clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EF 81 Bluetooth

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EF 81 Bluetooth

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
richk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 2:36 pm    Post subject: EF 81 Bluetooth Reply with quote

Dobry den,
mam EF81 a pri spojeni pres BT s notebookem mam problemy s komunikaci - proste to vytuhne a nejede. Pri spojeni pres kabel USB je to v pohode ale pres BT to v podstate neni pouzitelne. V notebooku mam BT modul primo zabudovany se sw od Toshiby, notebook je Sony Vajo.

Jak Vam chodi komunikace mezi EF81 a BT ?

mam SVN 27

Brouczech
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 8:42 pm    Post subject: Re: EF 81 Bluetooth Reply with quote

mně to komunikuje OK. Zezačátku jsem s tím měl taky problém ,pořád mi to zlobilo,taxem bluetooth adapter odinstaloval a normalka nainstaloval přes ovladače, které obsahují samotní XPčka....a od té doby vše OK....
Back to top
View user's profile Send private message
emil poprac
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

skusal som BT tiez nainstalovat a chodi zatial bez problemov. ovladace XP
Back to top
View user's profile Send private message
richk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 11:46 am    Post subject: Reply with quote

Zdravim - po odinstalovani Toshiba Bluetooth stack mi to nenabidne zadne drivery k instalaci. tzn. nemohu najit zadne drivery od XP pro Bluetooth. Poradite jak na to - ke je najit ?
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Pouzival si pred EF niekedy BT v poriadku aj s mobilom, paroval si zariadenia predtym niekedy a islo to? Lebo ak to nefunguje niekomu stale opakujem ze ide o bordel v com portoch ako su priradene k zariadeniam. Ak si odinstaloval povodny ovladac od BT, po restarte sa natiahnu ovladace z XP automaticky. Ak sa tak nestalo, je tam nekompatibilita a doporucujem stiahnut najnovsi ovladac od vyrobcu, odinstalovat vsetky ostatne zariadenia ku ktorym su pridelene COM, a znova nainstalovat BT. Dat si pozor na parovanie a nastavenie sluzieb v nastaveniach BT(pridat sluzbu a pod..). Viac Ti neviem poradit,inak som to nerobil nikdy a vzdy to islo. Alebo si vyskusaj od kamosa iny BT.. Ja mam Microcom, nepouzivam jeho vlastne ovladace, len co si samo najde XP.. Caff
derek19
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

zdravim vas, prosím vás, prave som si chcel dať nové téma na EF81 cez bluetooth, mobil mi našiel PC (píše ze Duverihodný) a PC mi tiež našlo mobil ale ked dam otvoriť v PC v zložke ktorá ponúka bluetooth zložku EF81 (alebo tak ako som si nazval bluetooth v mojom mobili) tak sa tam zobrazia iba 4 zložky a to : Inbox on EF81, dalej QC Dial-Up Networking on EF81, dalej QC Voice Gateway on EF81 a nakoniec zložka Serial Port profile on EF 81 (este raz písem ze EF81 sa volá moje bluetoth v mobili), ale nikde mi to nechce nakopírovať tú tému a si myslím že mi tam chýba asi zložka Obex file transfer on EF 81 alebo jemu podobna. No a ked to dám hladať mobil cez SGX75 controller tak mi to nájde snád 200 zložiek ktoré sa volajú všetky- () a potom mi to vyhodí správu pripojení telefonu se nezdarilo, zkuste vypojit a znovu zapojit kabel do pc ale hore v controlery mám nastavený Brew a bluetooth mam zapnutý, fakt nevím co mam už robiť.
Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum