View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Happy-Gilmore kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 10:03 am Post subject: Jeden mobil jede a druhy ne |
|
|
Zdravim vas panove!!! hej hosi mam takovy mensi problem :-( Mam mobil M65 a jakoze jak ho napojim na kabel s PC tak mi jede v poho, ale jak napojim mobil od kamosky (ma M65) tak mi hned vyhodi PC hlasku ze byl nalezen novy hardware a nechce mi ani MPM mobil vubec prijmout. Nevite cim by to mohlo byt???
Dik predem za kladnou odpoved.
Happy-Gilmore |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 10:06 am Post subject: |
|
|
Ten kabel je DCA-540, že?
Tak až to bude chtít ovladače, tak ručně najdi ty, jak by měli být ve složce Mobile phone manager\driver\USB-serial (nebo je zkus nainstalovat před tim tim instalátorem) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 10:08 am Post subject: rr |
|
|
No aj envim co to ej za kabel. My sme si ho udelali s chlapama v praci. Nekde sme na to nasli schema na netu. Ale jinak dik vyskousim |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 10:12 am Post subject: |
|
|
Tak dik hosi uz mi to jede |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|