View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rousek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 9:05 pm Post subject: |
|
|
Řeším to tak, že mám kontakty v telefonu a simku vymažu. Předtím si ji ale zazálohuji.
Měli jsme telefon taky 2x v servisu, naposled nahráli FW39 a zatím to chodí. Jenom se nehlásí došlé SMSky a opět se občas vypíná. Zřejmě půjde z domu, už na to nemám čas pořád chodit do servisu. |
|
Back to top |
|
 |
mio začátečník

79.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:41 am Post subject: 3x zo servisu |
|
|
Moja SL75 sa po 3x vratila zo servisu INOTESKA prostrednictvom Orange SK.
Po predchadzajucej reklamacii mi poskodili telo mobilu,ktore teraz vymenili za neprasknute, ale za popichane ihlou alebo srubovakom co nevyzera vobec prijemne a navyse kryt baterie je rozhegany ako po roku uzivania. -profici?
V sprave mi napisali ze sa vypinanie pristroja nepotvrdilo...-KEDYKOLVEK predvediem na poziadanie. Udajne mi vymenili kameru-nedbam, ziadna zmena. Co sa tyka mrznutia mobilu pri prehravani MP3 mi napisali ze si mam pockat na novy software,ktory este nemaju(maju FW38). -
No. co k tomu dodat.
Snad len ze do štvrtice to snad vyjde.
Zoberte si z toho ponaucenie a dokladne si po prevzati/odovzdani vasho mobilu do servisu, ktory nestoji v akcii 1Sk, prezrite/skontrolujte jeho fyzicky vzhlad, Aj ked ho davate do ruk " majstrom" .
P.s. Mobil sa mi 1x nahle vypol aj po pokuse precitat si SMSky cez menu v mobile...  _________________ mio
SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange) |
|
Back to top |
|
 |
mio začátečník

79.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:53 am Post subject: MP3 mrznutie |
|
|
Rousek wrote: | Řeším to tak, že mám kontakty v telefonu a simku vymažu. Předtím si ji ale zazálohuji.
Měli jsme telefon taky 2x v servisu, naposled nahráli FW39 a zatím to chodí. Jenom se nehlásí došlé SMSky a opět se občas vypíná. Zřejmě půjde z domu, už na to nemám čas pořád chodit do servisu. |
Ahoj ak mas FW 39, mozes skusit nastavit v MP3 prehravaci REZIM PREHRAVANIA- Opakovat SKladbu. a Potom listuj medzi MP3 az na koniec zoznamu k tej skladbe na ktorej si zacal listovanie.
TAkisto skus ci sa ti mobil nevypne ak vytocis cislo,chvilu pockaj, zrus hovor Cervenym tlac. a hned deaktivuj tony stalcenim * hviezdicky na klavesnici. skus to viac krat. Dalej si exportuj v prehliadaci vsetky Bookmarks-Zalozky a potom si ich naspat IMportuj a skus ci ti funguje tlacidlo pre spustenie Internetu na mobile.Dik.
MIo  _________________ mio
SonyCMD-C1-C5-Z5.SiemC35i+patch+(BlueLED),S35i+patch+(BlueLED),C45,S45i+patch+(BlueLed),CX65,SL75 (FW38orange) |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:55 pm Post subject: Re: 3x zo servisu |
|
|
mio wrote: | Moja SL75 sa po 3x vratila zo servisu INOTESKA prostrednictvom Orange SK.
Po predchadzajucej reklamacii mi poskodili telo mobilu,ktore teraz vymenili za neprasknute, ale za popichane ihlou alebo srubovakom co nevyzera vobec prijemne a navyse kryt baterie je rozhegany ako po roku uzivania. -profici?
V sprave mi napisali ze sa vypinanie pristroja nepotvrdilo...-KEDYKOLVEK predvediem na poziadanie. Udajne mi vymenili kameru-nedbam, ziadna zmena. Co sa tyka mrznutia mobilu pri prehravani MP3 mi napisali ze si mam pockat na novy software,ktory este nemaju(maju FW38). -
No. co k tomu dodat.
