clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
No, není to tak úplně, někdy se chyby vyřeší i pouhým přehráním fw (struktura FFS se měnit nemusí, mohla zůstat stejná), ale u některých přechodů je to pro funkčnost opravdu nutné. A zvlášť při velkém "firmwarovém" skoku (jako ten Tvůj byl) se to vyplatí. Jinak dialogové tlačítko lze změnit přes menu->nastavení->zkratky->dialogová tlačítka, ale myslím, že přímo z menu změníš jen to pravé, levé pouze zásahem do správného souboru ve filesystemu (návod tu někde jistě je, sám to ale nevím).

Díky za radu, s těma tlačítkama to funguje, levé dialogové si klidně nechám na "Doručené", to zatím nevadí. Jen mi s ním trochu kolidují lokální zprávy. Mám nastavené automatické zobrazování na displeji (Cell Info - téma 050 - EuroTel) a tak se mi nad dialogovými tlačítky zobrazují funkce "Číst" a "Zrušit", které se vztahují jen právě zobrazené zprávě na displeji.

krrttek
badatel
badatel

1.50 SMM
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 4:33 pm    Post subject: Jimm nechodí Reply with quote

prosim poraďte- jimm icq mi píše "I/O chyba 120" co to znamená? Internet na mobilu funguje, je nastavený přes konfigurátor na ofic. stránkách. Vím, že se to řešilo na začátku topicu kde někdo píše, že mu to házelo chybu, ale nenapsal jak ji odstranil. Prosím rychle Sad zítra jedu pryč a chci to mít vyřešený
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 4:50 pm    Post subject: Re: Jimm nechodí Reply with quote

Vít Volšička wrote:
prosim poraďte- jimm icq mi píše "I/O chyba 120" co to znamená? Internet na mobilu funguje, je nastavený přes konfigurátor na ofic. stránkách. Vím, že se to řešilo na začátku topicu kde někdo píše, že mu to házelo chybu, ale nenapsal jak ji odstranil. Prosím rychle Sad zítra jedu pryč a chci to mít vyřešený
Daj menu,extra,moje aplikacie,jim.Daj volby online nastavenie,novy pristup,nazov profilu napr.ICQ,zoznam pripojenia potvrd,preferencie,volby,vybrat spojenie potvrd,pristup na siet,vyber si ten cez ktory stahujes mail-to je ten co ma apn-internet.Potvrd si ho daj ulozit a este raz ulozit.Teraz tento profil oznac.Teraz mas pristup vytvoreny.Spusti jimm nastav heslo a cislo.V moznostiach siete nastav -interval udrziavacich paketov na 29.Potvrd uloz a hotovo. Smile
krrttek
badatel
badatel

1.50 SMM
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

bohužel pořád nechodí Confused možná mám blbě nastavený internet, ale 3-krát jsem si posílal konfigurační sms Brick wall je pravda teda, že mi nechodí e-mail, je to nějak blbě nastavený....mam seznam...ještě zkusim jinou verzi jimm, tu co mam mi posilal kámoš z n70
jinak díky za rychlou odpoveď!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

verzia 05 beta.chodi uplne v pohode Smile
Wir-jin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 01, 2006 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Tak s Jimmem 05 mám stejný problém....dřív mi chodila verze 4.3 a pak mi eurotel (Go) přpli účtování a chvílkama mi nechodili ani MMS ani wap a nic...pak to zpravila test sms od Eurotelu ale jimm už prodtě nechodí....mám taky několikrát poslanou konfigurační sms na všechny věci co se dá....tak nevím pořád erorr 120.... Brick wall
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Jul 01, 2006 6:35 pm    Post subject: Re: Jimm nechodí Reply with quote

Wir-jin wrote:
Tak s Jimmem 05 mám stejný problém....tak nevím pořád erorr 120.... Brick wall
A máš to v jimmovi nastavené (na maximálně "29" místo defaultně nastavených "120") jak psal "serzino":
serzino wrote:
....v moznostiach siete nastav -interval udrziavacich paketov na 29.Potvrd uloz a hotovo. Smile
Bez toho to vždy do minuty na S75 hodí tuhle chybu.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 01, 2006 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

No ono tuhle chybu taky hazi, kdyz je spatnej profil k pirstupu na internet v nastaveni javy.
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 4:22 am    Post subject: Reply with quote

To už tu bylo řečeno mnohokrát: stejně tak to tuhle chybu hází, když je malý signál (i přesto, že je vše nastaveno v pohodě). Já to vyřešil tak, že jsem se vykašlal na jimma a používám Bombus, na který si nemůžu vůbec stěžovat... Ale pravdou je, že to je řešení "oklikou" (musí se založi účet na nějakém-jakémkoliv-jabberu). Jimm mne zkrátka jako stabilní a použitelný icq klient bohužel nepřesvědčil... Měl jsem v oblibě Colibry a na S75 jsem tak přešel na Bombus a jsem spokojený...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Wir-jin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 11:00 am    Post subject: Reply with quote

