View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
herodeso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 7:50 pm Post subject: Primŕza mi S65 |
|
|
Pri bežnom používaní mi primŕza S65. Napr. keď mi príde SMS-ka a ja stlačím lavú klávesu pod displejom na prečítanie, na displeji sa mi objaví asi na 15 sekund "čakajte prosím" a potom sa mi opäť rozsvieti na displaji zákl.pozadie.Potom ked ešte raz stlačím tú klávesu na prečítanie, už mi to ide normalne. Stáva sa mi to len pár dní a to od vtedy ako som začal trochu viac SMSkovať a prezváňať. SMS priebežne vymazávam a pamäť plnú nemám.Žiadne patche v telefóne nemám a ani som žiadne iné zásahy do telefónu nerobil. Prosím pomôžte mi. Ďakujem _________________ joeno |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Anton Hrusk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 6:30 pm Post subject: hm |
|
|
skus zmazat zoznam odoslanych SMS alebo vypnut ukladanie odoslanych SMS, neviem ci to bude mat u tvojho Siemens nejaky vlyv, ale siemensi su niektore stale velmi pomale, ja mam M55 a tiez mi to robilo no uz je tomu koniec
mam taky pocit a zial iba pocit ze mi to prestalo robit (to spomalene nacitavanie zoznamu kontaktov a vchadzanie do SMS menu) ked som vycistil SMS archiv (cez program spickovy SiMoCo)... tiez som mal nejaky problem zo zoznamom kontaktov pri jeho nacitani programom SiMoCo, ale akosi sa to samo vyriesilo a uz to nacitava cely zoznam full v pohode mozno i to bol problem spomaleneho nacitavania mojho tel.zoznamu ale to uz sem nepatri
 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:32 pm Post subject: |
|
|
To bude spíš FW.JInak eště zkusit defragmentaci což je někde v menu-nastavení-nas.telefonu-syst.souborů-optimalizace. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|