View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pampelisak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:14 pm Post subject: Siemens M65- nemohu volat :-( |
|
|
Hezký den, moc prosím o radu lidičky které mají větší zkušenosti s tímto telefonem. M65 mám tři týdny, zatím jsem byla velmi spokojená, až do dnešního dne kdy jsem chtěla kamsi volat a místo známého vyzváněcího tónu se mi zobrazí spojení okončeno a takový ten tón tádydá...zkoušela jsem zkontrolovat nastavení volání, vše je v pořádku.
Nemohu se dovoleta nikam. Chyba sítě to také není, protože z druhého telefonu se stejným operátorem se dovolám úplně normálně.
Nevíte někdo co je v nepořádku? :-(
Děkuji moc za případnou pomoc.
Eva |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:26 pm Post subject: |
|
|
skus simkartu hodit do toho druheho telefonu,mozno ta zablokovali  |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:35 pm Post subject: |
|
|
A neprepnula sis to omylem na Linku 2? Nejspis to bude tim, takze zmackni kratce nulu a potom pravy kontextovy tlacitko, tak aby si mela vlevo nahore u ukazatele sily signalu jednicku...Snad je to tim, jinak je to divny, jestli je to neco jinyho... _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
pampelisak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:44 pm Post subject: |
|
|
tomaslanger wrote: | A neprepnula sis to omylem na Linku 2? Nejspis to bude tim, takze zmackni kratce nulu a potom pravy kontextovy tlacitko, tak aby si mela vlevo nahore u ukazatele sily signalu jednicku...Snad je to tim, jinak je to divny, jestli je to neco jinyho... |
bylo to tím. MOOOOC děkuju!!!  |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:51 pm Post subject: |
|
|
Nemas zac...  _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|