View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 4:20 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Gwin wrote: | vitek.borec.cz wrote: |
jj zemřel mobil baterka je funkční... máš nějakej tip jak to upravit-orpavit? | http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=329 Bude potřeba testpoint, pak V_klay nebo Joker. |
Však to už jsem zkoušel, to s tím nepohne!! Už jsem psal, že ani egold nejde nahrát! | A máš TP? |
ne nemám, ale vypadáto na hardwarovou chybu, protože ani joker mu nedá ping! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 4:41 pm Post subject: |
|
|
Už jsem ti odpovídal u Jokeru, ale vezmeme to i tady, máš servisní kabel? Nemůžeš použít kabel od SX1 ten je čistě datový a s ním ti Joker nezareaguje ani s testpointem. Pokud by jsi si nevěděl rady mohu pomoci s oživením http://www.siemensmania.cz/content.php?id=701 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:51 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Už jsem ti odpovídal u Jokeru, ale vezmeme to i tady, máš servisní kabel? Nemůžeš použít kabel od SX1 ten je čistě datový a s ním ti Joker nezareaguje ani s testpointem. Pokud by jsi si nevěděl rady mohu pomoci s oživením http://www.siemensmania.cz/content.php?id=701 |
jo aha jasný... takže bez toho kabelu s tím asi do 4 hodinu už nic neudám takže to znamená, že musim ze šufliku oprášit Nokii 3410  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:59 am Post subject: |
|
|
vitek.borec.cz wrote: |
jo aha jasný... takže bez toho kabelu s tím asi do 4 hodinu už nic neudám takže to znamená, že musim ze šufliku oprášit Nokii 3410  |
Zkoušel si zapnout telefon bez MMC? |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
dps wrote: | vitek.borec.cz wrote: |
jo aha jasný... takže bez toho kabelu s tím asi do 4 hodinu už nic neudám takže to znamená, že musim ze šufliku oprášit Nokii 3410  |
Zkoušel si zapnout telefon bez MMC? |
jj, ale nechápu co bych tím docílil. Jinak sem si sehnal kabel na fulflash a mobil to ani nenajde! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
wanga kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:12 pm Post subject: rada |
|
|
XIII wrote: | Je to zvláštní, ale mám stejný problém. Když chci SX1 zapnout, tak udělá krátký tón (chrrr) a zase se vypne. Ale když zmáčknu *, #, držim je a zkusim ho zapnout, tak mi o udělá to samý znova... jak to, že mi to nejde? |
Taky mi to udelalo a stacilo nalet uplne novy firmaware a slo to :-) |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 2:56 pm Post subject: |
|
|
Jen jsem se chtěl zeptat ,tento postup jsem zkoušel třikrát a nic.Proto dotaz ve foru.Po dvou hodinách jsem to zkusil zapnout ,jen tak pro pr**l ale ono to najednou naskočilo a začal nahoře běžet sloupec (to jsi myslel tím formátováním)?A jak dlouho Ti to běželo ?Po půl hodině to stojí těsně před koncem a nic.Díky _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 3:45 pm Post subject: |
|
|
Hmmm ještě jeden poznatek,pokud jsem tyto tři tlačítka pustil tak to zamrzlo a konec.Pokud jsem je držel po celou dobu tak sloupec nahoře se zaplnil celý skočilo to do hlavní obrazuovky ale to byl taky konec. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 4:57 pm Post subject: |
|
|
Tak se to pokusím shrnout.
Poněkud mě odešla SX1 a jde zvláštním způsobem.Při otevírání obrázku při připojeném MT k PC a spuštěném SDS na PC naskočila chybová hláška (error) a MT totálně zamrzl.Nejdříve jsem zkoušel trojhmat (* + #
+ č.tl) ale nic se nedělo.Vypl jsem ho vyndáním baterie.Vždy naskočil jen tmavě šedý displej s ještě tmavšíma hor. čárama.Na asi desátý vyndání baterie (stále na žádné tl.nereagoval) se povedl trojhmat.Jenže se
zastavil asi ve třetí čtvrtině a konec.Opětovné vyndání baterky.Přišel jsem na to že když tlačítka na trojhmat držím tak dojede,dokonce to skočí na úvodní obrazovku (je to sice dlouhé a bolej prsty ale jde to) jenže po
puštění je zase konec a MT nereaguje na žádné tl.Pak přišla přítelkyně a zjistili jsme že trojhmat může být i dvojhmatem.Chtěl jsem zkusit přehrát FW a tak jsem jí řekl aby mě ho hodila do swup modu.Trochu to
popletla a držela jojstic nahoru a zapínala a ejhle skočil bar jako na máster reset.To bylo překvápko.Odzkoušeno cca pětkrát.Jenže ona začala docházet baterka a byl problém.Zkusil jsem zafixovat červ.tlačítko a s
jojsticem nahoru zapnout a ono to jde.MT přijme zprávy jde cokoli nastavit a hlavně jde dobít.S tímto zmačkunutým červ.tl ho dokonce detekuje PC při zamnutí FW15.Chci se zeptat jestli si myslíš že by šlo i přefrát
FW stímto fix. tlačítkem?Jinak PC MT nenajde.. _________________ RIDDICK
Last edited by alias75 on Sat May 20, 2006 11:16 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 5:02 pm Post subject: Re: rada |
|
|
wanga wrote: | XIII wrote: | Je to zvláštní, ale mám stejný problém. Když chci SX1 zapnout, tak udělá krátký tón (chrrr) a zase se vypne. Ale když zmáčknu *, #, držim je a zkusim ho zapnout, tak mi o udělá to samý znova... jak to, že mi to nejde? |
Taky mi to udelalo a stacilo nalet uplne novy firmaware a slo to :-) |
to se deje taky kdyz mas totalne vybitou baterku(podle tech spec. to znači selhani komponenty,neco joko kdyz se pc zapne bez klavesnice taky zapipa) _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
kchodl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:46 pm Post subject: Umírající SexyOne :-( |
|
|
Ahoj, tak mně včera zklamala moje sexyone
Co se stalo: během vyzvánění příchozího hovoru jsem stiskl "odmítnout" a hryz...
Po vyndání baterky telefon naběhl ale pokud stisknulevý horní tl. jdu do pastavu, někdy to udělá i zelený tl., a někdy to udělá sx1 sama jen tak z nudy...
Co jsem už provedl: asi 5x kompletní nahrátí fw15cz BEZ patchů (vždy OK), reset (taky párkrát padnul na hubu).
Zajímavosti:
- s Go od ET projdu přes PIN, ale to levý horní vždy sx1 zblázní (někdy i sám)
- s kartou od Vodafone, přes PIN NEPROJDU (zkoušel jsem dvě, jednu origo a jednu s přeneseným číslem od ET)
Otázka: teď TP? nebo už je to vyřešený jinak ???
Díky kchodl |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 4:27 am Post subject: |
|
|
No nevim jestli TP já jse koketoval s mega bááááááác hemmer ,ale přítelkyně ho odnesla do servisu takže od 22.05.06 jedu na šuplíkovou A52 a jsem stále v očekávání.Dávám SX1 ještě jeden pokus a pak..... .No to je snadný jeky další telefon je se Symbianem???Po třech letech dobrých zkušeností s telefony Siemens mne prozatím SX1 stacila nadchnout vzhledem a i funkcema a totálně mne na*rala spolehlivostí. _________________ RIDDICK
|
 |
kchodl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 8:11 am Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | No nevim jestli TP já jse koketoval s mega bááááááác hemmer ,ale přítelkyně ho odnesla do servisu takže od 22.05.06 jedu na šuplíkovou A52 a jsem stále v očekávání.Dávám SX1 ještě jeden pokus a pak..... .No to je snadný jeky další telefon je se Symbianem???Po třech letech dobrých zkušeností s telefony Siemens mne prozatím SX1 stacila nadchnout vzhledem a i funkcema a totálně mne na*rala spolehlivostí. |
tak sem pak napiš kolik si zaplatil za opravu a co ti spravovali...abych měl orientaci jestli ho mám nechat opravit nebo použít ten mega bááác hemr...dik |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:55 am Post subject: |
|
|
No takže je SX1 doma.V servisu na otázku co tomu bylo začali hrabošit v papírech a jediné co mě byla schopna ,sice hezká ,ale nanejvíš pitomá dívčina za přepážkou říci ,že chyba byla odstarněna výrobcem.Co jsem ji tak nakukoval do těch papíru tak to byla celá deska nová.Oprava to byla záruční takže bez placení. _________________ RIDDICK
|
 |
xxxbartik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 10:11 am Post subject: |
|
|
FW 14 asi ..................takže v nejbližší opravně na mobily mi to spraví...ZADARA??? |
|
Back to top |
|
 |
|