clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EF81-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EF81-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Next

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 04, 2006 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

No zalohovanie je otrava vsade, ale zacne sa to robit az vtedy, ked sa nieco strati Dancing ... naposledy kolega napriklad stratil kompet hardisk no a co ho napadlo ako prve? Ako z neho vytiahnut data...Tak som mu pripomenul ze existuje nieco take ako, je zalohovanie...(skodoradost som sa snazil potlacit) Silenced
Drugstore
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 6:23 am    Post subject: Reply with quote

Zálohování je důležité... hehe, to už mi přijde jako taková ta zásadní pravda jako že: drogy jsou špatné nebo jako nikdy nečůrej proti větru
Back to top
View user's profile Send private message
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 7:08 am    Post subject: Reply with quote

No len tak zo srandy, predstav si, ze prave v tejto chvili Ti prdne HDD. Bude Ti to jedno, lebo tam nemas dolezite data. Alebo sa Ti oddychne, lebo vsetko dolezite co tam mas je zalohovane a co nie nejako domakas. Alebo si hodis maslu, lebo tam mas vsetko potrebne na com zavisi chod pracoviska a je to nenavratne v prdeli... Ale uz sme niekde v off topicc
kavicky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 8:44 am    Post subject: Reply with quote

Drugstore wrote:
Zálohování je důležité... hehe, to už mi přijde jako taková ta zásadní pravda jako že: drogy jsou špatné nebo jako nikdy nečůrej proti větru

Teba by nenas****, keby ti vymazali aplikácie a hry, za ktoré (no dobre, nie za všetky Smile )
si vyvalil pomerne dosť peňazí? Alebo keď ti vymažú kontakty,
a ty musíš prepisovať všetky adresy, dátumy nar., čísla, maily...
Ver mi, že ak by sa ti to stalo, zálohoval by si a táto "zásadní pravda" by sa ti nezdala až tak komická.
A ešte jedna zásadná pravda na záver: Človek sa najlepšie učí na vlastných chybách. (aj toto mám overené)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Drugstore
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 5:52 am    Post subject: Reply with quote

jasně, chlapci máte pravdu, oba;-) samozřejmě, že by mě to nasralo;-) může se to tu vůbec psát:-)
Back to top
richk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 09, 2006 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

prihlas wrote:
Ze si lama neverim a ICQ tam mam vyssie tak sa ozvi ak treba... Ale staci ked si urobis zalohu mobilu v MPM, nainstalujes update, restartnes pc, skontrolujes opoznanie portov - priamo v tom programe Ti vypise na akom si COMe s EF a spustis, nehybes, ked to skonci, da Ti vediet... vsjo... Caff

Zdravim,
ale muj MPM mi nenabizi moznost zalohy mobilu pro EF81 . Tak jak na to ?

FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sat Sep 09, 2006 7:38 pm    Post subject: Reply with quote

Musíš si stáhnout nejnovější verzi. Na stránkách BQS je tuším u telefonu M81
je to verze 4.20.631.41.0

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj chlapi, prepacte, uz som to psychicky nevydrzal a vzdal som vojnu s EF81. Myslel som to dobre, aj som sa snazil, ucil sa, cital tu veci, skusal kadeco, ale moje naroky ten telefon EF asi nikdy nesplni. Bud ho predam, alebo darujem dcere.. Budem sledovat ako sa dari pri vyvoji nadejnemu controlleru a komunikatoru SXG a urcite tu juknem obcas bo je tu dobra parta.. Benq sa snad trosku nad sebou zamysli a ja zavtedy budem pouzivat N73 na ktoru som presiel.. Nerad to hovorim, lebo neda sa porovnat neporovnatelne. Ale Symbian v komb. s technologiou a moznostami tohto mobilu je to co mi vyhovuje, aj ked u N73 som nasiel musky (ale len take tie vinne:).. Caffko a diky za pomoc
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ajaj, Prihlasku-kdo nám bude dodávat nové FW. Díky tobě mám fw 48 a jsem celkem spokojený. Tak ať se ti s N73 daří a občas koukni co nového Smile Ahojky:-))
Back to top
Drugstore
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 6:09 am    Post subject: Reply with quote

Prihlas: posílám ti pistoli s jednou kulkou, jako pravý muž a šlechtic víš co máš dělat. Zdradil jsi nás a to se neodpouští
Back to top
alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 15, 2006 9:39 pm    Post subject: EF81-kontakty Reply with quote

Zdravim pratele. Opet jsem se vratil k Siemensu a navic k BenQSiemensu Very Happy Tedka si druhy den otukavam EF81, ale rad bych se Vas, zkusenych harcovniku zeptal, jak nejlepe presypat kontakty z pameti telefonu SE P910i do EF81. MobilEdit ani Mobical EF-ko nepodporuji. Synchro s Outlookem zavrhuju, protoze u kazdeho kontaktu prenese max jedno telefonni cislo, coz je zle. Za pripadne odpovedi dekuji! Pray
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Fri Sep 15, 2006 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus to poslat bluetooth-já to tak udělal z S65 a v pohodě
Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sat Sep 16, 2006 7:57 am    Post subject: Reply with quote

No, já to tak udělal z SX1 a u všech kontaktů se mi posunuly narozeniny o den dopředu a veškeré info o adrese, emailu atd. se mi hodilo do Pracovní záložky, ikdyž to bylo soukromý... Brick wall

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 16, 2006 8:22 am    Post subject: EF81-kontakty Reply with quote

Diamondking wrote:
Zkus to poslat bluetooth-já to tak udělal z S65 a v pohodě

Ja to tak taky delal, kdyz jsem sel z SX1 na P910i. Ale mam pocit, ze z Pecka jdou posilat kontakty pres BT pouze po jednom. A pri poctu pres 200 kontaktu to je docela na dlouho. Uvazoval jsem o MobilEditu,ale ten nepodporuje EF81, Mobical tez ne.

Nevite, jestli existuje Agora contact manager i v Jave, abych ho rozjel v EFku?

alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 11:46 am    Post subject: Omezeni sluzby Reply with quote

Nevite nekdo co to znamena, kdyz mi na displeji misto jmena operatora sviti omezeni sluzby? Ze by mi operator nejak bloknul SIM? Nemuzu nikde volat Crying or Very sad

Edit: Sakra, stacilo vyndat a dat zpatky SIMku a uz to bezi....spatny kontakt Brick wall

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Next
Page 19 of 21

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum