View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Red Karkul začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
Guide-Bot wrote: | me se tohle stalo zatim jen jednou, a to kdyz jsem kopiroval v telefonu z telefonu na kartu. nakonec pomohl format karty. od te doby toto delam zasadne pres PC. |
Presne tak se to stalo, kopiroval jsem to z founu na kartu pro kolegu, v pulce se to seklo, na karte samozrejme nic a ve founu to neslo spustit no a kdyz jsem to dal teda smazat, tak se objevila ta hlaska ze je to systemovy soubor a ze ho nesmaze, tak ze tet to zabira zbytecne misto a nechce se mu pryc........ |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:13 pm Post subject: |
|
|
Red Karkul: Ty chudinky na infolince už víckrát netrap, akorát je uvádíš do rozpaků, protože ony o tom, co chceš vědět, většinou nic neví a jediný, co je omlouvá, je ta jejich vlezlá slušnost a naučený fráze.
Mimochodem - kustomizace nahrána?
Doufám taky, že znáš tenhle program. Jestli ne, otoč se hlavou směrem k východu, klekni si a líbej podlahu za rytmického opakování zvuků "sut-rus"
Tam vybereš BREW Explorer, port a valíš... akorát zatím moc dobře nefunguje kopírování, brzy už má vyjít opravená verze.  _________________ S LXXV
Last edited by ccd98 on Wed Aug 23, 2006 2:30 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:18 pm Post subject: |
|
|
Red Karkul wrote: | Presne tak se to stalo, kopiroval jsem to z founu na kartu pro kolegu, v pulce se to seklo, na karte samozrejme nic a ve founu to neslo spustit no a kdyz jsem to dal teda smazat, tak se objevila ta hlaska ze je to systemovy soubor a ze ho nesmaze, tak ze tet to zabira zbytecne misto a nechce se mu pryc........ |
Tipuji správně, že to byl nějaký větší soubor, tím pádem kopírování trvalo delší dobu a zhaslo při něm podsvícení displeje?
Ve FW12 (a obávám se, že i ve FW22 a FW26) je totiž taková chyba, že během načítání obsahu karty nesmí zhasnout displej, jinak se karta nenačte korektně a při příštím spuštění telefonu se bude načítat znova...
Takže je možný, že tenhle problém se zhasnutým podsvícením postihuje i kopírování souborů z telefonu na kartu. Prostě se kopírování přeruší a basta fidel.
Mně v případě, že se souboru na kartě stane, že nejde přehrát ani smazat, pomáhá smazat v SXG Komunikátoru soubor sysfile z kořenového adresáře karty (= z adresáře mmc1).
Několik lidí však tuto metodu zavrhuje a používá formátování karty přes čtečku, což je druhá správná možnost. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

Joined: 20 Jun 2006 Posts: 307 Location: Praha 8 Telefon: SXG75 (FW22)
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:33 pm Post subject: |
|
|
Red Karkul wrote: | Guide-Bot wrote: | me se tohle stalo zatim jen jednou, a to kdyz jsem kopiroval v telefonu z telefonu na kartu. nakonec pomohl format karty. od te doby toto delam zasadne pres PC. |
Presne tak se to stalo, kopiroval jsem to z founu na kartu pro kolegu, v pulce se to seklo, na karte samozrejme nic a ve founu to neslo spustit no a kdyz jsem to dal teda smazat, tak se objevila ta hlaska ze je to systemovy soubor a ze ho nesmaze, tak ze tet to zabira zbytecne misto a nechce se mu pryc........ |
no ja customizaci nemam, a davat si ji nebudu, pac jsem stravil uz moc dlouho tuningem a nahravanim aplikaci a hromady her do founu.
takze jsem udelal format te karty, doporucuju. pak prejmenovat soubor v telefonu a pak smazat. pak teprve nahrat pres Pc primo na kartu. me tento postup zabral.
EDIT: jinak potvrzuju to ze to bylo tim zhaslym displayem, totez to delalo me, a muj usudek byl stejny. proste dalsi GIGABUG sxgcka. clovek se ale pomalu zvyka a vyvaruje se takovych operaci :o) zkusenost je nesdelitelna.
EDIT2: a jeste doplnim ze na kopirovani souboru 50 a vice MB doporucuju BEZYHO controller. je mnohonasobne rychlejsi nez MPM a hlavne to funguje :o))))))))))))))) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Red Karkul začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:54 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | Red Karkul: Ty chudinky na infolince už víckrát netrap, akorát je uvádíš do rozpaků, protože ony o tom, co chceš vědět, většinou nic neví a jediný, co je omlouvá, je ta jejich vlezlá slušnost a naučený fráze.
Doufám taky, že znáš tenhle program. Jestli ne, otoč se hlavou směrem k východu, klekni si a líbej podlahu za rytmického opakování zvuků "sut-rus"
Tam vybereš BREW Explorer, port a valíš... akorát zatím moc dobře nefunguje kopírování, brzy už má vyjít opravená verze.  |
Jeste nahrana neni, nemohu zaziveho boha porad nastavit port. vtom softu o kterem pises a v jinych naskoci port hned pri spusteni, ale tady ne a ne, mas pravdu az to bude hotove, hlavne to kopirovani, tak odpadne tuna nervy drasajici prace.... :-)))
A prejmenovat a smazat zarucene nefunguje, soubour zustal v telefonu a ten nejak dobre preformatovat nejde...... :-) |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

Joined: 20 Jun 2006 Posts: 307 Location: Praha 8 Telefon: SXG75 (FW22)
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 3:07 pm Post subject: |
|
|
Red Karkul wrote: | ccd98 wrote: | Red Karkul: Ty chudinky na infolince už víckrát netrap, akorát je uvádíš do rozpaků, protože ony o tom, co chceš vědět, většinou nic neví a jediný, co je omlouvá, je ta jejich vlezlá slušnost a naučený fráze.
Tam vybereš BREW Explorer, port a valíš... akorát zatím moc dobře nefunguje kopírování, brzy už má vyjít opravená verze.  |
Jeste nahrana neni, nemohu zaziveho boha porad nastavit port. vtom softu o kterem pises a v jinych naskoci port hned pri spusteni, ale tady ne a ne, mas pravdu az to bude hotove, hlavne to kopirovani, tak odpadne tuna nervy drasajici prace.... :-)))
A prejmenovat a smazat zarucene nefunguje, soubour zustal v telefonu a ten nejak dobre preformatovat nejde...... :-) |
zkus COM6, 115200 rychlost, tohle me pomohlo. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Red Karkul začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 3:19 pm Post subject: |
|
|
Guide-Bot wrote: | Red Karkul wrote: | ccd98 wrote: | Red Karkul: Ty chudinky na infolince už víckrát netrap, akorát je uvádíš do rozpaků, protože ony o tom, co chceš vědět, většinou nic neví a jediný, co je omlouvá, je ta jejich vlezlá slušnost a naučený fráze.
zkus COM6, 115200 rychlost, tohle me pomohlo. |
Neslo to v praci, tet jsem prisel domu, zapojil a hned to nabehlo, kustomizace OK, telefon je jako novy, soubor je konecne v cudu, ale ta predstava delat tohle pokazde kdyz se to kvuli nejake blbosti sekne me teda fakt desi........ i tak vsem dik za ucast a strpeni, je to fajn pocit... :-)) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|