clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

sirob wrote:
caryfukk wrote:
Musím se podělit o zkušenost s nahrávanáním FW40 a FFS do S75 přes winswup a po mnoha útrapach mě napadá jen jidiné, problém je ve WIN XP service pack2. Dostal jsem se do stejných problémů jako spousty ostatních tady při pokusu nahrát FFS přes WINSWUP! FW šel nahrát vždy v poho(teda jen s DCA540, DCA510 ne), map soubory uplne bez problémů s DC510, ale FFS přes winswup se nikdy nespustil přenos a to jsem vyzkoušel všechny rady z fóra. Pak mě napadlo zkusit jiný comp, u kolegy co má uplne stejný ntb to fachalo bez problémů a jediný rozdil je , že on měl WXP sevice pack1. Obcas mi WinXp SP2 v nekterých starsích prográmkách blbnou, tak jsem do svého compu nabusil WXPSP1 a funguje to!!! Máte nekdo podobnou zkušenost??

ano aj ja som mal problemy s SP2, aj ked nie priamo s FFS. U mna blblo hlavne BT pripojenie. Ked som sa vratil k SP1 + vsetky dostupne aktualizacie, nemam teraz ziadne problemy s komunikaciuou telefon <-> PC.

Pokud si dobře vzpomínám, tak sp1 nepodporuje bluetooth, nebo jo?

táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:

LoL
Takové faux-pas by si snad ani sám Micro$oft nedovolil... Hand
Btw já zase vím, že po instalaci SP2 někomu jely špatně torrenty a Direct Connect... Neutral

pky
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="Wir-jin"]Mno bydlím v centru a signál mám plný. Profil pro přístup i javu je nastavený bez chybyčky, stejně tak nastavení v aplikacích...ale furt to stejné. Nechápu to, protože na tomhle nastavení mi to všechno šlapalo a po tom problému s operátorem mi to nefrčí....[/quote]

Skuste vypnut a zapnut mobil. Mne to robilo tiez po upgrade FW, a ked som vypol a zapol, uz to islo.
Back to top
View user's profile Send private message
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

ccd98 wrote:
mlcuchv wrote:

LoL
Takové faux-pas by si snad ani sám Micro$oft nedovolil... Hand
Btw já zase vím, že po instalaci SP2 někomu jely špatně torrenty a Direct Connect... Neutral

No určitě vím, že v xp bluetooth podporu neměl Shame on you , ale nejsem si jist jestli už implementoval BT do sp1, nebo až do sp2. Když sem poprvé zakoupil bt modul, tak sem musel instalovat program na jeho podporu, protože ho xpčka nepodporovala wink

táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.windowsitpro.com/Windows/Article/ArticleID/25972/25972.html wrote:

(...) XP SP1 also doesn't include Bluetooth support, which Microsoft says it will deliver separately through Windows Update. (...)

Vyjasněno, máš recht... 8)

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

caryfukk wrote:
Musím se podělit o zkušenost s nahrávanáním FW40 a FFS do S75 přes winswup a po mnoha útrapach mě napadá jen jidiné, problém je ve WIN XP service pack2. Dostal jsem se do stejných problémů jako spousty ostatních tady při pokusu nahrát FFS přes WINSWUP! FW šel nahrát vždy v poho(teda jen s DCA540, DCA510 ne), map soubory uplne bez problémů s DC510, ale FFS přes winswup se nikdy nespustil přenos a to jsem vyzkoušel všechny rady z fóra. Pak mě napadlo zkusit jiný comp, u kolegy co má uplne stejný ntb to fachalo bez problémů a jediný rozdil je , že on měl WXP sevice pack1. Obcas mi WinXp SP2 v nekterých starsích prográmkách blbnou, tak jsem do svého compu nabusil WXPSP1 a funguje to!!! Máte nekdo podobnou zkušenost??

Já mám Win XP Pro SP2 CZ a FFS přes WinSwup jsem nahrál normálně (verzi35). Divil bych se, že ta samá operace, jenom s jiným datovým souborem (myslím tím FFS40) by na tom samém PC neběžela. FW40 jsem ještě nezkoušel, někdo tady psal o problémech s diakritikou a tak nevím nevím. Ale pravda že se psalo i o tom, že FFS35 jde nahrát v pohodě a s FFS40 jsou problémy. Jinak že by něco dělalo problémy na XP SP2 jsem nepřišel. BT na PC ale nemám, tak nemohu vyzkoušet. Jinak všechny programy na práci s telefonem mi pracují stejně na Win2000 SP4 i XP SP2.

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:
caryfukk wrote:

Ja mam sp2 i vsechny nejnovejsi aktualizace xp a s nahranim fw40+map+ffs jsem zadny problem nemel Not talking . Jinak fw40 mohu jen doporucit. V porovnani s fw35 je znatelne rychlejsi a vyzvaneni mp3 je taky ok Dancing
Kabel mam dca-510

A jak to ve FW40 vypadá s tou diakritikou v kontaktech a přijatých hovorech? Pár lidí psalo, že se to špatně zobrazuje. Díky.

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 11:16 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem nakonec FW40 nahrál, přesněji oficiální verzi. V novém seznamu "doručené" se skutečně zobrazují blbě zameškané hovory, pokud má příslušný kontakt ve jméně diakritiku. Při detailním zobrazení je ale vše v pořádku, blbne jen to jméno, co scroluje na displeji v prvním řádku události. Já tam mám například místo písmenka "č" a "ř" jenom mezeru Sad
Spouštěcí ani vypínací animace opravdu nefungují, hraje jenom ten zvuk co u nich má být.
Nevím, jestli je to tím, že jsem tam ještě nenahrál FFS+MAP, ale FW35 mi podobné chyby nedělal ani bez FFS35 (a to jsem na něj upgradoval z verze FW13). Asi vrátím zpět FW35 a budu ještě čekat.

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Mam mensi dotaz. Ma se nahrat nejdriv fw40 a pak FFS+MAP? Nikde jsem to tu nenasel, tak doufam, ze se neptam zbytecne.
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
Mam mensi dotaz. Ma se nahrat nejdriv fw40 a pak FFS+MAP? Nikde jsem to tu nenasel, tak doufam, ze se neptam zbytecne.

Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=692 8)

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:29 pm    Post subject: Reply with quote

No to jsem taky nasel a je to stejny na fw40??
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

No já S75 nemám, ale podle tohodle návodu bych tam kámošovi, co jí má, novej FW klidně nahrál (kdyby něco, tak z cizího přece krev neteče, ne? Twisted Evil )
btw to máš teď po ruce něčí S75, že se snažíš být tak opatrný? Smile

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

Bohuzel moje S75 to neni. Ja mam SXG a tam jsem se vubec nerozmejslel.
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 1:19 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
No to jsem taky nasel a je to stejny na fw40??

samozrejme, postup je rovnaky aj pre FW40
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=692

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
View user's profile Send private message
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

goob wrote:
Asi si budu muset nechat přehrát znovu FW, protože co mi zase poslední dobou dělá telefon, to je k zbláznění. Jednou za čas se hrozně zpomalí a nejde s ním skoro pracovat. Někdy najednou místo zvoleného vyzvánění vyzvání tak, jako v továrním nastavení. Také se občas stane, že telefon přestane přijímat SMSky. Jediné řešení na všechny tyto problémy je vypnutí/zapnutí telefonu, někdy pomůže až vyndání baterie. Dělá někomu S75 s FW 24 něco podobného?

Mě to taky občas hraje místo zvoleného mp3/aac vyzvánění jenom to defaultní. Když ho chci v menu vyzkoušet, telefon napíše, že zvuk nelze přehrát. MIDI ale přehrát v tu chvíli dokáže. Po vypnutí a zapnutí telefonu vše OK.
Mám FW35 (ofic)+FFS35+MAP35.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 163, 164, 165  Next
Page 103 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum