Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mommek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 8:37 am Předmět: Re: ICQ na SX1 (vodafone) .. jak nato? |
|
|
mommek napsal: | Ahojky, poradí mi někdo jak nastavit připojení na net přes mobil aby mi šlo ICQ na sx1??? |
bud se prihlas do samoobsluhy na netu a tam v levem menu je polozka "moje sluzby" a pod tim je "aktivace a nastaveni sluzeb" na to klikni a pak si najdi v otevrene tabulce polozku "datove sluzby" a radek "Pripojeni k internetu" v pravo na tom radku je "snadne nastaveni" na to klikni a rid se pokynama co dal...odesle se ti nastavovaci sms na tvuj mobil a tim mas mobil nastavenej aby ti fungovalo ICQ. Pokud nemas moznost jit na net ...coz nepredpokladam ,ale pro jistotu ti to napisu taky ...tak zavolej na operatora a rekni mu ,ze by si potreboval nastavovaci sms pro pripojeni na internet pomoci GPRS. (ne na Wap-to by ti pak nefungovalo).
no a ted potrebujes program ,kterej se ti bude z mobilu pripojovat na icq.
ja pouzivam stICQ.
dal sem ti ho sem ...je to jen docasny odkaz...v nedeli vecer to smazu a uz se to nebude dat stahnout!!!!
http://home.karneval.cz/0393724001/sticq.v1.01-ximpda.sis
ten program stahnes nahrajes do mobilu a nainstalujes.Pak to spustis a najedes na Menu-settings a v polozce UIN vyplnis svoje icq cislo a v polozce Password napises svoje icq heslo. a pak jeste do polozky registration code napises treba svoje jmeno a das zpet. Ted uz se staci jen pripojit. Snad sem to napsal vsechno..nemam tedka mobil u sebe takze je mozne ,ze sem na neco zapomel,ale kdyz by to nejelo tak mi napis na icq a do zadosti o autorizaci napis vo co de...jinak te nezautorizuju a budu te ignorovat.Staci tam napsat ,ze ses ze siemensmanie a mas takovej a takovej problem.Zatim cau..a kdyz se ti to povede tak napis sem ,ze je to OK _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 9:28 am Předmět: |
|
|
Nastaveni->nastaveni->spojeni->pristupovy bod a v Název přist.bodu zadat internet. (popr. ointernet pro vodafone kartu)
To je vse co potrebujes. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mommek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|