View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 2:57 pm Post subject: CX75 kod pristroje |
|
|
koupil jsem dnes CXko v bazaru.ajkej je kod pristroje.jeste mam dva pokusy ale nevim jakej je normalne z tovarny ten zakladni kod pristroje. poradte hop nekdo pls.
jo a jeste dotaz. jde naformatovat karta pres kabel v pocitaci ? a zobrazi se jako vymenitelny disk? mam kabel DCA-510 _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 3:10 pm Post subject: |
|
|
Stejně jako u CX65. V MPM, SiMoCo apod se karta ukazuje vedle složky Data.
Standartně kód nemá. Pro zjištění nebo odblok mrkni do FAQ:
http://www.siemensmania.cz/faq.php _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 3:23 pm Post subject: |
|
|
a neprijdu o zaruku kdyz zapisu kody Skey chtel bych si udelat zalohu FF, mel jsem driv CX65 ale uz vubec nevim jak na to poradis ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|