View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jar3k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 7:49 am Post subject: adresáře v \Data\System\java\ |
|
|
\\Siemens Obex File System\Data\System\java\
mám zde 566 adresářů a zajímalo by mě jestli jde nějak zjistit jestli všechny tyto adresáře se používají nebo polovina je jen odpad a zabírají místo _________________ siemens m35i >> siemens cx65 FW25 >>> ? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 9:24 am Post subject: |
|
|
V podstatě vše je "odpad". Jsou to dočasně adresáře pro java aplikace, které zůstávají v telefonu i když aplikaci odstraníš. Zapisují se sem třeba skóre z her, nastavení apod. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:30 am Post subject: |
|
|
Jo, mozes to vymazat, ale prides o tie nadstavenia, skore atd. Ked spustis nejaku aplikaciu, hru budes to tam mat znovu  _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Back to top |
|
 |
jar3k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:03 pm Post subject: |
|
|
tak jsem ty adresáře přesunul do PC, asi jen 5 se mi jich nepodařilo smazat, protože selhalo připojení (ani napodruhé, takže asi byly akrivní), ale i tak se mě uvolnilo skoro 2,2 Mb _________________ siemens m35i >> siemens cx65 FW25 >>> ? |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
jar3k wrote: | tak jsem ty adresáře přesunul do PC, asi jen 5 se mi jich nepodařilo smazat, protože selhalo připojení (ani napodruhé, takže asi byly akrivní), ale i tak se mě uvolnilo skoro 2,2 Mb |
Ja ked som ix mazal, ta mne isli vsetky (ak ma pamat neklame)  _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 1:20 pm Post subject: |
|
|
Jak je napsáno výše, jde o různá nastavení apod., když to smažeš, nic se nestane, java aplikace si adresáře vytvoří znova, ale o všechna nastavení přijdeš. Pokud o ně přijít nechceš, pak si adresáře odehraj do počítače, v telefonu je všechny snaž a po jedné si postupně spusť tu kterou aplikaci a překontroluj, jaký adresář se ti vytvořil a data pak vrať zpátky. Já osobně jsem si v těch adresářích vytvořil v telefonu podadresáře jen jako jméno té určité aplikace a nemám problém, že bych podle čísla nevěděl, ke které patří (Snad jsem to napsal srozumitelně) _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:33 pm Post subject: |
|
|
F.afoun wrote: | Jak je napsáno výše, jde o různá nastavení apod., když to smažeš, nic se nestane, java aplikace si adresáře vytvoří znova, ale o všechna nastavení přijdeš. Pokud o ně přijít nechceš, pak si adresáře odehraj do počítače, v telefonu je všechny snaž a po jedné si postupně spusť tu kterou aplikaci a překontroluj, jaký adresář se ti vytvořil a data pak vrať zpátky. Já osobně jsem si v těch adresářích vytvořil v telefonu podadresáře jen jako jméno té určité aplikace a nemám problém, že bych podle čísla nevěděl, ke které patří (Snad jsem to napsal srozumitelně) |
Dobry napad, ze namiesto tyx cisel si napisat nazov aplikacie ma ani nenapadlo THX 8) _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 11:18 am Post subject: |
|
|
Ne místo těch čísel, ale ještě jeden adresář (prázdný se jménem aplikace) dovnitř toho očíslovaného, protože ty java aplikace ty číselný adresáře samy tvoří a i je tak potřebují mít nazvané  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 2:41 pm Post subject: |
|
|
F.afoun wrote: | Ne místo těch čísel, ale ještě jeden adresář (prázdný se jménem aplikace) dovnitř toho očíslovaného, protože ty java aplikace ty číselný adresáře samy tvoří a i je tak potřebují mít nazvané  |
Ahaa, no jo xapem 8) diky  _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|