Mno bydlím v centru a signál mám plný. Profil pro přístup i javu je nastavený bez chybyčky, stejně tak nastavení v aplikacích...ale furt to stejné. Nechápu to, protože na tomhle nastavení mi to všechno šlapalo a po tom problému s operátorem mi to nefrčí....
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Ani ne týden mám S75 a už se mi "podařilo" udělat pěkné šachy s firmware. Po koupi přístroje jsem zjistil, že je tam jenom FW13. Honem jsem tam tedy nahrál oficiální FW35 (přes DC540). To proběhlo v pohodě a telefon fungoval bez problémů. Po výměně pár příspěvků na fóru jsem si raději dohrál i příslušný FFS a MAPy pro verzi 35. Změny ve funkci jsem nezpozoroval. Pak jsem se chtěl kvůli přístupu do archivu SMS aktivivat skryté disky, ale nechodila mi aplikace px75v1. Na radu z fóra jsem WinSwupem downgradoval na FW20, provedl vše potřebné a vrátil oficiální FW35 (protože jsem tam k němu nechal FFS a MAPy). Na konci upgradu se telefon normálně zapnul, ale program nahlásil nějakou chybu o obsazenosti portu. Chtěl jsem tedy FW nagrát ještě jednou, ale během automatického vypínání se u koncové animace zaseknul. Vytáhl jaem baterku, spustil telefon znovu, vypnul ho, vyzkoušel pár věcí včetně IrDA, BT, WAP, E-mailu, adresář, spojení s MPM, SiMoCo..... vše OK. Tak jsem už ten firmware zatím nechal, telefonek se zdá být v pohodě. SKEY jsem zase zamknul a chvíli budu raději sledovat fŕum, jestli má cenu přecházet na FW40, nebo raději ještě počkat. Píše se, že jsou dost prblémy s instalací FFS40, taky že jsou problémy s diakritikou a podobně. Takže nevím, asi vážně raději počkám. Nerad bych pak zase honem podflashovával, nechce se mi to dělat zbytečně.

Díky za rady a zkušenosti.

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

Ještě jsem narazil na pár věcí, které se mi úplně nezdají:
Při vyzvánění je zpočátku ticho a teprve po pár vteřinách je zvuk slyšet. Připadá mi, že je to asi schválně, ale u zvonění při SMS je to dost problém, protože já používám většinou nějaký krátký zvuk, který v tomto případě ani pořádně nezahraje. Jedině mě napadlo původní zvuky editovat a přidat jim na začátek 3-4 vteřiny ticha. Nebo jste někdo našel lepší řešení? Taky jsem nikde nenašel archiv SMS. Tedy v telefonu existuje, ale ani s odkrytými systémovými disky ho přes browser z počítače nikde nevidím. Na S45, C55 i CF62 přitom existoval jako složka se *.smi a *.smo soubory, které Data Exchange Software, případně Siemens Data Suite dokázal převést na *.txt, které byly normálně čitelné. (tato funkce mi chybí u jinak skvělého SiMoCo). A pak jsem zjistil, že ani nejnovější Mobile Phone Manager již tuto funkci v průzkumníkovi nemá. Škoda. A taky v MPM nevidím nic v kalendáři. Přes SiMoCo vidím všechny události v pohodě. Adresář se zobrazuje v pořádku přes všechny programy. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?

caryfukk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Musím se podělit o zkušenost s nahrávanáním FW40 a FFS do S75 přes winswup a po mnoha útrapach mě napadá jen jidiné, problém je ve WIN XP service pack2. Dostal jsem se do stejných problémů jako spousty ostatních tady při pokusu nahrát FFS přes WINSWUP! FW šel nahrát vždy v poho(teda jen s DCA540, DCA510 ne), map soubory uplne bez problémů s DC510, ale FFS přes winswup se nikdy nespustil přenos a to jsem vyzkoušel všechny rady z fóra. Pak mě napadlo zkusit jiný comp, u kolegy co má uplne stejný ntb to fachalo bez problémů a jediný rozdil je , že on měl WXP sevice pack1. Obcas mi WinXp SP2 v nekterých starsích prográmkách blbnou, tak jsem do svého compu nabusil WXPSP1 a funguje to!!! Máte nekdo podobnou zkušenost??
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

caryfukk wrote:
Musím se podělit o zkušenost s nahrávanáním FW40 a FFS do S75 přes winswup a po mnoha útrapach mě napadá jen jidiné, problém je ve WIN XP service pack2. Dostal jsem se do stejných problémů jako spousty ostatních tady při pokusu nahrát FFS přes WINSWUP! FW šel nahrát vždy v poho(teda jen s DCA540, DCA510 ne), map soubory uplne bez problémů s DC510, ale FFS přes winswup se nikdy nespustil přenos a to jsem vyzkoušel všechny rady z fóra. Pak mě napadlo zkusit jiný comp, u kolegy co má uplne stejný ntb to fachalo bez problémů a jediný rozdil je , že on měl WXP sevice pack1. Obcas mi WinXp SP2 v nekterých starsích prográmkách blbnou, tak jsem do svého compu nabusil WXPSP1 a funguje to!!! Máte nekdo podobnou zkušenost??

Ja mam sp2 i vsechny nejnovejsi aktualizace xp a s nahranim fw40+map+ffs jsem zadny problem nemel Not talking . Jinak fw40 mohu jen doporucit. V porovnani s fw35 je znatelne rychlejsi a vyzvaneni mp3 je taky ok Dancing
Kabel mam dca-510

pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

caryfukk wrote:

ano aj ja som mal problemy s SP2, aj ked nie priamo s FFS. U mna blblo hlavne BT pripojenie. Ked som sa vratil k SP1 + vsetky dostupne aktualizacie, nemam teraz ziadne problemy s komunikaciuou telefon <-> PC.

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 163, 164, 165  Next
Page 102 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum