clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manager

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manager

Reply to topic     Forum Index -> Třída S
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gabriel.thor
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 10:31 pm    Post subject: S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manager Reply with quote

zdar.
Dost velky problem, USB BlueTooth som do PC nainstaloval pomocou dodaneho orig CD, vsetko OK. Po restarte sa spustil sw BlueSoleil. V S68 som zapol BT, nastavil meno phonu, mobil mi nasiel PC v pohode. V tom softe som si nechal vyhladat BT devices. Naslo mi S68, dal som sparovat, vypytalo v PC aj v phone nejake cislo, sparovalo sa to, refreshol som service, dal som connect na BlueTooth Serial Port Service, vypisalo ze sa pripaja na BT Serial Com 12, connectlo sa.. asi.. lebo beha medzi PC a phonom taka sranda. Btw, cez ten BlueSoleil som sa dostal cez BT File Transfer Service do phonu, takze zvonenia a pod. veci idu kopirovat.Lenze ja potrebujem aj kontakty a ine....Prekvapko doslo ked som v Mobile Phone Manger isiel dat pripnut mobil k softu, vybral som BT Com12... a nic... automaticky, nic.. skusil som soft MobilMaster, nenaslo na ziadnom porte phone....

CO S TYM, PORADTE MI. MANY GREETINGZ.
Back to top
View user's profile Send private message
KOUBIK
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

0.68 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 1:57 pm    Post subject: Re: S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manag Reply with quote

tak jsme dva me to taky nefacha s "bluesoil" bez nej mi to slo muj bluetoth je d-link s original sw
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gabriel.thor
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 21, 2006 7:23 pm    Post subject: Re: S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manag Reply with quote

cize jak si to riesil? vymenil usb adapter? Lebo ja mam teraz USB BT Canyon CN-BTU1 a mam ten isty problem stale... sw je k nemu BlueSoleil a MPM ne ane najst na COM12 MT... pomoooooooc
Back to top
KOUBIK
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

0.68 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 7:00 pm    Post subject: Re: S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manag Reply with quote

ted jsen instaloval WOKNA XP PRO a podarilo se mi to spojit ale jen bez BlueSoleil !
Back to top
kkocvara
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Mohl bys napsat pres co jsi to spojil kdyz ne pres bluesoleil?
Je nejake reseni i pro w2k?
Back to top
KOUBIK
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

0.68 SMM
PostPosted: Sun Jun 18, 2006 1:06 pm    Post subject: Reply with quote

ja mam original sw k bluetoth d-link. Mam tam normalne fci serial port 4-13 tak nastavuji na port 5-8 na jinejch mi to nefacha kdyz nainstaluji bluesoil tak mi to prestane fachat. Shocked koubik_jan@post.cz
Back to top
mi50
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 8:05 am    Post subject: Bluetooth Reply with quote

Prosím o radu. Připojil jsem bluetooth sluchátko Jabra k S68 nicméně funguje divně. Pokud vytočím číslo tak mluví telefon ne sluchátko, pokud to chci přehodit na to sluchátko tak musím zmáčknout na telefonu levé tlačítko pod displejem, to to přehodí. Nemůžu přijít na to jak zajistit aby při připojeném sluchátku automaticky to šlo do něho. Zná někdo radu? Nebo je to problém že to není sluchátko Benq Siemens? Díky
Back to top
BoSS_631
začátečník
začátečník

0.10 SMM
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 9:19 pm    Post subject: Re: S68 + USB BlueTooth (sw BlueSoleil) + Mobile Phone Manag Reply with quote

gabriel.thor wrote:
zdar.
Dost velky problem, USB BlueTooth som do PC nainstaloval pomocou dodaneho orig CD, vsetko OK. Po restarte sa spustil sw BlueSoleil. V S68 som zapol BT, nastavil meno phonu, mobil mi nasiel PC v pohode. V tom softe som si nechal vyhladat BT devices. Naslo mi S68, dal som sparovat, vypytalo v PC aj v phone nejake cislo, sparovalo sa to, refreshol som service, dal som connect na BlueTooth Serial Port Service, vypisalo ze sa pripaja na BT Serial Com 12, connectlo sa.. asi.. lebo beha medzi PC a phonom taka sranda. Btw, cez ten BlueSoleil som sa dostal cez BT File Transfer Service do phonu, takze zvonenia a pod. veci idu kopirovat.Lenze ja potrebujem aj kontakty a ine....Prekvapko doslo ked som v Mobile Phone Manger isiel dat pripnut mobil k softu, vybral som BT Com12... a nic... automaticky, nic.. skusil som soft MobilMaster, nenaslo na ziadnom porte phone....

CO S TYM, PORADTE MI. MANY GREETINGZ.

SKUSTE TO TAKTO:
Otvorte BlueSoleil, menu > tools > configuration > quick connect
Oznacte Nejaky com port musi byt (SPP), potom kliknite na ASSIGN a vyberte vas telefon. Ak by to nechcelo ist ani po tomto je potrebne v task managery vypnut vsetky procesy ktore tam necha bezat MPM Wink potom by ho uz malo najst.
Tiez som sa natrapil pokial som to nakonfiguroval
Back to top
AngusYoung
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

ja mam bluetooth od MSI (6970)... pouzivam soft primo od MSI a vse mi jede v pohode... prenos dat (cca 30KB/s) i synchronizace (MS Outlook)
AwS
kolemjdoucí

2.50 SMM
PostPosted: Fri Sep 15, 2006 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ja mel stejny problem. Manager mi nefungoval s bluesoilem.
reseni:
1, odinstalovat bluesoil cely
2, stahnout drivery samotne na ten bluetooth z MSI offical web page (maji asi tak 5kb)
3, po restartu zadat cestu win kde mam ty ovladace a nainstalovat
4, mit pripojeny bluetooth v USB a zaply mobil se zaplym bluetooth
5, kliknou na liste vpravo na "B" modrou ikonu vybrat zalozku COM ports a pridat new device.
6, jestli slo vsechno OK tak najde S68 neco doinstaluje zadaji se hesla z kazde strany a MANAGER nadetekuje konecne S68 Applause

medlin
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 10:44 pm    Post subject: s68+BT+MPM Reply with quote

Mám stejný problém, ale s BT MSI-USB (WIDCOMM BT SW 4.01). Jiný SW (napr. SiMoCo nebo SW k tomu BT modulu) funguje perfektně. Jednou za 50 pokusů se to chytí. OS Windows XP SP2. MPM je nejnovější.
Back to top
AngusYoung
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 11:17 am    Post subject: Reply with quote

ja pouzivam taky software od MSI (verze 1.4.3 build 4) a funguje bez problemu (prenos dat a synchronizace s Outlookem)
medlin
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 11:09 pm    Post subject: BT + MPM Reply with quote

Tak mně, překvapivě, poradili na hotline Benq. V Možnosti - Připojení jsem zadal COM port natvrdo (ne autodetekce) a typ mobilního telefonu jsem změnil z automatically na S65 ... atd. MPM mi už funguje.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída S All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum