clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

Izmael wrote:
Urcite to uz niekde bolo na fore, ale aj tak si dovolim to tu nacat. Dal som si so S75 fw 40 a tiez do compu XP no a nejako neviem spojit telefon s MPM, dokonca uz nejde ani SIMOCO, ktory mi pred tym na inom compe pri verzii fw 32 fungoval. So spojenim nemam problem s cl75, takze sa to tyka specialne len S75. Takze otazka znie: Ako spojit S75 fw 40 s pocitacom v ktorom bezi XP-cko Dakujem
Ja mam XP a ZIADNY problem spojit cez simoco ,ani MPM. Skus ho nainstalovat este raz. Smile
kufin
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 21, 2006 7:34 pm    Post subject: firmware Reply with quote

tak se mi podarilo nahrat firmware 40,klasicky jsem prehral stary firm 24,ale moc velky rozdil jsem nepoznal..Telefon je porad celkem pomaly,i kdyz natocim video tak se seka .. Vam slape telefon jak ma?
Back to top
View user's profile Send private message
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Jul 24, 2006 2:50 pm    Post subject: Re: firmware Reply with quote

kufin wrote:
tak se mi podarilo nahrat firmware 40,klasicky jsem prehral stary firm 24,ale moc velky rozdil jsem nepoznal..Telefon je porad celkem pomaly,i kdyz natocim video tak se seka .. Vam slape telefon jak ma?

Nahrával jsi originální FW40 že? Pakliže ano, nemusí být některé systémové změny provedeny Originální Firmware totiž pouze záplatuje výrazné chyby... Já mám FW40 WinSwup complete a nemůžu si stěžovat, WinSwup společně s FFS a MAP soubory ti všechny data v telefonu kromě EEPROM kde je ukryto IMEI a podobně, nahradí naprosto kompletně jako v továrně.

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Izmael wrote:
Urcite to uz niekde bolo na fore, ale aj tak si dovolim to tu nacat. Dal som si so S75 fw 40 a tiez do compu XP no a nejako neviem spojit telefon s MPM, dokonca uz nejde ani SIMOCO, ktory mi pred tym na inom compe pri verzii fw 32 fungoval. So spojenim nemam problem s cl75, takze sa to tyka specialne len S75. Takze otazka znie: Ako spojit S75 fw 40 s pocitacom v ktorom bezi XP-cko Dakujem

No, tak já mám podobný problém, SIMOCO se mi s Telefounem sice spojí, ale nejdou otevřít disky... Dělá mi to na všech počítačích, takže musí bejt problém v S75... Nesetkal se s tím někdo???

carnero
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

xSamuell wrote:
Izmael wrote:

No, tak já mám podobný problém, SIMOCO se mi s Telefounem sice spojí, ale nejdou otevřít disky... Dělá mi to na všech počítačích, takže musí bejt problém v S75... Nesetkal se s tím někdo???

Mam podobny problem... krome MPM mi nic neotevre disky v mobilu (SiCoMo se tvari, ze tam nic neni). A dela to presne od doby, co jsem na mobil (S75 FW40+MAP40+FFS40) pouzil OD Tool, ktere sice disky zpristupnilo, ale spadlo kvuli nejake fatalni chybe... takze bych rekl, ze ODT udelalo jen pulku prace.

jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

No já si disky otevřel přes VSFE navigator. Je to rovnou něco jako total commander, můžeš v tom bez problémů rovnou kopírovat soubory. A v nastavení je Otevřít skryté disky.

Nefunkční spojení: Také mi to dříve dělalo. Důležité je co máte za kabel. Jestli USB nebo COM. Oprava USB je jednodušší,stačí vytáhnout a za chvilku ho tam dát znovu. Ovšem potřebuje ovladač který ti emuluje com port(pak se připojuješ na tenhle port.)
U COM kabelu nepomůže jednoduché vytáhnutí,doporučuji restart.

No problém bude v používání portu. prostě nějaký program je softwarově napojen na COM port. Tím že vytáhneš to USB zrušíš spojení. COM kabel nemám,takže se jen domnívám že vytáhnutí nepomůže.
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

já měl vždycky za to, že u S75 to jde jenom zavedením SKEY Shocked
takže se se změnou ikonek můžu bez kódů rozloučit...

a normálně se mi to povedlo (sice na miliontej pokus...) tak si jdu honem změnit ikonky menu...

btw. nevíte, jestli je nějakej program jako MCCX65, kterej můžu měnit položky menu; a něco jako java aplikace menu chooser na přepínání jednotlivých sad menu Question

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SenorKohucik
rozumbrada
rozumbrada

3004.72 SMM
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

asi som tu jediny ale mne ide vsetko jak ma Applause Applause Applause
Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

kohucik1 wrote:
asi som tu jediny ale mne ide vsetko jak ma Applause Applause Applause

To sme dva Dancing Dancing Dancing Shhh

Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:59 am    Post subject: Reply with quote

K těm patlanicím o discích co tu píšete:
u S75 se dají skryté disky otevřít pouze zavedením SKEY, ostatní způsoby jsou nejisté a nepodložené a pokud se vám SiMoCo s telefonem spojí musí jít dostat se do správce souborů, pokud se SiMoCo nespojí tak nemůžete doufat že nastartujete správce souborů.
Další věc: Zkuste před připojením SiMoCo správně nastavit COM porty a vypnout úplně MPM manager.... Exclamation Exclamation Exclamation

Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 9:08 am    Post subject: Reply with quote

Pani prosim Vas mate niekto napad/sposob/software ako skonvertovat firmware v exe formate pre winswup, do tvaru XBI pre winswup???
Viem ze to ide, cital som o tom, robil som to kedysi, ale za ziadnu cenu teraz neviem prist na to, ako to teraz urobit Brick wall

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 9:19 am    Post subject: Reply with quote

Muze mi prosim nekdo fundovany zrekapitulovat zasadni rozdily mezi FW35 a FW40? Nejak se tu v te debate ztracim Embarassed
Mam na mysli komplet verzi, tedy ne nahranou pomoci oficialniho software.

Musel bych platit v Siemensu za oficialni nahrani FW40 (tou jejich special metodou vcetne FFS atd.), pokud mam telefon v zaruce, koupeny od T-Mobile? Pres T-Mobile se mi to hnat nechce, to by bylo na sto let Rolling Eyes

View user's profile Send private message Visit poster's website
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

sirob wrote:
Pani prosim Vas mate niekto napad/sposob/software ako skonvertovat firmware v exe formate pre winswup, do tvaru XBI pre winswup???
Viem ze to ide, cital som o tom, robil som to kedysi, ale za ziadnu cenu teraz neviem prist na to, ako to teraz urobit Brick wall

Zkus Papua Utils a záložku konvertor... a vypadne ti z toho XBZ což se dá ve
WinSwupu taky otevřít

Back to top
bio
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 28, 2006 10:04 am    Post subject: Reply with quote

Nahral jem si FW40 WinSwup complete. A nikde nemuzu najit jak nastavit rozdílné melodie pro různé skupiny . ....
Back to top
xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 28, 2006 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Yurii wrote:
K těm patlanicím o discích co tu píšete:
u S75 se dají skryté disky otevřít pouze zavedením SKEY, ostatní způsoby jsou nejisté a nepodložené a pokud se vám SiMoCo s telefonem spojí musí jít dostat se do správce souborů, pokud se SiMoCo nespojí tak nemůžete doufat že nastartujete správce souborů.
Další věc: Zkuste před připojením SiMoCo správně nastavit COM porty a vypnout úplně MPM manager.... Exclamation Exclamation Exclamation

Hele Yurii, nejsem debil takže prr!!!
Simoco se mi normálně s mobilem spojí, jen nefunguje správce souborů... Nejde mi o skryté disky, ale o úplně normální složky... Prostě tam SIMOCO nic neukazuje... MPM nemám nainstalovanej a SKEY, mám samozřejmě zavedenej.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 163, 164, 165  Next
Page 109 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum