View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Aug 22, 2006 11:21 am Post subject: Re: S75 - bluetooth a nastaveni |
|
|
Stin wrote: | 1. Kde nastavim interval vypinani displeje ? jaksi jsem nasel pouze intenzitu, zamykani klavesnice apod. ale to podsviceni ne
2. Jde nastavit interval opakovaneho budiku ? Jaksi p tech 20min. co to je "default" nastavene je to dost prastene. |
1) jako dobu vypnutí podsvícení? normálně to nejde, ale patchem si můžeš do menu nastavení položku na nastavení vypínání osvětlení přidat... ( http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=S75 patch č.501)
2) tak to nevim, budík moc nepoužívám  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Stin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 11:34 am Post subject: Re: S75 - bluetooth a nastaveni |
|
|
Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
Stin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 1:36 pm Post subject: Problem s patchovanim S75 |
|
|
Kdysi jsem pouzival u M45 VKLAY pro patchovani. Ted jsem zjistil, ze nepodporuje x75 Stahnul jsem PAPUA Utils a tam nemuzu najit telefon USB kabel pise, ze je na COM3, ale PAPUA rve, ze tam nic neni (
Nevite nekdo jak na to ? Popr. co jineho pro jednoduche patchovani ? Diky |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Stin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 1:54 pm Post subject: |
|
|
Jdu cist - diky |
|
Back to top |
|
 |
Stin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:45 pm Post subject: Java hry |
|
|
Mam tu hry z M65, ktere funguji bezproblemu, jenze na S75 se jim nechce. Nevite nekdo kde je chyba, popr. jak ji napravit ? Jaksi jsme si myslel, ze x65 i x75 pouzivaji stejnou javu. Pise to napr. :
java.lang.NoClassDefFoundError:com/siemens/mp/game/MelodyComposer |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 8:23 pm Post subject: |
|
|
Sak aj vyuzivaju. Mne isli na Siemense CX75 vzdy vsetky z x65 aj x75. To je cudne, ze ti tie hry nejdu.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Morgyc badatel

262.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 5:04 pm Post subject: |
|
|
Ahoj. Prosim nevite nekdo jestli winsup verze FW25 pro siemens M75 tady na siemensmanii je ceska? Doufam ze takova otazka tady v "malych otazkach" nevadi . Diky _________________ Siemens S6 -> Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Siemens C55 -> Siemens M 65 (utopen) -> M 75 (fw 25) 9 patchu+RS-MMC Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 6:24 pm Post subject: |
|
|
Morgyc wrote: | Ahoj. Prosim nevite nekdo jestli winsup verze FW25 pro siemens M75 tady na siemensmanii je ceska? Doufam ze takova otazka tady v "malych otazkach" nevadi . Diky |
Nájdeš tu official firmware s lg04, čo znamená, že medzi jeho jazykmi je aj čeština. A ten WinSwup nie je s češtinou, lebo ak by bol, tak by to tam bolo napísané.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:13 pm Post subject: |
|
|
Stin: Ještě k tomu bluetooth..S75 používá verzi 1.2, max rychlost 723kBit/s, dosah max 10m..našel jsem si to v servisním manuálu A taky mi nefunguje dost her z bejvalý CX70..  _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Back to top |
|
 |
chronos88sk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:02 am Post subject: fw 40 |
|
|
caute borci,
v case fw 40 som si dal v siemens servise nahrat najnovsi fw, dali mi len 35ku. Dal som im to spravit, lebo sa tu pisalo ze s fw 35kou treba aj FFS a ine veci a na to som si netrufal.
Teraz by som si rad nahral tu fw 40 sam,len neviem ci netreba zase nahravat nejake FFS, MAP a ine veci... |
|
Back to top |
|
 |
chronos88sk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:03 am Post subject: telefon |
|
|
jo, mam S75ku. |
|
Back to top |
|
 |
Womáčka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 2:39 pm Post subject: Problém v Papua utils se Servisním módem |
|
|
Ahoj lidi, mám Siemens M75 a chtěl bych si na něj aplikovat nějaké patche, ale podle návodů mi to nějak nejde. Všechna potřebná čísla a kódy získám a zobrazí se mi v programu PaapuaUtils. Potud je vše v pořádku. Chyba je až když stisknu v programutlačítko Servisní mód a na telefonu červené tl. Program mi napíše chybu a telefon se normálně vypne. Ostatní programy jako EEPROM a X65FLASHER mi buď zamrznou a nebo ukážou: boot core not recornized.Mohl by mi někdo poradit,kde dělám chybu a jak ji napravit abych mohl aplikovat patche? Byl bych mu nesmírně zavázán. Díky |
|
Back to top |
|
 |
ferdabasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:23 pm Post subject: CX75 a fw25 |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na aplikaci, která se mi po přehrání firmware z 05 na 25 zobrazila jako "?" mezi aplikacemi Zobrazení a Vyzvánení v menu Nastavení. Když ji spustím, tak napíše, že "Aplikace nenalezena ..."
Nemáte s tímto někdo nějakou zkušenost?  _________________ C35i->A50->C55->CX75 |
|
Back to top |
|
 |
ferdabasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:38 pm Post subject: Re: Problém v Papua utils se Servisním módem |
|
|
Womáčka wrote: | Ahoj lidi, mám Siemens M75 a chtěl bych si na něj aplikovat nějaké patche, ale podle návodů mi to nějak nejde. Všechna potřebná čísla a kódy získám a zobrazí se mi v programu PaapuaUtils. Potud je vše v pořádku. Chyba je až když stisknu v programutlačítko Servisní mód a na telefonu červené tl. Program mi napíše chybu a telefon se normálně vypne. Ostatní programy jako EEPROM a X65FLASHER mi buď zamrznou a nebo ukážou: boot core not recornized.Mohl by mi někdo poradit,kde dělám chybu a jak ji napravit abych mohl aplikovat patche? Byl bych mu nesmírně zavázán. Díky |
Taky jsem měl ze začátku problémy. Ale člověk musí improvizovat. Já jsem si udělal vlastní návod, aby mi to chodilo. Ale hlavně jsem vycházel z návodů tohoto fóra, které mi hodně pomohlo.
Kdybych se v něčem upsal, byl bych rád, kdyby mě na to někdo upozornil.
Připojit telefon pomocí datového kabelu DCA-510 k počítači.
Nahrát do mobilu Java aplikaci px75v1 do adresáře (Java/jam/Applications)
Při spuštění aplikace, potvrdit o připojení k datovému kabelu (dotaz java aplikace).
Vypíše "Please Wait..." (počkat cca 5minut)
Na displeji se pak ukáží hodnoty HASH a ESN. (Údaje si pečlivě opsat).
Vypnout telefon.
Spustit program x65flasher.
Po nastavení COM portu a rychlosti stisknout tlačítko "Connect".
Program vyžádá o stisknutí červeného tlačítka na mobilu.
Program začne kalkulovat "boot password ..."
Program vygeneruje klíč a uložího do config.ini a do adresáře V_Klay.
Zavřete okno s klíčem.
Zapneme mobil.
Opět klikneme v programu x65flasher na tlačítko "connect"
Po zobrazení okna "Boot method" zvolit možnost "Boot password - Manual entry"
Do nového okna vypsat IMEI, HASH a ESN pro x65flasher.
Potvrzení na OK.
Spustit program Papa Utils
Nastavení COM v programu v prvni zalozce.
Přepnout na druhou záložku.
Do kolonek vypsat IMEI, HASH a ESN pro Papa Utils.
Zvolíme možnost "Přepočítat SKey a BKey".
Vypnout telefon.
Přepnout za první záložku.
Stisknout na tlačítko "Service Mode".
Po naběhnutí "dole ukazuje průbeh", stisknout červené tlačítko na telefonu.
Mělo by se na displeji zobrazit "Service mode"
Přepneme na druhou záložku.
Dole jsou tlačítka "Feria.log", "x65flasher.ini", "VKD v3.0x", "VKD v3.2+".
Můžete je poklikat všechny. Uloží se nastavení pro programy uvedené v tlačítkách.
Zkopírovat soubory "*.vkd" do adresáře programu V_Klay (Data\Loaders)
Zapnout mobil
Spustit program V_Klay
Zvolit možnost COM a rychlost.
Typ telefonu (podle IMEI)
Dále Spojit.
Stisknout na vyzvání červené tlačítko.
Program detekuje mobil a sám provede zálohu firmware pro pozdější zpětné nahrání. (cca 45min)
Už si to moc nepamatuju. Dělal jsem to 3h a tak je možné, že jsem se někde střelil. Ale kontroloval jsem to s návody na tomto fóru a mělo by to sedět.
Podrobný návod v obrázcích je na : http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524[/url] _________________ C35i->A50->C55->CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|