clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Factory Test Mode

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Factory Test Mode

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 11:17 am    Post subject: Factory Test Mode Reply with quote

Tak jsem nahrál fw 48, pecka jak hrom. Frkám do něj Java aplikace a najednou-bum a mobil píše Factory Test Mode.
Nevíte někdo co to je. Nepomohlo ani vyndání baterky, nic. Embarassed Pořád to píše.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 2:30 pm    Post subject: Re: Factory Test Mode Reply with quote

No viem... A nehral si sa nahodou s programom QPST? Alebo nejakym inym? Inak je mozne, ked si tam naslahal java app, ktore nie su kompatibilne s ef81, ze Ta to hodilo do testovacieho modu (mne to po zmene fw neurobilo). Novy fw ma okrem ineho vyssi stupen zabezpecenia a moze sa branit aj takymto sposobom... No ale k veci, nainstaluj program QPST ak este nemas a nesposobil Ti to zrovna on viz http://www.siemensmania.cz/content.php?id=780 a podla navodu pouzi servisny program FTM Application. Po vypnuti alebo vybrati baterky a spusteni uz to bude ok. Inak da sa v QPST robit vselico, len keby bol cas a odvaha... Tos makaj, ked pojdes podla navodu nic nepokazis Very Happy, cafff..
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 8:37 am    Post subject: Reply with quote

No byl jsem dost vyplašený, ale znovu jsem nahrál fw48 a mobil šlape. Ale zase jsem musel nahrávat všechno znovu a java aplikace jsem omezil na minimum. Tady jejich nahrávání. Budu to nahrávat postupně, myslím, že mobilkovi se nelíbilo, že neustále restartoval (při nahrávání aplikací:-))) a tak se začal bránit. Ale už je to ok. Tak díky za tip a radu. Čavko wink
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 10:21 am    Post subject: Reply with quote

Ok, apropo ake app sa Ti osvedcili v ef81? Pouzivas mail klientov (mne plne vyhovuje vstavany napr.), nejake readery (tie ma zaujimaju, nenasiel som kompatibilny), alebo hry (nehram)? AK mas nieco zaujimave, daj tipa... Ja tam mam len Jimma,msn, operu, viac vlastne ani nepotrebujem, ale mozno nieco potrebujem ale neviem o tom Very Happy ..
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 11:04 am    Post subject: Reply with quote

Já taky nehraju hry a jako aplikace používám Operu, Jimm, Gibosms, Svátky, Slovník ang-cz a Zápisník. Jinak nic a mail klient mi vyhovuje ten vestavěný. Akorát s Jimmem mám problém. Nemůžu napsat UIN protože v políčku pro UIN jde psát jenom čísla Embarassed
Back to top
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 11:44 am    Post subject: Reply with quote

Jasne, operu ja rad z http://opera.wapland.org/ , Jimma mam svojho s originalnymi smajlami, ale tiez ho najdes upraveneho na http://jimm.wapland.org/ , Svatky tam som sa kedysi registroval to si spominam, slovniky tiez mam, ale ten Zapisnik by som vyskusal, mohol by si mi ho sem strelit pokial je to nejaky free link. Posli mi ID na ICQ som tam furt... No pockaj, sak do UIN musis dat LEN cisla, to je v poriadku.. Este si sa na Jimma nepripajal? Tam nedavas nick ale len svoje jedinecne ID-cislo pod ktorym si registrovany na icq serveri a to su len cisla, to pytam od Teba to Tvoje ID aj ja, aby som Ta mohol najst v ICQ.. OK? Ja som 152528414, mozes ma event vyhladat, aj ked sa javim ako neviditelny som tam.. Caff
Pete99
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 20, 2006 2:53 pm    Post subject: Dalsi JAVA SW Reply with quote

Jeste se mi osvedcil TRESOR [ da se stahnout na mobilmanii], jako uloziste PINu a td.
reALTom
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 20, 2006 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

prihlas wrote:
Jasne, operu ja rad z http://opera.wapland.org/

No moc se v tech paznacich z dalnyho vychodu nevyznam, nevim co vybrat. Predpokladam ze je to ta opera, co dokaze tahat soubory a ne to predavat na wapovej prohlizec?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 6:22 am    Post subject: Reply with quote

No vyber operu podla datumu a kapacitne mozes tu najvacsiu.. Myslim ze stahuje priamo a aj s odkazom na wap, moc som to neskusal, ja vyuzivam hlavne jej filemanager z ktoreho sa da zobrazit txt, jpg a co proste zvladne..., nic Ti nebrani mat pori nej original operu a porovnavat aj dalsie funkcie navyse...caff
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Factory Test Mode se dá vypnout/zapnout v QPST - návod je nekde v clancich

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum