View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
richk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 2:36 pm Post subject: EF 81 Bluetooth |
|
|
Dobry den,
mam EF81 a pri spojeni pres BT s notebookem mam problemy s komunikaci - proste to vytuhne a nejede. Pri spojeni pres kabel USB je to v pohode ale pres BT to v podstate neni pouzitelne. V notebooku mam BT modul primo zabudovany se sw od Toshiby, notebook je Sony Vajo.
Jak Vam chodi komunikace mezi EF81 a BT ?
mam SVN 27 _________________ S55 a momentalne mam nove EF81 |
|
Back to top |
|
 |
Brouczech kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 8:42 pm Post subject: Re: EF 81 Bluetooth |
|
|
mně to komunikuje OK. Zezačátku jsem s tím měl taky problém ,pořád mi to zlobilo,taxem bluetooth adapter odinstaloval a normalka nainstaloval přes ovladače, které obsahují samotní XPčka....a od té doby vše OK.... |
|
Back to top |
|
 |
emil poprac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 2:25 pm Post subject: |
|
|
skusal som BT tiez nainstalovat a chodi zatial bez problemov. ovladace XP |
|
Back to top |
|
 |
richk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 11:46 am Post subject: |
|
|
Zdravim - po odinstalovani Toshiba Bluetooth stack mi to nenabidne zadne drivery k instalaci. tzn. nemohu najit zadne drivery od XP pro Bluetooth. Poradite jak na to - ke je najit ? _________________ S55 a momentalne mam nove EF81 |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 2:06 pm Post subject: |
|
|
Pouzival si pred EF niekedy BT v poriadku aj s mobilom, paroval si zariadenia predtym niekedy a islo to? Lebo ak to nefunguje niekomu stale opakujem ze ide o bordel v com portoch ako su priradene k zariadeniam. Ak si odinstaloval povodny ovladac od BT, po restarte sa natiahnu ovladace z XP automaticky. Ak sa tak nestalo, je tam nekompatibilita a doporucujem stiahnut najnovsi ovladac od vyrobcu, odinstalovat vsetky ostatne zariadenia ku ktorym su pridelene COM, a znova nainstalovat BT. Dat si pozor na parovanie a nastavenie sluzieb v nastaveniach BT(pridat sluzbu a pod..). Viac Ti neviem poradit,inak som to nerobil nikdy a vzdy to islo. Alebo si vyskusaj od kamosa iny BT.. Ja mam Microcom, nepouzivam jeho vlastne ovladace, len co si samo najde XP.. Caff _________________ N 6230i>CX70>EF81 svn 48sk |
|
Back to top |
|
 |
derek19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 11:48 pm Post subject: |
|
|
zdravim vas, prosím vás, prave som si chcel dať nové téma na EF81 cez bluetooth, mobil mi našiel PC (píše ze Duverihodný) a PC mi tiež našlo mobil ale ked dam otvoriť v PC v zložke ktorá ponúka bluetooth zložku EF81 (alebo tak ako som si nazval bluetooth v mojom mobili) tak sa tam zobrazia iba 4 zložky a to : Inbox on EF81, dalej QC Dial-Up Networking on EF81, dalej QC Voice Gateway on EF81 a nakoniec zložka Serial Port profile on EF 81 (este raz písem ze EF81 sa volá moje bluetoth v mobili), ale nikde mi to nechce nakopírovať tú tému a si myslím že mi tam chýba asi zložka Obex file transfer on EF 81 alebo jemu podobna. No a ked to dám hladať mobil cez SGX75 controller tak mi to nájde snád 200 zložiek ktoré sa volajú všetky- () a potom mi to vyhodí správu pripojení telefonu se nezdarilo, zkuste vypojit a znovu zapojit kabel do pc ale hore v controlery mám nastavený Brew a bluetooth mam zapnutý, fakt nevím co mam už robiť. _________________ Môžeš ma vidieť v klube s blántom v hube |
|
Back to top |
|
 |
|