributora(taky jsem mel jednu z prvnich SXG75, bohuzel jen na 1 den) a muzu vsechny ubezpecit ze urcite FW v telefonech neprehrava, krom toho by to jaksi v radech desitek az stovek tisic telefonu daneho typu nezvladnul. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|