clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Riziko patchování

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Riziko patchování

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
grovestreet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:13 pm    Post subject: Riziko patchování Reply with quote

Předem prominte že zakládám takové blbé témata ale jsem nováček.
Takže mám siemens M65 s FW 50 a chci si udělat zálohu fullflash ale nemůžu protože to nejde všechno dělám podle návodů tady ale ty základy funfují pouze do FW 36. Chci získat všechny kody z telefonů ale je to taky omezený.
Chtěl bych si nahrát nějaký ten grafický patch ale jde třeba před reklamací odstranit? V servisu by si toho možná ani nevšimli ( jak čeho ) protože mi po prvním vrácení neposlali baterku takže sem měl aspon novou. Very Happy
Když se něco s telefonem stane, můžu ho ještě nějak oživit bez fullflashe?
Předem vám zkušeným děkuji wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

fullflas se dycky hodi Wink nejlepe udelany x65flasherem. Ale kdayz ne FF, tak aspon zaloha EEPROM.

Kody si vygenerujes pomoci px65v4 midletu, + Papua utils, nekde tu byl navod, ale musis hledat. Nemusis nic rezat, apluikace proste vygeneruje kody, a posle je pres kabel do papuautils.

Pokud mas v mobilu patche, a posles ho do servisu, tak by ti reklamacio meoi uznat, kamosovi ji teda uznaly. Akorat mu rekly ze tam ma zmenweny software, takze mu ho museli prehrat. Ale nevim jestli to nebyla jen klika
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
grovestreet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Díky, snad mi to vyjde. ted mam spuštěnou tu aplikaci na mobilu a čekám.
Potom napíšu jak to dopadlo. wink

www.grovestreet.sblog.cz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
grovestreet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Takže zase nic, Aplikací získám kody a dám je do PapuaUtils. Ale potřebuju dostat ten soubor pro V_klay takže stisknu do tlačítko VKD a píše mi to nesprávný BOOTKEY! U x65flasheru chci udělat fullflash ale zase ten bootKEY. Vygenerovat přes Papuautils taky nejde. Fakt nevim co mám dělat a kde mam sehnat ten bootkey Brick wall

www.grovestreet.sblog.cz
Back to top
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

grovestreet wrote:
Takže zase nic, Aplikací získám kody a dám je do PapuaUtils. Ale potřebuju dostat ten soubor pro V_klay takže stisknu do tlačítko VKD a píše mi to nesprávný BOOTKEY! U x65flasheru chci udělat fullflash ale zase ten bootKEY. Vygenerovat přes Papuautils taky nejde. Fakt nevim co mám dělat a kde mam sehnat ten bootkey Brick wall

vygenerujes kody, a odesles do papua utils pres kabel...
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524&p=3

tady mas peresny navod, krok za krokem. to zvladnes Wink
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
sedlik15
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

jinak když tam dáš nějakej patch ať systémovej nebo grafickej tak je to v rozporu se záručními podmínkami takže kdež budeš plánovat jít do servisu tak tam rači nahraj ten fullflash než aby ti neuznali reklamaci nebo můžeš odstranit ty patche jeden po druhym a uložit si je do počítače když už to nebude v paměti mobilu tak neni důvod proč by ti to neuznali
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

no, a pokud si umrtvíš mobil tak, že tam nová FF nahrát nepůjde tak to oni těžko poznají (obvykle to řeší výměnou zákl. desky)

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
grovestreet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

DÍKY! Všechno už mam ale jaksi nechápu v tom návodu poslední návod u papautils. Vyberte nastavenie x65 (x75) Pasword boot, poprípade x65 (x75) imei. Vůbec nevím jaký nastavení myslí. Brick wall

www.grovestreet.sblog.cz
Back to top
grovestreet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Tak už mám konečně první patch. Instaloval jsem znova V_klay a už to šlo! Mobil se spojil, udělal jsem zálohu fullflashe a aktivoval patch!
Všem vám moc děkuju hlavně N3o21ovi kdyby si mi neporadil tak to asi ještě dneska nezvládnu! Ted budu zkoušet systémové patche Very Happy

www.grovestreet.sblog.cz
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum