clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Témata S68

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Témata S68

Reply to topic     Forum Index -> Třída S
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 11:52 pm    Post subject: Témata S68 Reply with quote

Zdravím a navazuji tím na můj předchozí dotaz - stáhl jsem si odsud i z odkazovaného modopo.com pár hezkých témátek, jenže jak jistě víte, pokud si nějaké člověk nevytvoří sám, není to prostě ono. Laughing Dotaz tedy zní jasně, autoři témat je nějak vytvořit museli, takže bych se chtěl zeptat jestli nevíte kde stáhnout v mém předchozím dotazu kolegou zmiňovaný Mobile Theme Editor - nenašel jsem ho ani tady na SM, ani na modopo.com, ani na oficiálních stránkách benqmobile (benq-siemens.cz), ani na Morganě (morgana.webz.cz) která je autorem českého EBS pro řadu 55, potažmo pluginu pro skiny na 65. Za vaše odpovědi předem dík!
wir2k
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 7:33 am    Post subject: Reply with quote

Je k nalezení tady https://market.benqmobile.com/portal/main.aspx?pid=1&langid=0 sekce Tools update - v Mobile Phone Development Tools vybrat typ mobilu a je to druhá položka, ale musíš se zaregistrovat - zdarma.
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 8:11 am    Post subject: Reply with quote

opravdu jsi ho nenašel?
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=601
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/Themeeditor_2_0.rar

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravím, tak jsem si ten editor stáhnul, ve srovnání s vytvářením témat na X65 je to teda horor - těch nastavení, položek, obrázků a tak. Brick wall Ale jde mi o něco jiného - při spouštění mi to hodí následující hlášku: Java media framework is not installed. To have playing sound support install JMF 2.1.1e. spolu s odkazem kde to stáhnout. Dotaz zní k čemu je to dobré, jestli je to nezbytně nutné pro vytváření témat, nebo jde jen o podporu přehrávání vložených zvuků do tématu v počítači (obdoba náhledů vložených obrázků). Zajímalo by mě tedy jestli je nutné to stáhnout a instalovat nebo se bez toho editor obejde a zároveň jestli nehrozí že mi to potom v počítači překope nějaké knihovny, případně kodeky a tak.
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

jj, je to horor, ale až vytvoříš pár témat, tak se ti to horor zdát nebude wink

ten Java media framework tam nemám, a vůbec to tomu ani nechybí.. , není nutny pro vytváření témat, jde jen o podporu přehrávání vložených zvuků do tématu v počítači...

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Třída S All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum