View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Honny kolemjdoucí
 Joined: 13 Mar 2005 Posts: 29 Location: Brno [sector|hardcore]
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:18 pm Post subject: blbý otázky a ME75 |
|
|
zdravím... fórum je jistě plné nadaných a inteligentních lidí co rádi pomohou dovolím si toho zneužít a založit tenhle thread, kde by se řešily různé otázky ohledně mé snahy o úpravu ME75. Asi by to šlo rozdělit do více threadů, ale... No, ať modi rozhodnou... Vím že je to telefon na úpravy né zrovna vhodný, ale třeba se mi podaří udělat FF zálohu... Kdo ví... a kdyžtak se přesunu k sestřině M65...
Takže první dva dotazy: našel sem návod k úpravě dat. kabelu na servisní, mám DCA-500 připojenej na sériovej port. A jenom ujištění: lze to použít i na tenhle non-USB kabel? A jedinej rozdíl je přivedení toho napájení?
Dík za případný odpovědi.  _________________ honny >> Siemens ME75 & Oskar
sestra >> Siemens M65 & Oskar
jo, a sem lama... tak pomalu a srozumitelně na mě thx |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:26 pm Post subject: Re: blbý otázky a ME75 |
|
|
Honny wrote: | zdravím... fórum je jistě plné nadaných a inteligentních lidí co rádi pomohou  |
Ano,si tady spravne
Ja vzdycky vsechny patche daval do mobliu pres COM kabel(vlastni vyroby), ktery zadny napajeni nemel. Takze to zkus bez toho napajeni, maximalne ti to nepujde,zkazit neni co
Jinak napred precti FAQ a ostatní návody. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Honny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:38 pm Post subject: |
|
|
FAQy a návody mám +/- pročtený, mám v Papua vytvořenej ten soubor pro V_Klay. A v něm při pokusu o spojení s telefonem to píše (zjevně známou) hlášku "Krátce zmáčkněte tlačítko blablabla... "... a nespojí se. Ani když krátce zmáčku tlačítko ( ) nebo "odpojím a znovu připojím ke kabelu"... _________________ honny >> Siemens ME75 & Oskar
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:42 pm Post subject: |
|
|
Nevyhodi zadnou hlasku? jenom "nacita a nacita" a nespoji se,jo? _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Honny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
jj... načítá, načítá a error žádnej...
je tu pár threadů o ME75, dopodrobna je pročtený nemám, jenom zběžne, každopádně se nikdo k ničemu nedobral... _________________ honny >> Siemens ME75 & Oskar
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 9:53 pm Post subject: |
|
|
Pokud neraguje ani na zbesily mackani cervenyho tlacitka,tak zkus tu upravu Originalni DCA-500 nemam,takze nevim,jak presne to u tohodle kabelu funguje.
EDIT: ale ted mi doslo,kdyz si vygeneroval kody pres Papuu,tak by mel byt kabel OK,ne?  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Honny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 10:12 pm Post subject: |
|
|
kody sem vygeneroval tím Java programem, hodil to do Papua, vygeneroval si ty dva zbývající a vytvořil ten soubor pro V_Klay... Jestli sem to dělal správně je otázkou  _________________ honny >> Siemens ME75 & Oskar
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 8:24 am Post subject: |
|
|
Musíš pro to abys udělal loader zmáčknout VKD v3.0x .Jinak ti to nepojede pak nakopírovat do data\Loaders . _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Honny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 12:36 pm Post subject: |
|
|
taky nepomáhá... asi upravim ten kabel, přecijenom - tenhle není servisní... _________________ honny >> Siemens ME75 & Oskar
|
Back to top |
|
 |
|