clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EF81 a streaming

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EF81 a streaming

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 2:12 pm    Post subject: EF81 a streaming Reply with quote

Kedze mam 3G kartu, World-mini, chcel som vyskusat aj streaming. Kolega na wape wap.orange.sk isiel na N6280 do sekcie video, vyskusat video zadarmo a tam spustil v pohode nejake klipy. Predtym vsak dostal konfiguracnu sms od operatora. Zistoval som nastavenia aj pre EF81(SVN40), ale bolo mi povedane, ze ziadne nie su, alebo netreba, hmm. Stranka vyrobcu neposkytuje nastavenie streamingu. U mobilu v popise je, ze streaming podporuje. Ked som isiel na ten wap ja, napisalo mi v infonastaveniach, ze moj mobil nepodporuje streaming a nebol ani uvedeny v zozname podporovanych mobilov (mozno este o nom nevedia, hehe, to by som sa ani necudoval u Orange...) a samozrejme video sa natahovalo a skoncilo chybovou hlaskou ze sa neda zobrazit. Na wap.joj.sk mi napisalo ze je podporovany ako som vyrozumel, ale aj tak sa tam nedalo nic spustit. Preto som sa chcel opytat, ci ste to niekto skusali, ci treba predsa niekde nieco nastavit a ako teda vyuzit streaming u tohoto mobilu, ked je vyrobcom oznaceny za podporovany. Mozno som samozrejme aj ja niekde spravil chybu, dakujem za Vase poznatky.
Back to top
View user's profile Send private message
cicolably
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

no zo srandy som to skusil a v poho išlo v Košiciach dal som si TA3 a šlo asi z 20-30sekundovým oneskorením ale v poho.a mám world-mini

sorry ale mám už FW 48
neviem či to preto?
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 7:14 am    Post subject: Reply with quote

Aj ja som si dal ten svn 48 eng, co tu doporucovali, Ty si zohnal uz svn48sk cez nejaky servis? Inak som velmi spokojny s nim aj v eng, je rychly ako dabel :-)
No skusim TA3.. ja som skusal wap.orange.sk - TV a video tam video a tam na konci je ponuka na skusku zdarma, to mi neslo... dalej v informaciach k tomu mi vyhodilo ze moj mobil nepodporuje streaming, hmm a vsetko by som pri tom mal mat v pohode, robil si este nejake dodatocne nastavenia? Asi nie.. Dik zatim..
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 7:18 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj, to si vlastne doporucoval Ty ... hehe.. ten svn48eng, skusim sa popytat na lokalizovany v jednom tajomnom servise... :-)
Back to top
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Pro Prihlas
Pokus se v tom tajemném servise zeptat jestli mají i českou lokalizaci ve fw 48 Laughing Nebo jestli existuje:-))) Děkuji.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 9:49 am    Post subject: Reply with quote

....No uz mi ten streaming funguje aj tam kde to neslo, bud bolo nieco na sieti, alebo to rozhybal novy svn48, neviem lebo predtym som to skusal na 40, tak neviem ci to je zhoda nahod... asi ano...
...No ono to neni tak tajomnym servisom, ako tajomnym clovekom v oficialnom servise. oni totiz dostavaju updaty fw pomerne skoro a verim ze uz maju aj tu 48, len nemozem sa k dotycnemu dostat. Problem je v tom, ze nez sa novy fw zoficialni, prebieha velmi dlha testovacia doba, kym si to dovolia vypustit von. Preto v servise (u nas) mozno dostat v sucasnosti oficialne este len fw34. Dufam len, ze 40 vypustia a prejdu rovno k 48, ale ako to sledujem ten vyvoj, tak to moze trvat min pol roka podla tychto metod... Mohli by to veru robit pruznejsie... Ale s eng menu by som si starosti fakt nerobil, za dva dni som si nan zvykol a sk mi vobec nechyba a pritom nie som ziaden velky anglictinar. Problem ale mozno bude v niektorych specifickych zobrazeniach stranok orig prehliadaca (aj tak pouzivam operu) alebo java app readerov(podpora pre kompatibilitu s ef je aj tak mizerna), takze vlastne som bez problemov :-)...
Back to top
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

Normálně jsi mě přesvědčil, že do toho asi půjdu. Tak pozdrav tajemného cizince v tajemném servise. Teď se dokonce objevil fw 48 tady na Razz SM.
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

Smelo do toho... ja som pouzil EF81_IP15.0.1_de-BRDHandel-std_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.exe (85 034 200), alebo uz hotovo? :-)
Back to top
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 5:14 am    Post subject: Reply with quote

Ještě nehotovo, protože jsem v práci, ale dneska mám poslední směnu a dám se do toho. Zatím jsem si na zkoušku dal v mobilu anglinu a zjišťuji, že v tom docela tápu, ale to se poddá. Myslím tak dva-tři dny a přepalnu to Razz
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Uz nemusis tapat ani ani skusat, tajomny cizinec zapracoval, tak napis kam chces 80MB... detaily mailom, kde si mi posielal foto... najprv to vsak vyskusam ja, aby som Ti neposlal nejaky brak, sak ef znesie...
Back to top
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Kamaráde, kdybych veděl tvuj mail Crying or Very sad Ja to určitě smazal. Napíšu ti na SZ tady.
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

taky bys to v případě úspěchu mohl, nabídnout adminům, ať je to i pro ostatní

Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

Diamondking wrote:
Kamaráde, kdybych veděl tvuj mail Crying or Very sad Ja to určitě smazal. Napíšu ti na SZ tady.

Tos kamarade a ostatni, nepytajte sa ma odkial ako naco zaco a preco, sosajte a nakrmte svoj ef81 novym fw: EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK vratane cz a sk. Prave som ho dotestoval, je bezvadny a statne rychly tak ako ten predchadzajuci eng o ktorom som pisal pred par dnami... aha link: http://rapidshare.de/files/29636058/EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.zip.html
Mozno to tam nebude dlho, tak nevahajte... cavec
Back to top
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 9:20 am    Post subject: Reply with quote

Applause Applause Applause Brawo, brawo, brawo. Thank you werrrry, werrry much. Děkuji tobě i neznámému cizinci.
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 9:42 am    Post subject: Reply with quote

wink nech sluzi k zdravicku, sak uvidime casom...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum