View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:45 pm Post subject: |
|
|
A co je na tom akoze zle?  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
Ty v tom vidis nejaky problem?ja nie..keby som mal na SM rusit vsetky temy,co si nasi citatelia myslia,zeby na SM nemali byt,tak to mozeme rovno zrusit vsetko...nic,o com si myslim,zeby bolo v sulade so zakonom na SM ani nedavame....a na tejto teme noc v rozpore so zakonom nie je...ak ano,tak ma o tom budete musiet sakra poriadne presvedcit...
Nech sa paci...cakam _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
No, já právě taky vůbec nechápu, co je na tom zlýho. Kdyby tu někdo nenapsal, že to je fašistický, tak na tom nic zlýho nevidim. Nic o tom nevim.. Ale jak jsem psal Darthovi... Docela se mi to téma líbí  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
inflater začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
Mne tam tiez nic neprekaza ->vsak som hovoril ze to nema nic spolocne s fasizmom.
inflater _________________ Siemens CXT65 (FW50) + IrDA Kingsun (konečne funguje) a "amatérská" stránka http://inflater.phpnet.us ...  |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ty v tom vidis nejaky problem?ja nie..keby som mal na SM rusit vsetky temy,co si nasi citatelia myslia,zeby na SM nemali byt,tak to mozeme rovno zrusit vsetko...nic,o com si myslim,zeby bolo v sulade so zakonom na SM ani nedavame....a na tejto teme noc v rozpore so zakonom nie je...ak ano,tak ma o tom budete musiet sakra poriadne presvedcit...
Nech sa paci...cakam |
no, Hanni, musis uznat, ze pri najmensom je tato tema diskutabilna
nikto ti ju nekaze zrusit ja som o nej iba informoval aby ste uvazili  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
Ja o tom rad budem diskutovat,ale este nic,co by bolo na tej teme zle si mi nenapisal.
ajko wrote: | ten nazov A**B aj to logo propaguje totiz fasizmus sice je tam ta skratka dole asi popisana inak ale to logo a nadpis znamenaju nieco ako vsetci policajti su zli (jemne povedane) podla mna to urcite nie je spravne a dal by som si na to bacha mozu byt mozno aj problemy  |
Tomuto som akosi nepochopil,lebo si tym dokopy nic nenapisal...uved nejake fakta,linky a pod. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:41 pm Post subject: |
|
|
ajko wrote: | ten nazov A**B aj to logo propaguje totiz fasizmus sice je tam ta skratka dole asi popisana inak ale to logo a nadpis znamenaju nieco ako vsetci policajti su zli (jemne povedane) podla mna to urcite nie je spravne a dal by som si na to bacha mozu byt mozno aj problemy  |
all criminals are bastards neznamená, že "vsetci policajti su zli"  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
-ACAB je fasisticky pokryk prosti policajtom
-smrtka prekryzena dvoma bejzbalkamy znaci silu a nasilie
pre tych co nevedia co je fasizmus:
* Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
* Usiluje sa vybudovať totalitný štát
* Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
* Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
* K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
* Zavádza korporativizmus
* Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých
podla zakonov je trestne akokolvek propagovat fasizmus, jeho ideologiu atd. Uvazte si sami
 _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | ajko wrote: | ten nazov A**B aj to logo propaguje totiz fasizmus sice je tam ta skratka dole asi popisana inak ale to logo a nadpis znamenaju nieco ako vsetci policajti su zli (jemne povedane) podla mna to urcite nie je spravne a dal by som si na to bacha mozu byt mozno aj problemy  |
all criminals are bastards neznamená, že "vsetci policajti su zli"  |
to uz sme preberali citaj celu temu  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 2:03 pm Post subject: |
|
|
No neviem,tuto temu maju na mnohych strankach a este nikomu nevadila...necham ju zatial tam a ajko zavrie oci,ked bude pozerat temy  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:51 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | .... ajko zavrie oci,ked bude pozerat temy  |
hehe  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
iko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:30 pm Post subject: |
|
|
ajko wrote: | -ACAB je fasisticky pokryk prosti policajtom
-smrtka prekryzena dvoma bejzbalkamy znaci silu a nasilie
.....
|
No, ja si myslim, ze pokial by bol problem s tou smrtkou a bejzbalkami, tak by sa museli zakazat hadam vsetky veci v style punk, pripadne rock... Ten obrazok mi totiz pripomina prave punk-styl...
K tomu ACAB sa nevyjadrim, lebo som netusil, ze to niekto zvykne aj kricat a este k tomu proti niekomu... Ma to nejaky historicky povod, ten vykrik, ci len "novinka" ? _________________ Ičo
M35i -> S65 patch-free (okrem zvuku fotaku)
+lampicka+DCA-540
"Nothing shocks me. I'm a scientist." Indiana Jones
... o zážitok viac. http://www.plusko.net/ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|