View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DeepGirl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:24 pm Post subject: EL 71 a MPM cez bluetooth |
|
|
Mám Siemens CX 75 a s počítačom ho spájam s USB káblom, všetko OK. Druhý, Benq-Siemens EL 71 spájam s Bluetooth (COM 14). Komunikácia cez "My Bluetooth Places" funguje bez problémov, softvér Mobile Phone Manager (verzia 4.06.12.11.0) však telefón neregistruje. V jeho nastaveniach som skúšala automatické rozpoznávanie, aj rozpoznávanie cez Bluetooth. Pre overenie som skúšala spojiť cez Bluetooth aj CX 75 a MPM takto nenašiel ani ten. Cez IrDA ho nájde.
Má niekto podobné skúsenosti, viete poradiť?
p.s.
EL 71 mám od stredy a už som ho dvakrát našla skapatého (batéria takmer plná) a raz mi skapal priamo pred očami (žiadne pípnutie, len čierna obrazovka). CX 75 sa mi tiež začal sám od seba vypínať, v servise mi najprv upgradovali FirmWare, ale keď nepomohlo ani to, vymenili mi celú dosku. To bolo v júni. Odvtedy sa vypol len raz (budiž mu odpustené) a frčí výborne... ALE MŇA UŽ NEBAVÍ STÁLE DO SERVISU BEHAŤ! Čo to majú novšie Siemensy v popise práce, samy sa vypínať? S 55 nechcípla počas dvoch rokov ani raz - a ani babkina A 65  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 5:40 am Post subject: |
|
|
pro komunikaci přes BT musíš nejdřív vytvořit spojení přes serial com port. To bývá v nainstalovaném programu-ovladačích tvého USB. U mých ovladačů stačí kliknout na modrou ikonu BT v liště a tam už najdu možnosti připojení, které moje BT podporuje. Dvakrát kliknu na comport, proběhne připojení. Ikonka to signalizuje zezelenáním a pak teprve se pouští MPM. Po ránu jsem to asi neformuloval nejsrozumitelněji, ale snad ti to pomůže  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
DeepGirl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 6:55 am Post subject: |
|
|
Super, už to frčí, díky moc Ale aj tak zvláštne, že na porte COM 14 ho nájsť nevedelo, ale na COM 15 áno...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Sep 11, 2006 7:44 am Post subject: |
|
|
Ok, že Ti to ide
S BT je to niekedy ťažšie ale doteraz sa mi podarilo sfunkčniť každé spojenie, tak so Siemens, resp. aj iné. Ono sa to nakoniec nejako vždy podarí
K problémovým vypínaniam a mrznutiam mobilov Siemens: áno stáva sa, ale namalo by sa Mne sa nikdy nevypol mobil S6, C25, C55, vcelku som spokojný aj s CX75, ale dcéra s C65 pomenej a CF62 sa po roku tiež už vypína. - Od mobilov osobne chcem spoľahlivosť a nie dávať pozor, či dýcha a žije. - Čakám na E71.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|