View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
orhor kolemjdoucí
17.40 SMM
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 5:47 pm Post subject: Nefunkcni hlasove vytaceni - ktery patch asi...? |
|
|
Zdar,
dnes jsem aplikoval nekolik patchu:
Code: |
*** delete camera sound ***
*** EidPic.mbm path change to disk E ***
*** Change path C:\system\install to E:\system\install (no more install limit) ***
*** Increase navigation speed while using joystick ***
*** Remove ringtone Fade-In ***
*** Decrease jpeg compression in camera ***
*** RemoveActivateHandsFreeQuestion 1.0 ***
*** EnablePhoneRestart ***
*** Blue Sky patch CZ v1.3 ***
*** Remove vertical lines around background image***
*** R4emove Vertical Line ***
*** RemoveInstallMessages 1.1 . Undo previous version before. ***
*** VideoLonger1minute 0.5 ***
*** IncreaseRadioFrecuencies 0.1 ***
*** increase dictaphone time to 30 minutes ***
*** MMSbigger100Kb 1.1 ***
*** RemoveKeyLockedNote ***
*** RemoveKeyLockMessage 1.0 ***
msdrivee |
nesetril jsem ho , ackoli vse jinak vypada zatim OK, jeden problem uz mam, nevim jestli je to nekterym z tech patchu...
Hlasova volba nefunguje. Zaznamenat ci upravit jmeno volaneho lze, ale nelze ho uz vytocit. Po aktivovani hlasove volby telefon okamzite zobrazi hlasku: Odpovidajici zaznam nenalezen. Bohuzel opravdu asi v nejblizsi dobe nenajdu cas na overeni, ktery z patchu je za to zodpovedny, hazu to do placu, jestli se nenajde nekdo, kdo uz ma podobnou zkusenost, nebo chut a trpelivost si s tim pohrat.
Bez hlasoveho vytaceni jsem zil asi rok, nicmene ted jsem si v souvislosti s bodovym systemem konecne poridil BlueTooth zausnici a to je hlasove vytaceni, jiste budete souhlasit, velice komfortni.
Zdar |
|
Back to top |
|
 |
orhor kolemjdoucí
17.40 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:33 am Post subject: |
|
|
2. kolo:
aplikovano toto (lehce ocesany a upraveny MIOv1.61)
c:/sivos presunut, VSRidDB.db editovan a upraven, vysledek stejny. K jednotlivym kontaktum si muzu nahrat hlasovy zaznam, pri pokusu o vytaceni je okamzite po zobrazeni vyzvy Nyni mluvte zobrazena chybova hlaska Odpovidajici zaznam nenalezen |
|
Back to top |
|
 |
orhor kolemjdoucí
17.40 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:55 am Post subject: |
|
|
nakonec jsem v zoufalstvi totalne smazal obsah souboru E:/sivos/VSRidDB.db a ejhle ono to funguje!!!!!!!!!!!!!
Tak dik, ze jsem se mohl vykecat
prosim lock |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 5:13 pm Post subject: |
|
|
JJ, pro funkcnost hlasoveho vytaceni je potreba mit alespon jeden zaznam a nutnou podminkou pri presouvani zaznamu na E (patchem) je vytvoreny adresar sivos a bud editace databaze zaznamu, nebo znovuvytvoreni zaznamu.
Zamykat to neni potreba, predpokladam ze kdyz uz je doreseno nebude tu nikdo rozumny zbytecne prispivat. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
orhor kolemjdoucí
17.40 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
jen pro upresneni (no flame), s tim, co jsi prave zopakoval jsem do toho sel, vse provedl, a i presto to nefungovalo. Zrejme je to proto, ze po provedeni obnoveni zalohy se z nejakeho duvodu neobnovila slozka c:/sivos/prompts, ve ktere jsou jednotlive hlasove zaznamy ulozeny. Po presunu /sivos na E:/ tedy nastal problem. No a jelikoz jsem nevedel, jak ma obsah adresare /sivos vypadat, tak jsem trochu soptil...
Po rucnim postupnem vymazani hlasovych zaznamu od kazdeho kontaktu a vyprazdneni souboru e:/sivos/db/VSRidDB.db vsak hlasove vytaceni snad funguje. Snad pisu proto, ze dnes se mi stalo to, ze telefon zacal vyzvanet jakoby nekdo volal, ale objevila se hlaska, na ktere bylo, ze najaka aplikace obsahujici "sivos" v nazvu (jsem to nestihl opsat) byla ukoncena, cely telefon se kousnul, pomohlo az vytazeni baterky. od te doby jede OK.
ja zase datluju...  |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:52 pm Post subject: |
|
|
Kdyby si cetl ten navod k patchi na presmerovani, je to tam jasne napsany, ten .db soubor se musi voeditovat a zmenit C na E.
Tak to radsi zamknu.
LOCK _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|