clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Signal a EL71

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Signal a EL71
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
renoar
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Oficiílní vyjádření:
dekujeme za Vasi zpravu. Tesi nas, ze jste se obratil s Vasim dotazem na technickou podporu spolecnosti BenQ.

Pozadal jste nas o informaci tykajici se mobilniho telefonu BenQ-Siemens EL71 a kvality signalu.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.

Kvalita signalu u telefonu BenQ-Siemens EL71 je stejna, jak u jinych telefonu. Problem se signalem jsme zatim nemeli zadny. Informace ze Slovenska na telefon BenQ-Siemens EL71 jsou kladne a problem se signalem nemaji.

Pokud budete mit na novem telefonu problem se signalem, muzete telefon reklamovat standartnim zpusobem v ramci zaruky.

V pripade nejasnosti nebo dalsich dotazu nas muzete kontaktovat prostrednictvim nasi zakaznicke linky tel.: 2 3303 2727, kde jsme k zastizeni od pondeli do patku od 7:30 do 18:30.

Verime, ze jsme Vam poskytli uplnou odpoved na Vas dotaz a dekujeme za duveru v znacku BenQ.

mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 8:21 pm    Post subject: signal Reply with quote

Ahoj ja mam kupenu El 71 od orange ma tam firmware verziu 13. So signalom so zatial problemy nemal. Akurat nejako blbne softver niekedy nie dost casto niekedy sa vypne sam od seba, siel som do nastaveni a menu sa mi samo od seba posuvalo, neslo sa dostat do menu ale po vypnuti a nasledovnom zapnuti to bolo dobre. Neviete ci by to pomohlo keby som to prepalil tou verziou 12 co je tu na stiahnutie d'oh!
Back to top
View user's profile Send private message
Skyline
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 7:15 am    Post subject: Reply with quote

renoar wrote:
Oficiílní vyjádření:
dekujeme za Vasi zpravu. Tesi nas, ze jste se obratil s Vasim dotazem na technickou podporu spolecnosti BenQ.

Pozadal jste nas o informaci tykajici se mobilniho telefonu BenQ-Siemens EL71 a kvality signalu.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.

Kvalita signalu u telefonu BenQ-Siemens EL71 je stejna, jak u jinych telefonu. Problem se signalem jsme zatim nemeli zadny. Informace ze Slovenska na telefon BenQ-Siemens EL71 jsou kladne a problem se signalem nemaji.

Pokud budete mit na novem telefonu problem se signalem, muzete telefon reklamovat standartnim zpusobem v ramci zaruky.

V pripade nejasnosti nebo dalsich dotazu nas muzete kontaktovat prostrednictvim nasi zakaznicke linky tel.: 2 3303 2727, kde jsme k zastizeni od pondeli do patku od 7:30 do 18:30.

Verime, ze jsme Vam poskytli uplnou odpoved na Vas dotaz a dekujeme za duveru v znacku BenQ.

Krasny marketingovy zvast, viete si predstavit ze by vyroca priznal ze ponukol na trh "zmetok" Smile Samozrejme ze tem mobil v teste citlivosti v servise prejde, tie dnesne normy na citlivost su tak benevolentne ze prejde aj zehlicka. Vyrobcovia sa stale viac spoliehaju na kvalitne pokrytie a nie na citlivost, to je problem vsetkych dnesnych mobilov. Dnes uz nemoze nikto ocakavat citlivost ako v minulosti, je to sposobene hlavne ze VF casti musia ovladat niekolko frekvecii a preto sa nedaju optimalizovat a samozrejme integrovana antena tiez citlivosti neprospieva. Nikdy som od EL 71 necakal citlivost napriklad Motoroly d460, ale aj dnesny vyrobcovia sa uz vedia problem riesit lepsie. Nikto ma nepresvedci ze telefon je citlivy ked uz nemozem volat tam kde moja manzelka so Samsungom a sym s Motolou ano !!!

Mily vyrobca je mi to jasne ze chybu som urobil ja, ze som si kupil Vas mobil. EL71 ide do inzeratu a vyriesim to kupou mobilu od ineho vyrobcu.
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

preboha Anxious ved toto co tu citam je katastrofa, absolutzne nespolahlivy telefon, clovek nevie kedy sa mu vypne vo vrecku, su chvile ked telefon clovek potrebuje na 100 %, ale na toto ako tu citam nieje spolah, na toto mam len taku reakciu, aku som mal na cx65 s poskodenou doskou, tiez som zilk v strachu a napati, kedy sa mi vypne vo vrecku, kazde 23 minuty som sledoval ci ide, absolutne ste ma odradili od kupi tohto Azijcana Sad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
iqlogic
začátečník
začátečník

109.18 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

vinco321 wrote:
preboha Anxious ved toto co tu citam je katastrofa, absolutzne nespolahlivy telefon, clovek nevie kedy sa mu vypne vo vrecku, su chvile ked telefon clovek potrebuje na 100 %, ale na toto ako tu citam nieje spolah, na toto mam len taku reakciu, aku som mal na cx65 s poskodenou doskou, tiez som zilk v strachu a napati, kedy sa mi vypne vo vrecku, kazde 23 minuty som sledoval ci ide, absolutne ste ma odradili od kupi tohto Azijcana Sad

Vyriesi to FW31 od TMO!!! Ziadny problem nemam, vsecko slape jak svina!!!! Nevypina sa a to je hlavne, indikator signalu mam sice stale slaby ale von plny no haluz, i ked este som nemal problemy z ukoncenim hovoru alebo s kvalitou hovoru a tiez EDGE ide krasne tak asi len indikator je nejak vadny inak skvely foun, chcel som cakat na SL91 ale srat nan zase o rok

sweet
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

hej a co im v t-mobile poviem aby mi ho prepalili?hm.mam 08
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

povedz, ze si stal pred domom, a nemal si kluce a strasne ti trebalo srat Smile a vypol sa ti mobil, nemal si ako zavolat domov aby ti otvorili dvere, tak cirou nahodou isiel okolo clovek co mal FW31 a s nim si sa dovolal Smile , cize toto povedz preco chces nove FW Applause
Back to top
sweet
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

no jasne,ze ma to hned nenapadlo.a este mi daju w810i ak by som sa aj nabuduce nemohol dovolat
Back to top
goob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, vyjádření Siemensu je vskutku takové, jaké bych očekával. Aspoň by mohli odpověď poslat bez gramatických chyb. Máte ještě někdo jiný poznatky o tom, že FW 31 zlepšuje příjem signálu? Docela se mi ten telefon líbil a vyměnil bych ho za S75, kterého asi zítra odnesu na 3. reklamaci.
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

ja mam fw 22, a mam lepsi signal doma nez sme mel na CX70...
ja s CX70 otec s C35i, a matka s A55 tu maji nmensi signal nez moje EL...
Na CX70 sem mel signal jen tak v 1/3 domu, a s EL mam naopak signal skoro vsude Very Happy

jinak, nevidim duvod, proc by mela mit horsi signal... neci dcela z kovu.
Back to top
goob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Jsem už teď nějak ze Siemensů skeptický. Měl jsem S45, S55 a S75. S každým telefonem byl nějaký problém a to softwarový. Asi si koupím Nokii 6280 a budu mít snad klid. Ach jo... Crying or Very sad
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

pokud nebudes kupovat EL71 s upravenym FW od operatoru, tak ej v pohode, ma dost domakayn FW, jen drobnosti chybi (to sme popsal v topicu EL71-skusenosti), ale da se zviknout.

jinak z nokii 6280 bych nekupoval, to spis N80, nebo 6680... ale tak tj tvoje volba Smile (jinak samsung D600E, nebo D800 nevypada spatne Wink )

jinak cos mel za problem s S75? ten je dost podobny EL71.
Back to top
goob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

N3o21: No, N80 je zbytečně drahá a 6680 toho umí méně, než 6280 a má Symbian, který nepotřebuji (už z důvodu zkracování SMS při používání diakritiky v T9).
A co dělá můj miláček S75? Ani mi nemluv :-/ Zezačátku se sám od sebe vypínal, což teď dělá jen občas při zapnutí telefonu, najednou si usmyslí, že bude při vyzvánění používat jinou melodii, než kterou měl nastavenou a teď mne zradil tak, že mi úplně rozházel SMSky tak, že ji tam mám rozkopírovanou třeba pětkrát, přičemž k nim přiřadil jména lidí, patřící k jiným SMSkám. Když tu SMS otevreš, tak je ale prázdná... A to mám FW35. Mám Siemensy rád, mají oproti konkurenci některé dobré fce, ale už mne to přestává bavit, když je s každým telefonem této značky nějaký problém. U S45 a S55 tenkrát stačilo vyměnit jen jednou FW a bylo vystaráno (kromě klávesnice u S55, kde jsem tel. asi 3x reklamoval, protože vypadlo tlačítko z klávesnice), ale S75ka mi asi není souzená... Think Confused

Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum