View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:51 am Post subject: S75 fw40 - zapominani nastaveni a vypinani |
|
|
Hledal jsem a nenasel jsem, tak zkusim pospat svuj problem a kdyz nekdo bude tusit nebo vedet co s tim, at napise
Parametry: S75 FW40+MAP40+FFS40
Patche:
-- posledni knihovny, SWI, master-patch, ELFloader
-- mainscreen pos., TED, TMOeditor, Xtask 1.5 bez CRB
-- reboot v nabidce cerveneho tlacitka, kontrast+delka osvetleni v menu
Telefon se obcas vypne (zpravidla po par hodinach neaktivity pipne a chcipne). Pri tom ale ztrati veskere nastaveni pod polozkou Pripojeni (Connectivity). Takze jakekoliv nastaveni wapu, mms, mailu, internetu vydrzi do prvniho chcipnuti - tj. ani ne den. _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Aug 30, 2006 6:32 am Post subject: |
|
|
zkus odstranit patche pokud to nepomůža tak zkus nahrát jiný SW |
|
Back to top |
|
 |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 7:02 am Post subject: |
|
|
sirokymartin wrote: | zkus odstranit patche pokud to nepomůža tak zkus nahrát jiný SW |
To me napadlo, jenze pri tom mnozstvi patchu jsem netusil ktery to byl a jeden po druhem a mezi nimi cely den cekat, zda se vypne se mi nechtelo. Nicmene ELFloader sel pryc a hned je to lepsi. Uz se nevypina... a tudiz ani nezapomina. _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Aug 30, 2006 7:06 am Post subject: |
|
|
pokud tam mas teda tolik patchu tak si nahraj jiný SW jestli to ještě blbne zdar |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|