Zoberte si z toho ponaucenie a dokladne si po prevzati/odovzdani vasho mobilu do servisu, ktory nestoji v akcii 1Sk, prezrite/skontrolujte jeho fyzicky vzhlad, Aj ked ho davate do ruk " majstrom" .
P.s. Mobil sa mi 1x nahle vypol aj po pokuse precitat si SMSky cez menu v mobile...  |
Keby si aspon nedristal. Ja som s nimi nikdy nemal problem, ak mas nejaky konkretny problem, tak predtym ako ho posles do servisu, popis aka je chyba presne kedy a ako sa prejavuje a nie len, ze sa vypina...
Takychto mam rad. Ved ked nie je novy soft, ktory to riesi tak co maju robit... |
|
Back to top |
|
 |
mio začátečník

79.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 1:19 pm Post subject: Re: 3x zo servisu |
|
|
mario_liptov wrote: | mio wrote: | Moja SL75 sa po 3x vratila zo servisu INOTESKA prostrednictvom Orange SK.
No. co k tomu dodat.
P.s. Mobil sa mi 1x nahle vypol aj po pokuse precitat si SMSky cez menu v mobile...  |
Keby si aspon nedristal. Ja som s nimi nikdy nemal problem, ak mas nejaky konkretny problem, tak predtym ako ho posles do servisu, popis aka je chyba presne kedy a ako sa prejavuje a nie len, ze sa vypina...
Takychto mam rad. Ved ked nie je novy soft, ktory to riesi tak co maju robit... |
Trafena hus zagagala????? Co to ma byt? Ze ty si nemal to znamena ze ja tiez nie?
Precitaj si nielen moje "dristy" v predoslych diskusiach k tejto teme ako sa ten mobil vypina a bolo to predtym, ako som ho poslal do servisu.
Co maju robit? Sklopit usi a vratit 3500SK! Ci mam cakat na ich novy software?kolko???sa pytam?do kedy? co som si kupil Beta verziu za 3500Sk na 2 roky splacania?????Ty skade si?
PRAVIDLA FÓRA:
• nenapadejte ostatní uživatele za jejich názory, nepomlouvejte a podobně... _________________ mio
|
Back to top |
|
 |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:14 am Post subject: Je vůbec mezi námi někdo s SL75 spokojený? |
|
|
Přečetl jsem celou shora uvedenou diskusi a jsem na rozpacích, zda známé doporučit koupi SL75, protože designovně se mě i jí hodně líbí a cena už je také přijatelná. Je mezi vámi vůbec někdo, kde je s telefonem spokojený, komu se samovolně nevypíná a nezamrzá, komu zvonění ve formátu mp3 funguje a pro běžnou uživatelku nežádající od mobilu zázraky, ale pouze jen volání, časté sms, budík a MMS, by jej doporučil? Díky za ohlasy |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:19 am Post subject: Re: Je vůbec mezi námi někdo s SL75 spokojený? |
|
|
smaniak wrote: | Přečetl jsem celou shora uvedenou diskusi a jsem na rozpacích, zda známé doporučit koupi SL75, protože designovně se mě i jí hodně líbí a cena už je také přijatelná. Je mezi vámi vůbec někdo, kde je s telefonem spokojený, komu se samovolně nevypíná a nezamrzá, komu zvonění ve formátu mp3 funguje a pro běžnou uživatelku nežádající od mobilu zázraky, ale pouze jen volání, časté sms, budík a MMS, by jej doporučil? Díky za ohlasy |
no pokial som si cital dobre vsetky tie prispevky, tak samovolne vypinanie skoncilo pri nejakom vyssom FW, tak skus pozriet aky bude mat ten phone FW, MP3 melodie ako vyzvananie vraj funguju normalne, jediny problem co som cital je vraj len vtedy, ak prave aj pocuvas MP3 prehravac a niekto ti vola a vtedy nezvoni MP3, ale pokial ho nepocuvas tak nebolo nikde uvedene, aspon som ja nenasiel, ze MP3-ky blbnu. A s tym zamrzanim, je to chyba FW, takze vraj to vyssi FW vyriesil a pisal som si s Miom, a ten napisal, zevraj sa mobil uz nevypina len tak sam od seba, ked mu dali ten vyssi FW. Takze je to fakt uz len o stasti na aky phone trafis. Tak drzim palec pri vybere mobilu.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:27 am Post subject: |
