View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Geo(rge) kolemjdoucí
Joined: 11 Feb 2006 Posts: 5 Location: Chotěšov (u Stoda (u Plzně))
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 3:57 pm Post subject: Instalace tématu |
|
|
Omlouvám se jestli už to tady někde bylo, ale našel jsem jen eng dotaz, kterýmu jsem moc nerozumněl
Pomocí BT (kabel mam vadnej ) nahraju do složky Themes soubor tématu (*.sdt), restartuju mobil, ale když chci pak přes Nastavení -> Témata aktivovat téma, tak mi to akorát napíše: " ***.sdt nelze aktivovat."
Nevíte pls co s tim?  _________________ C35i -> C62 -> SXG75 + 2GB Kingston + DCA-540
Cotumo cotumonyo ná nildanya |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 4:09 pm Post subject: |
|
|
Všechno špatně. 8)
Témata se ládujou sem: brew\mod\cmgr\pp\thm\usr. (podsložky thm a usr musíš vytvořit), pak vypneš-zapneš telefon a pak si to téma v nastavení můžeš vybrat
EDIT: samozřejmě programem BitPim - v nastavení vybereš telefon "LG-VX8100" a port "Siemens Diagnostic Interface", pak nastavení zavřeš a klepneš vlevo na záložku Filesystem a pak na to malý plus (nebo minus?) vedle ikony modrý složky. Po minutě loadování máš přístup do filesystemu v SXG.
BTW tohohle problému je tady na SM (ale i na jiných webech o Siemensech) plno topiců, stačí jen hledat.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Geo(rge) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
Díky...
Ale problém je v tom BitPim, protože se nějak nemůžu dostat do FS. Ten návod cos mi napsal jsem našel na modopo foru v němčině, ale zasek jsem se hned na začátku u BitPim, takže jsem od toho upustil. Ten port "Siemens Diagnostic Interface" tam nemam, ale to je asi tim, že to beru přes BT. Zkusim to ještě až vyreklamuju kabel. Jinak díky  _________________ C35i -> C62 -> SXG75 + 2GB Kingston + DCA-540
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:42 am Post subject: |
|
|
Pak je zde ještě jedna možnost: poslat téma do telefonu přes IrDa anebo přes BT !jako soubor na jiný počítač! (ne pomocí MPM apod.) - po skončení přenosu telefon bez prohlížení přijatého souboru okamžitě vypnout. Po opětovném zapnutí telefon sám provede instalaci tématu (o čemž informuje na displeji). Potom pouze stačí přes složku témata v "Moje soubory" nakopírované téma aktivovat. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Geo(rge) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 9:38 am Post subject: |
|
|
Díky, už to jede  _________________ C35i -> C62 -> SXG75 + 2GB Kingston + DCA-540
|
Back to top |
|
 |
|