View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jasper začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:03 pm Post subject: MMS na CX65 |
|
|
Mám CX65 a doteď jsem nepoužíval MMS. Zapl jsem si MMS zpravodajstvi od eurotelu, nejprve mě zarazilo že pro přijmutí MMS musím mít zaplé GPRS (ale to je pry ok)
Můj problem je, že když příjde ta MMS, tak nejde spustit ani přehrát. Píše to že zpráva neobsahuje prezentaci. To je normální, že když příjde mms, tak ty textové soubory a obrázky si musím otvírat ručne? _________________ Siemens C35i (Fw 25) > Siemens CX65 (Fw 50)
 |
|
Back to top |
|
 |
Karm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 6:52 pm Post subject: |
|
|
Mám CX70 a dělá mi to taky.řekl bych že to bude spíš problém iDnes |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:52 pm Post subject: |
|
|
Já bych řekl, že ty MMS asi nebudou dělaný na Siemens, ale to je jenom moje domněnka. Mám pocit, že když mi brácha posílal MMS z Nokie, tak žádnou prezentaci nedělal, jenom nastavil, že obrázek bude tohle a napsal text a na bejvalý C65 se mi to ukázalo normálně jako prezentace. To stejný MMS ze SE... Takže nevím, kde je problém. Zkus se podívat na nastavení, jestli neni nějaká volba typu tvýho telefonu (pochybuju), nebo jim zavolej na infolinku... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|