|
|
Díky Drobcekovi za rychlou odpověď! Budu rád i za další názory. |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:40 am Post subject: |
|
|
smaniak wrote: | Díky Drobcekovi za rychlou odpověď! Budu rád i za další názory. |
no, nejlepe udelas, kdyz k ty SL75 koupis i kabel, a pak si doma nahrajes nejnovejsi FW  |
|
Back to top |
|
 |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:49 am Post subject: |
|
|
no, nejlepe udelas, kdyz k ty SL75 koupis i kabel, a pak si doma nahrajes nejnovejsi FW [/quote]
Když je řeč o kabelu, předpokládám že je myšlen DCA-510? |
|
Back to top |
|
 |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:50 am Post subject: |
|
|
N3o21 - když je řeč o kabelu, předpokládám správně DCA-510 ? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:51 am Post subject: |
|
|
Nie staci ti aj DCA500, DCA540 ale DCA510 nutne na nahranie FW nepotrebujes. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
smaniak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:55 am Post subject: |
|
|
Drobcek9056 - vidím, že jsem narazil na odborníka přes kabely, to je dobře Pokud by nehrála cena kabelu vliv, který z nich je nejlepší, tedy pro mé potřeby - přehrátí FW, patche, zalohy, datové přenosy? Je kabel, který dokáže vše? Předpokládal jsem podle diskusí, že právě DCA-510 je ten pravý... |
|
Back to top |
|
 |
mio začátečník

79.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:56 am Post subject: Re: Je vůbec mezi námi někdo s SL75 spokojený? |
|
|
smaniak wrote: | Přečetl jsem celou shora uvedenou diskusi a jsem na rozpacích, zda známé doporučit koupi SL75,.. . |
Ahoj. Mozem potvrdit znova ze sa mobil samovolne nevipina pri FW38.Neplati to vsak pre chybu aj vo FW38 po stlacani hviezdicky po ukonceni hovoru, ale nieje to samovolne vypinanie .
Na ostatne chyby co som tu spominal aj vo verzii FW38 mozno ty nenatrafis pokial budes len volat/pisat. Tie MP3 zvonenia sa vsak stale spravaju podozrivo ale ich reprodukcia sa mne osobne velmi paci,a takisto hlas v sluchatku je velmi dobre akusticky pocut..TAkisto design mobilu je super,dobre sa nosi,ovlada,a ten slide system je skutocne podla mna najlepsie zhotoveny oproti Nokia,alebo Samsung Z400.
Pozor na tel.zoznam. Nieje mozne pouzivat oddelene pamat telefonu od SIM. kontakty su spolu dokopy a tu nastava problem ze tie MP3 zvonenia a obrazky pridelene menam v pameti mobilu su v podstate nepouzitelne,pokial si nezmazes SIM kartu.Aspon mne to tak funguje.Ak mi niekto teraz zvoni tak mi to neberie cislo z pamati ale zo SIM cize vsetky cisla mi zvonia rovnako.
P.s. ten kabel je fakt uzitocna vec ak sa rozhodnes pre SL75.  _________________ mio
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:56 am Post subject: |
|
|
jj, na prehrati FW je to jedno.
Pokud bys chtel patchovat mel bys mit DCA-510 (i kdyz ja patchoval s DCA-540 ale padalo mi obcas spojeni)
btw, v baleni s SL75 neni nejaky kabel? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|