clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nový FW25 CZ/SK pre CX75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nový FW25 CZ/SK pre CX75

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 6:20 pm    Post subject: Nový FW25 CZ/SK pre CX75 Reply with quote

Aký je tento FW oproti Oficial FW23, sú odstránené problemy s kamerou? Ako mám postupovať pri nahrávaní Pray ? FW25 CZ/SK, zostanú mi tam T9 ? Čo je to lg4 ?
View user's profile Send private message Send e-mail
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 6:50 pm    Post subject: Re: Nový FW25 CZ/SK pre CX75 Reply with quote

SPIKEBOY wrote:
Aký je tento FW oproti Oficial FW23, sú odstránené problemy s kamerou? Ako mám postupovať pri nahrávaní Pray ? FW25 CZ/SK, zostanú mi tam T9 ? Čo je to lg4 ?

LG4 znamena, ze je to CZ-SK...
Back to top
View user's profile Send private message
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Mňa zaujímajú prednosti voči fw13, lebo fw23 som si ani nedal, lebo som si nechcel pokaziť najmä fotoaparát.
Back to top
milda25
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 26, 2006 9:29 pm    Post subject: Re: Nový FW25 CZ/SK pre CX75 Reply with quote

SPIKEBOY wrote:

Tak mam presne jeden den na sve CX75 novy FW 25 CZ a zatím jsem nadmíru spokojen. Dosud jsem mel FW 25 EN, ktery sice opravoval problem s fotakem, nicmene se mi s nim telefon sam od sebe pomerne casto vypinal (cca. 1x denne). CZ verze vypada bezvadne, zatim se telefon nevypnul ani jednou, fotak funguje jak ma, dokonce se mi subjektivne zda, ze telefon ted dela nejlepsi fotky jake kdy delal. Rozhodne je ted celkove prace s nim sviznejsi. Toto porovnani je proti FW 25 EN. Nevim, jestli je to mozne, to co ted pisi, cekal bych, ze se udelala jen jakasi lokalizace do cestiny puvodniho anglickeho FW bez funkcnich uprav, ale to, co jsem napsal se mi jevi jako pravda.
Back to top
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Sat Aug 26, 2006 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Zaškrtol si aj Skip-y? Ako si postupoval pri nahrávaní FW?
milda25
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 26, 2006 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

SPIKEBOY wrote:
Zaškrtol si aj Skip-y? Ako si postupoval pri nahrávaní FW?

Slo to docela v poho. Spustil jsem ten .exe soubor, telefon byl vypnuty. Zaskrtl jsem prvni SKIP, ten druhy jsem nechal (ale je fakt, ze v zaveru flashe, kdyz mel tu vystupni kontrolu udelat,tak to zkolabovalo, na funkcnost telefonu to ale nastesti vliv nemelo. Doporucuji tedy zaskrtnout oba SKIPy).Ve chvili kdy jsem dal start a WinSwup se zacal pokouset spojit s telefonem,tak jsem kratce mackl cervene tlacitko(konec hovoru) na telefonu,spojilo se to a zacal probihat update FW. Jeste pred tim vsim jsem ale musel snizit rychlost COM1 portu v systemu(WinXP i ve WinSwupu jako takovem). Mam notebooka a to jsou vetsinou hajzly, co se tyka COM portu. Maji trosicku jine napetove hodnoty a obcas byva problem, ktery na stolnim PC proste nenastane. Chce to si trosicku pohrat a zkouset.
Jinak ja pouzivam seriovy servisni kabel (neorig.), ale to uz si urcite pochopil Smile
Back to top
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Sat Aug 26, 2006 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Mne to na pochopenie úplne stačilo Hand .Veľmi pekne ĎAKUJEM potom ti napišem ako som dopadol Laughing
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 11:49 am    Post subject: Re: Nový FW25 CZ/SK pre CX75 Reply with quote

milda25 wrote:

Tak mam presne jeden den na sve CX75 novy FW 25 CZ a zatím jsem nadmíru spokojen. Dosud jsem mel FW 25 EN, ktery sice opravoval problem s fotakem, nicmene se mi s nim telefon sam od sebe pomerne casto vypinal (cca. 1x denne). CZ verze vypada bezvadne, zatim se telefon nevypnul ani jednou, fotak funguje jak ma, dokonce se mi subjektivne zda, ze telefon ted dela nejlepsi fotky jake kdy delal. Rozhodne je ted celkove prace s nim sviznejsi. Toto porovnani je proti FW 25 EN. Nevim, jestli je to mozne, to co ted pisi, cekal bych, ze se udelala jen jakasi lokalizace do cestiny puvodniho anglickeho FW bez funkcnich uprav, ale to, co jsem napsal se mi jevi jako pravda.

Laughing Hm, keď sme prerábali lg3 na lg4 tak sme tam menili len lgpack, samotný fw sme nijako nemenili. Som rád, že sa nám podarilo dokonca aj zlepšiť stabilitu, hoci sme to vôbec nemali v pláne

stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 3:54 pm    Post subject: Re: Nový FW25 CZ/SK pre CX75 Reply with quote

whitewash wrote:

Laughing Hm, keď sme prerábali lg3 na lg4 tak sme tam menili len lgpack, samotný fw sme nijako nemenili. Som rád, že sa nám podarilo dokonca aj zlepšiť stabilitu, hoci sme to vôbec nemali v pláne

heh, nejaky placebo efekt Very Happy
Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

aaaa,uz mame novy fw aj s SK/CZ? uz sa tesim ked dojdem domov,hned otestujem...
Back to top
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

No já mám s tím nahráváním docela problém, fw.25 CZ mi napíše "Device protected. Only secure update allowed" i když má v nastavení Force secured mode.
Snížil jsem si přes Papua i číslo tovarního fw, ale pořád ten stejný problém. A bohužel mi to stejné dělá i rusko/anglická verze Crying or Very sad Takže tam 25 prostě nenarvu.
A pokud mi to napíše něco jinýho, tak to zní takhle "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1"
Má snad winswup ještě nějaký skryrý nastavení nebo něco takovýho? Prosím poradte.

Gianni is BACK
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ako čítam posledné dni, tak okolo fw25 sa objavujú isté problémy a diskutuje sa o tom na viacerých nezávislých témach - čo je škoda Brick wall a myslím, že podobný problém už niekto riešil. d'oh! Ale v inej téme. Asi by bolo najlepšie keby niekto zhrnul všetko dohromady, lebo niektorým sa to podarilo... ale niektorí sa s winswup fw25 pre CX75 trápia hodiny a dni.
Alebo - objaví sa aj orig. fw25 Question
Back to top
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hotovo vyřešeno ..... z české 25 jsem si vytáhl přes papuu *.xbi a následné zase zkomprimoval do swup verze .... a vida, ono to jede Whistle Dancing

EDIT: jinak teda můžu říct, že kvalita fotek se oproti fw.13 docela zlepšila Applause A zatím se mi ani jednou nesekl Smile

Gianni is BACK

Last edited by Gianni83 on Thu Aug 31, 2006 4:49 pm; edited 1 time in total
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Gianni83 wrote:
Hotovo vyřešeno ..... z české 25 jsem si vytáhl přes papuu *.xbi a následné zase zkomprimoval do swup verze .... a vida, ono to jede Whistle Dancing

OK Applause ďaľší úspešný. Hand
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Hm mám pocit, že PU do toho SWUP dáva aj SKEY alebo ESN alebo niečo také. Lebo keď som si stiahol ruský 25 SWUP tak to nešlo, ale keď som to rozbalil a znova zabalil tak to išlo. No a keď som zabalil ten český tak mi to išlo v pohode, ale zase pár ľuďom to nešlo a keď to rozbalili>zabalili (určite mali v tom čase vyplnené polia v Kódoch) tak im to išlo Think
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum